• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miracle_'ın da çeyiz maratonu başladı :)

miracle_

aşkısını özlüyooo
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
176
0
46
Konya
bugün çeyizim için aldığım ilk parçalarım :) ilk oldukları için gözümde baya kıymetliler. inş daha çok şey paylaşmak da kısmet olur. buyrun ilk göz ağrılarıma :)
$karaca-lara-ceyiz-seti22042011-141425.webp$KARACA-PORSELEN-84-PARCA-YEMEK-TAKIMI-10017__36412139_0.webp$sky_6012.webp

ooh hadi hayırlı olsun ilkler kıymetlidir bi yandanda düşünür insan sonu gelcekmi acaba die:61: Allah tamamını ağız tadıyla tamamlamayı nasip etsin:16:

hepsi çok güzeller markası nedir kaça aldın.tatlım

ilk çeyizlerin hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan işallah devamındada istediklerini alırsın :)

Başlangıcı yapmışsın, çeyiz alışverişinden kendini alamazsın artık
bağımlılık yapıyor çünkü :)

Aldıkların da çok güzel güle güle kullan inşallah.. :)

hayırlı olsun canım
çok teşekkürler :)
ooh hadi hayırlı olsun ilkler kıymetlidir bi yandanda düşünür insan sonu gelcekmi acaba die:61: Allah tamamını ağız tadıyla tamamlamayı nasip etsin:16:
yaa ne kadar doğru demişsin canım ya bazen gözümde büyüyo ama hemen geçiyo bu his kendi evinin eşyalarını almak çok güzelmiş :)
hepsi çok güzeller markası nedir kaça aldın.tatlım
canım karacadan aldım hepsini şu an evlilik paketi kampanyası var ama ben kampanyadaki çatal kaşık takımını ve yemek takımını istemedim bunları beğendim fiyat farkı ödedik hepsi 2300 TL canım.
ilk çeyizlerin hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan işallah devamındada istediklerini alırsın :)
sağol canım güzel dileklerin için inş amin :)

Hayırlı olsun canım daha çok göreceğiz senide burada çünkü çeyiz al al bitmiyor :1:
paylaşabilceğim kada paylaşmak istiyorum canım ben de, çünkü burdan o kadar baktım aa evet bak bu da gerekli falan dediğim o kadar şey oldu ki, benim de faydam olsun isterim ki fayda olmasa bile resimlere bakmak bile insanın hoşuna gidiyo :66:
hakkaten yaa dün aldık bunları mağazadan çıktık bu sefer de gözüm yatak örtülerinde nevresimlerde aaa dedim noluyozzz :) bir şeye bakarken bunu da çeyizime alayım derken buluyorum kendimi :1:

çok teşekkürler amin inş canım.
Hayırlı olsun canım.

Schafer dan mı aldın?
karacadan aldım canım.

hakkaten yaa dün aldık bunları mağazadan çıktık bu sefer de gözüm yatak örtülerinde nevresimlerde aaa dedim noluyozzz :) bir şeye bakarken bunu da çeyizime alayım derken buluyorum kendimi :61:

alıntı yaparken bi hata yapmışım canım anlamadım nasıl olduğunu yeniden yazdım sana cevap olarak

Başlangıç için güzel şeyler almışın..Ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah devamını da bekleriz...

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım allah devamını getirsin inş.:46:

Hayırlı olsun ilk adımı atmışsın ve en önemlilerini almışsın gerisi zamanla alınıcak şeyler nevresim yatak örtüsü gibi şeyleri evlenmene yakın zamanlarda al bence önceden alınca yeni modeller çıkıyor almak istiyosun alamıyosun :34::34:

baslangıc secımlerın super olmus allah gonul rahatlıgı ıle devamını getırmeyı nasıp etsın. gule gule kullan cnm cok guseller

canım bende yeni başladım ama sen direk tencereden girmişsin çok mantıklı:16::16::16:

güle güle kullan ne kadar var bakimm düğüne:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Başlangıç için güzel şeyler almışın..Ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah devamını da bekleriz...
teşekkür ederim iyi dileklerin için, devamı gelecek inş ama biraz aralıklı eklerim çünkü daha düğüne var yavaş yavaş alıyorum bunlar ödenince diğerlerine geçeceğim.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım allah devamını getirsin inş.:46:
çok sağolun :)
Hayırlı olsun ilk adımı atmışsın ve en önemlilerini almışsın gerisi zamanla alınıcak şeyler nevresim yatak örtüsü gibi şeyleri evlenmene yakın zamanlarda al bence önceden alınca yeni modeller çıkıyor almak istiyosun alamıyosun :34::34:
güzel ipucu arkadaşım aklımda tutacağım bu dediklerini, ben de nevresim mi alsam bunlardan sonra falan diyodum ama dediğin çok mantıklı.
baslangıc secımlerın super olmus allah gonul rahatlıgı ıle devamını getırmeyı nasıp etsın. gule gule kullan cnm cok guseller
teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz beğenmenize sevindim arkadaşlar :)

canım bende yeni başladım ama sen direk tencereden girmişsin çok mantıklı:16::16::16:

güle güle kullan ne kadar var bakimm düğüne:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

valla öyle oldu canım bir uçtan başlayalım hepsini bir arada alamayız dedi annemler, ben de düşündüm annem yanımdayken bunları alayım bari diğerlerini yalnız da alabilirm bu ana mutfak malzemelerinde fikrini almak istedim.( ben başka şehirde çalışıyorum yanıma gelmişlerken aldım aradan çıktı)

düğüne çok canım daha yaa düğün albümü de koyarım inş:69: tarih belli değil canım büyük ihtimal de seneye yaz düşünüyoruz ama maddi açıdan külfet olmasın diye artık yavaş yavaş başladık. önceden sıkışmadan alalım hepsi gönlümüze göre olsun dedik.

Back
X