• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech gebelik testi doğru mu?

Yok kuzum ben hiç bi tedavi görmedim hiç doktora bile gitmedim benim eşim istemiyordu bizimki biraz plansız oldu o yüzden çok şaşkınız daha öncede gecikme oldu testler yaptım ama direk negatif çıktı hepsi hiç pozitif görmemiştim bu aya kadar
Çok güzel ya cok heyecanlı. Ben bile heyecanlandıö. Yarın gidip kan verin. Burdan yazmayıda unutmayın. Bekliycem haberinizi😀

Çok güzel ya cok heyecanlı. Ben bile heyecanlandıö. Yarın gidip kan verin. Burdan yazmayıda unutmayın. Bekliycem haberinizi😀
Ay tabiki söylerim hepimizden hayırlı haberler gelir inşallah 😍 hastanede kaç saatte çıkıyor acaba sonuçlar bilginiz varmı ilk defa yaptırcamda

Ay tabiki söylerim hepimizden hayırlı haberler gelir inşallah 😍 hastanede kaç saatte çıkıyor acaba sonuçlar bilginiz varmı ilk defa yaptırcamda
Canım sabah kan verdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Öğlenden sonra cıkmıştı sonuç devlette. Özelde belki daha bile cabuk cıkabilir

Dimi insan korkuyor bir yandan😃sorun cıkmıycak inşallah. Çok mutlu olun 🙏🏼🤲🏻 Eşinizde heycanlandı mı?
Ya çok teşekkür ederim sizde çok çok mutlu olun inşallah 🙏🙏🙏🙏
Eşim korkuyor ve şaşkın biraz😄😄😄 ya benim bikere daha böyle gecikmişti ben çok umutlanmıştım sonra adet olunca çok ağlamıştım oysaki testlerde hep negatif çıkıyordu yinede insan gecikince umutlanıyor kesin test yanlış diyordum hamileyim diyordum sonu hüsran olmuştu yine o korku var içimde😊

Ya çok teşekkür ederim sizde çok çok mutlu olun inşallah 🙏🙏🙏🙏
Eşim korkuyor ve şaşkın biraz😄😄😄 ya benim bikere daha böyle gecikmişti ben çok umutlanmıştım sonra adet olunca çok ağlamıştım oysaki testlerde hep negatif çıkıyordu yinede insan gecikince umutlanıyor kesin test yanlış diyordum hamileyim diyordum sonu hüsran olmuştu yine o korku var içimde😊
Saklayın ilk pozitif testinizi bebiş için güzel fotoğraf çekimleri yaparsanız. Giriş test- gelişme ultrason- sonuç bebiş 😀

Canım benim cok sevindim. Bende 10 aydır demiyorum 10 ay bile cok yordu beni, daha önce hiç tedavi oldunuz mu acaba tüp bebek vs. Sağ salim kucagına al inşallah 🙏🏼🙏🏼

Canım bugün yaptırdım test beta hcg değerim 8748,13 pozitif çıktı çok şükür haber vermek istedim 🙏

Canım bugün yaptırdım test beta hcg değerim 8748,13 pozitif çıktı çok şükür haber vermek istedim 🙏
Cok şükür canım 🙏🏼 Bence sanki baya büyük bebiş.belki kese bile oluşmuştur. İnşallah sağ salim kucagına almak nasip olur canım. Bu güzel sevinci doyasıya yaşayın canım. Darısı başımıza😀

Cok şükür canım 🙏🏼 Bence sanki baya büyük bebiş.belki kese bile oluşmuştur. İnşallah sağ salim kucagına almak nasip olur canım. Bu güzel sevinci doyasıya yaşayın canım. Darısı başımıza😀
Amin canım rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin inşallah ❤️Canım adet tarihime göre bakınca 5 6 haftalık filan görünüyor büyük mü oluyor bilemedim çok acemiyim😄

Amin canım rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin inşallah ❤️Canım adet tarihime göre bakınca 5 6 haftalık filan görünüyor büyük mü oluyor bilemedim çok acemiyim😄
Çok güzel kese görünür bence 1-2 haftaya kalp atışları duyulur😀

Back
X