- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi sonkafautucu
Ya izmire gideceksin ya da vatandaş uyap tan bakabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya izmire gideceksin ya da vatandaş uyap tan bakabilirsin.
Hayır sağlık ocağından alamazsınSağlık ocağından alabilir miyiz peki
Nasil aldiniz raporu ?Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
tabi ki alabilir, benim babam yıllardır manik depresif ve kendisinin her türlü imza yetkisi var engelli raporu alsak da kısıtlanması zor bir ihtimalmiş mahkeme sonucunda bile.Merhaba. Benim ananemin babasından miras olarak arsa ve bir kaç ev kaldı. Ananemde vefat ettiği için annem ve kardeşlerine kaldı. Ananemin kardeşleri yıllardır bu evlerde oturuyorlardı.
Sonra kendi aralarında dava açmışlar ve ev arsaların satışı için mahkeme oldu. Annemde imza verdi satış için avukata. Neyse satış bir türlü gerçekleşmedi. Avukat yüklü bir para almış bu akrabalardan ne yaptılarsa herkesin parası yattı anneminki hala yatmadı.
Arıyorum açmıyor mesaj atıyorum gayet uygun bi dille. Bana dönüş yaparmısınız,neden dönüş yapmıyorsunuz,lütfen bana dönün diye bir kaç kere mesaj yazdım.
Siz beni taciz edemezsiniz cevap vermek zorunda değilim falan yazıyor. Bekliyoruz bekliyoruz ses yok bi türlü bilgi alamıyoruz. Bende en sonunda sizi şikayet edicem diye mesaj yazdım. Herhalde akrabalarla beraber bir işler karıştırmış olucakki bana şöyle bir mesaj attı.
Annenizin akli dengesi yerinde olduğuna ve imza yetkisi olduğuna dair belge istiyorum yoksa sizin davanıza bakmayacağım. Annem antidepresan kullanıyor ve yüzde 40 hasta raporu var. Ama imzayada kendisi gitti zaten ve avukatta bunu biliyordu. Yani akli dengesi yerinde. Sadece antidepresan kullandığı için temizlik yapamıyor çok yorulduğu takati olmadı için bu yüzden doktorlar ona rapor vermişti. Eve temizlikçi gelsin diye almıştık bizde bu raporu. Ayrıca bunu bize 2 senedir şimdi mi söylüyorsun daha önce neden istemedin bu belgeyi.
Şimdi size sorum yüzde 40 hasta raporu olan akli dengesi gayet yerinde sadece okb hastalığı olan birisinin imza yetkisi var mıdır? Bu belgeyi alabilr miyiz? Alırsakta nasıl nerden alıcaz? Ne zamana kadar çıkar? Cevap yazıcak olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Avukat birseyler karıştırmış malesef belli. Bu durumda adliyeye gidip dosyaya bakacaksınız. Muhtemelen herkesin parası yaptıysa sizinkiler yatmıştır avukata çekmiştir. Davaya baktıktan sonra böyle bir durum var ise baroya avukati şikayet edeceksiniz. Zaten şikayeti duyunca paçası tutusmus belliMerhaba. Benim ananemin babasından miras olarak arsa ve bir kaç ev kaldı. Ananemde vefat ettiği için annem ve kardeşlerine kaldı. Ananemin kardeşleri yıllardır bu evlerde oturuyorlardı.
Sonra kendi aralarında dava açmışlar ve ev arsaların satışı için mahkeme oldu. Annemde imza verdi satış için avukata. Neyse satış bir türlü gerçekleşmedi. Avukat yüklü bir para almış bu akrabalardan ne yaptılarsa herkesin parası yattı anneminki hala yatmadı.
Arıyorum açmıyor mesaj atıyorum gayet uygun bi dille. Bana dönüş yaparmısınız,neden dönüş yapmıyorsunuz,lütfen bana dönün diye bir kaç kere mesaj yazdım.
Siz beni taciz edemezsiniz cevap vermek zorunda değilim falan yazıyor. Bekliyoruz bekliyoruz ses yok bi türlü bilgi alamıyoruz. Bende en sonunda sizi şikayet edicem diye mesaj yazdım. Herhalde akrabalarla beraber bir işler karıştırmış olucakki bana şöyle bir mesaj attı.
Annenizin akli dengesi yerinde olduğuna ve imza yetkisi olduğuna dair belge istiyorum yoksa sizin davanıza bakmayacağım. Annem antidepresan kullanıyor ve yüzde 40 hasta raporu var. Ama imzayada kendisi gitti zaten ve avukatta bunu biliyordu. Yani akli dengesi yerinde. Sadece antidepresan kullandığı için temizlik yapamıyor çok yorulduğu takati olmadı için bu yüzden doktorlar ona rapor vermişti. Eve temizlikçi gelsin diye almıştık bizde bu raporu. Ayrıca bunu bize 2 senedir şimdi mi söylüyorsun daha önce neden istemedin bu belgeyi.
Şimdi size sorum yüzde 40 hasta raporu olan akli dengesi gayet yerinde sadece okb hastalığı olan birisinin imza yetkisi var mıdır? Bu belgeyi alabilr miyiz? Alırsakta nasıl nerden alıcaz? Ne zamana kadar çıkar? Cevap yazıcak olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Engellilere ve 65 yaş üstüne belediyelerin ücretsiz temizlik hizmeti var çünkü.Eve temizlikçi gelsin diye rapor almaya ne gerek var onu anlamadım? doktor belki o raporu ilaçlarını devletten alabilsin diye vermiştir. Eğer başka bir rahatsızlığı yoksa antidepresan kullanması ve OKB tanısı olması akli dengesinin yerinde olmadığı anlamına gelmez. Bir devlet hastanesinin psikiyatri kliniğine başvurarak akli dengesinin yerinde olduğuna dair resmi bir belge isteyebilirsiniz. Ayrıca avukatı baroya şikayet edebilirsiniz. Anneniz noterden avukatı azledip kendisine yeni bir avukat tutabilir.
devlet hastanesı psıkıyatrı bolumunden ya da ozel hastane psıkıyatrı bolumunden alabılırsınızSağlık ocağından alabilir miyiz peki
Ben de oraya takıldım kafamda planlar kurmaya başladımEve temizlikçi gelsin diye rapor almak nedir bana bir anlatır mısınız
Belediyelerin ücretsiz hizmeti varmış,onun içinmişBen de oraya takıldım kafamda planlar kurmaya başladım
Çok dogru bir yonlerdirme kesinlikle bunu yap .Satış memurluğuna git (adliyedeki) dosyanın akıbetini sor. Taksim cetveli hazırlanmış mı baktır. Taksim cetveli sonucu para avukata ödenmiş mi, ödendiyse annen yanında olursa dekontta alırsınız. Sonrada avukata dekontu whatsapptan at hala paranı ödemiyorsa baroya şikayet et ( baronun kararına göre avukatlıktan çıkarmaya bile gider iş)
Bana da anlatsın biri yav, çok hoşuma gitti...Eve temizlikçi gelsin diye rapor almak nedir bana bir anlatır mısınız
Kadinin psikolojik sorunlaribolsa bile ne alaka parasini vermemek ? vasi tayin edilir o kisi ilgilenir .adliyede dava dosyanıza bakin sonra baska bir avukata danisin