- 15 Haziran 2020
- 31
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Belindaam35
-
T kısmında ki çizgi vardı zaten uygulayinca diğeri de belirdiNasıl tek çizgi vardı ? Bu test bozuk bir marka ama baya net
KorkuyorumKan testi ver emin olmak için, inşallah bozuktur test bariz çok belli ikinci çizgi ☹
Yanilma payi çok yüksek olan bi test ama genellikle silik cizgi çıkarıp yaniltiyor. Ama 3 hazirana gore cok koyu cıkmış, daha öncesinde olusmus olabilir,Siz baya baya hamilesiniz,
Umarim test bozuktur ne diyeyimtek çözüm kan testi sanırım
Evet vardı işin garip kısmı da o zatenT çizgisi zaten var miydi??
Bence baska marka alıp deneyin
Genelde yanıltma payı olmuyor canımArkadaşlar bana yardım edin lütfen 3 haziranda erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadık ogünden bugüne adet sancım vardı bel ağrısı gögüslerde şişlik vs ama adet günüm gecikti düzensiz olduğu için pek umursamıyordum ama şuan durum ciddi miratech dandik bir gebelik testi alıp uyguladım zaten tek bi çizgi vardı kullanınca bir çizgi daha oluştu tam olarak bisey anlamadım yanıltma payı varmı lütfen yardım edin Eki Görüntüle 2649128
Mutlaka baska marka dene, beklenen adet tarihin ne zamanEvet vardı işin garip kısmı da o zaten
Malesef olan hep kadınlara oluyor yaKorkuyorumbide kendisi polis memuru bey efendiyle paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk getirceksen de kendin bilirsin git aldır beni ilgilendirmez diye bir cevap aldım yazık
Bu adamin bi daha yuzune bakmazsın umarimKorkuyorumbide kendisi polis memuru bey efendiyle paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk getirceksen de kendin bilirsin git aldır beni ilgilendirmez diye bir cevap aldım yazık
Yazıklar olsun böyle insanlara, Rabbim yardımcın olsun canım inşallah korktuğun gibi olmaz hiç birşeyKorkuyorumbide kendisi polis memuru bey efendiyle paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk getirceksen de kendin bilirsin git aldır beni ilgilendirmez diye bir cevap aldım yazık
9 haziran da olmam lazım diMutlaka baska marka dene, beklenen adet tarihin ne zaman
Asla bakmam .Bu adamin bi daha yuzune bakmazsın umarim
9 haziran :/Mutlaka baska marka dene, beklenen adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?