- 2 Aralık 2020
- 52
- 43
- 8
- 31
- Konu Sahibi Bhrbhr3991
-
Hamilesin canım kan ver bence . İnşallah sağlıkla ilerler. Belirtilerini öğrenebilir miyim canım yarın adet günüm bazı gariplikler var bendede hamile miyim bilmiyorumKızlar merhabalar adetim 8 gün gecikti ve belirtilerin bir çoğunu yaşadım ama miratech testten çok emin olamadım size sormak istiyorum çift çizgi çıktı ama kullanıp pozitif görüp sonradan yanlış çıkan varmı nolur yardımcı olun
Darısı bizeMerhaba yarim saat önce ayni testten yaptım adetime 2 gün vardi ve direk cift cizgi cikti
Aminn isteyen herkese nasip olsun insalahDarısı bize
Darısı bize
Canım şimdi bi kaç test daha yaptım hepsi aynı gibi yarın kan testi vermek istiyorum ya belirtilerim olmadan önce ben rüyamda gördüm yine böyle 3 test yapıyordum pozitif çıkıyordu dedimki kendi kendini heyecanlandırma bekle dedim sonra adetim gecikti gögüslerim çok ağrımaya şişmeye başladı biraz sinir oldu bende bi adet görcek gibi karın ağrım oldu hergün gerçi hala net bişey yok belkide olcam ama bunlar oldu bende bide bi önceki adetim 2 gün sürdü hemen bitti belkide yerleşme kanaması idi bilmiyorm yaHamilesin canım kan ver bence . İnşallah sağlıkla ilerler. Belirtilerini öğrenebilir miyim canım yarın adet günüm bazı gariplikler var bendede hamile miyim bilmiyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba yarim saat önce ayni testten yaptım adetime 2 gün vardi ve direk cift cizgi cikti
Aminn.. Rabbim kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahDarısı bize
Ay Allahım inşallahBenim 2 gun vardi her ay bir suru para dokmekten yorulmustum bu ay bundan alayim 1 kere alayim tam olsun dedim direkt sonuc aldim ama sizin 3 testinizde bariz burdayim diyor bebeğiniz
Canım yüzde 10000 hamilesin. Belkide dediğin gibi geçen ay üstüne gördün. Hemen git kan ver canım. Cok heyecanlı. İnşallah bir gün bende yaşarım bu heyecanı. Haber ver canım muhakkakCanım şimdi bi kaç test daha yaptım hepsi aynı gibi yarın kan testi vermek istiyorum ya belirtilerim olmadan önce ben rüyamda gördüm yine böyle 3 test yapıyordum pozitif çıkıyordu dedimki kendi kendini heyecanlandırma bekle dedim sonra adetim gecikti gögüslerim çok ağrımaya şişmeye başladı biraz sinir oldu bende bi adet görcek gibi karın ağrım oldu hergün gerçi hala net bişey yok belkide olcam ama bunlar oldu bende bide bi önceki adetim 2 gün sürdü hemen bitti belkide yerleşme kanaması idi bilmiyorm ya
Ayyy kızlar çok heyecanlandım yaaa ben 6 yıldır bekliyorum bu anı Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin sizlerede nasip etsin kızlarCanım yüzde 10000 hamilesin. Belkide dediğin gibi geçen ay üstüne gördün. Hemen git kan ver canım. Cok heyecanlı. İnşallah bir gün bende yaşarım bu heyecanı. Haber ver canım muhakkak
Yok ben bugun ogrendim saat 5 gibi test yaptim yarin gitmeyi dusunuyorum doktor kontrolunde planli bi gebelikti 6 aydir olmuyorduAy Allahım inşallahsizinde bariz belli kan testi verdiniz mi siz
Canım benim cok sevindim. Bende 10 aydır demiyorum 10 ay bile cok yordu beni, daha önce hiç tedavi oldunuz mu acaba tüp bebek vs. Sağ salim kucagına al inşallahAyyy kızlar çok heyecanlandım yaaa ben 6 yıldır bekliyorum bu anı Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin sizlerede nasip etsin kızlarinşallah yüzde 100000 hamileyimdir
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahYok ben bugun ogrendim saat 5 gibi test yaptim yarin gitmeyi dusunuyorum doktor kontrolunde planli bi gebelikti 6 aydir olmuyordu
Testler de bebeginiz ben burdayim diyorAyyy kızlar çok heyecanlandım yaaa ben 6 yıldır bekliyorum bu anı Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin sizlerede nasip etsin kızlarinşallah yüzde 100000 hamileyimdir
Yok kuzum ben hiç bi tedavi görmedim hiç doktora bile gitmedim benim eşim istemiyordu bizimki biraz plansız oldu o yüzden çok şaşkınız daha öncede gecikme oldu testler yaptım ama direk negatif çıktı hepsi hiç pozitif görmemiştim bu aya kadarCanım benim cok sevindim. Bende 10 aydır demiyorum 10 ay bile cok yordu beni, daha önce hiç tedavi oldunuz mu acaba tüp bebek vs. Sağ salim kucagına al inşallah
Amin inşallah ya Allah'ım duy sesimizi bu ay cok umutluyum ama adet sancim geliyor arada korkuyorumAminn.. Rabbim kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allahım sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin sizedenizede isteyen herkesedeTestler de bebeginiz ben burdayim diyorheycaninizi anlayabiliyorum gercekten. Benim gebelik tansiyonum var bu yuzden 2 kaybim var 5 senelik evliyim 6 aydirda yeniden bebek dusunmeye karar verdik rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu sag saglim kucagimiza alalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?