- 2 Aralık 2020
- 52
- 43
- 8
- 31
- Konu Sahibi Bhrbhr3991
-
Sen yinede kötü düşünme ben hergün kalp krizi geçircem sanıyordum adet sancım geldi diye o kadar benziyor ki sancılarAmin inşallah ya Allah'ım duy sesimizi bu ay cok umutluyum ama adet sancim geliyor arada korkuyorum
Çok güzel ya cok heyecanlı. Ben bile heyecanlandıö. Yarın gidip kan verin. Burdan yazmayıda unutmayın. Bekliycem haberiniziYok kuzum ben hiç bi tedavi görmedim hiç doktora bile gitmedim benim eşim istemiyordu bizimki biraz plansız oldu o yüzden çok şaşkınız daha öncede gecikme oldu testler yaptım ama direk negatif çıktı hepsi hiç pozitif görmemiştim bu aya kadar
Ay tabiki söylerim hepimizden hayırlı haberler gelir inşallahÇok güzel ya cok heyecanlı. Ben bile heyecanlandıö. Yarın gidip kan verin. Burdan yazmayıda unutmayın. Bekliycem haberinizi
Canım sabah kan verdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Öğlenden sonra cıkmıştı sonuç devlette. Özelde belki daha bile cabuk cıkabilirAy tabiki söylerim hepimizden hayırlı haberler gelir inşallahhastanede kaç saatte çıkıyor acaba sonuçlar bilginiz varmı ilk defa yaptırcamda
Geçmiş olsun.. Hemen yarın gitcem haber vercem sizede inşallah yinede çok umutlanmıyım benCanım sabah kan verdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Öğlenden sonra cıkmıştı sonuç devlette. Özelde belki daha bile cabuk cıkabilir
Dimi insan korkuyor bir yandanGeçmiş olsun.. Hemen yarın gitcem haber vercem sizede inşallah yinede çok umutlanmıyım ben
Ya çok teşekkür ederim sizde çok çok mutlu olun inşallahDimi insan korkuyor bir yandansorun cıkmıycak inşallah. Çok mutlu olun Eşinizde heycanlandı mı?
Saklayın ilk pozitif testinizi bebiş için güzel fotoğraf çekimleri yaparsanız. Giriş test- gelişme ultrason- sonuç bebişYa çok teşekkür ederim sizde çok çok mutlu olun inşallah
Eşim korkuyor ve şaşkın birazya benim bikere daha böyle gecikmişti ben çok umutlanmıştım sonra adet olunca çok ağlamıştım oysaki testlerde hep negatif çıkıyordu yinede insan gecikince umutlanıyor kesin test yanlış diyordum hamileyim diyordum sonu hüsran olmuştu yine o korku var içimde
İnşallahSaklayın ilk pozitif testinizi bebiş için güzel fotoğraf çekimleri yaparsanız. Giriş test- gelişme ultrason- sonuç bebiş
Yok yok düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli test yapmak istiyorum. Sizin ilk gebelik miSen yinede kötü düşünme ben hergün kalp krizi geçircem sanıyordum adet sancım geldi diye o kadar benziyor ki sancılar
Evet canım ilk olcak kısmetseYok yok düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli test yapmak istiyorum. Sizin ilk gebelik mi
İyi inşallah allah nasip eder hepimizeEvet canım ilk olcak kısmetse
Canım benim cok sevindim. Bende 10 aydır demiyorum 10 ay bile cok yordu beni, daha önce hiç tedavi oldunuz mu acaba tüp bebek vs. Sağ salim kucagına al inşallah
Canım bugün yaptırdım test beta hcg değerim 8748,13 pozitif çıktı çok şükür haber vermek istedimÇok güzel ya cok heyecanlı. Ben bile heyecanlandıö. Yarın gidip kan verin. Burdan yazmayıda unutmayın. Bekliycem haberinizi
Cok şükür canımCanım bugün yaptırdım test beta hcg değerim 8748,13 pozitif çıktı çok şükür haber vermek istedim
Amin canım rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin inşallahCok şükür canımBence sanki baya büyük bebiş.belki kese bile oluşmuştur. İnşallah sağ salim kucagına almak nasip olur canım. Bu güzel sevinci doyasıya yaşayın canım. Darısı başımıza
Çok güzel kese görünür bence 1-2 haftaya kalp atışları duyulurAmin canım rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin inşallahCanım adet tarihime göre bakınca 5 6 haftalık filan görünüyor büyük mü oluyor bilemedim çok acemiyim
İnşallah cnm benim seninde güzel haberlerini alırız inşallahÇok güzel kese görünür bence 1-2 haftaya kalp atışları duyulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?