Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim :) amin inş.hayırlı olsun cnm ilk aldıkların
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin![]()
çok teşekkürler :)hayırlı olsun canım
yaa ne kadar doğru demişsin canım ya bazen gözümde büyüyo ama hemen geçiyo bu his kendi evinin eşyalarını almak çok güzelmiş :)ooh hadi hayırlı olsun ilkler kıymetlidir bi yandanda düşünür insan sonu gelcekmi acaba dieAllah tamamını ağız tadıyla tamamlamayı nasip etsin
![]()
canım karacadan aldım hepsini şu an evlilik paketi kampanyası var ama ben kampanyadaki çatal kaşık takımını ve yemek takımını istemedim bunları beğendim fiyat farkı ödedik hepsi 2300 TL canım.hepsi çok güzeller markası nedir kaça aldın.tatlım
sağol canım güzel dileklerin için inş amin :)ilk çeyizlerin hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan işallah devamındada istediklerini alırsın :)
paylaşabilceğim kada paylaşmak istiyorum canım ben de, çünkü burdan o kadar baktım aa evet bak bu da gerekli falan dediğim o kadar şey oldu ki, benim de faydam olsun isterim ki fayda olmasa bile resimlere bakmak bile insanın hoşuna gidiyoHayırlı olsun canım daha çok göreceğiz senide burada çünkü çeyiz al al bitmiyor![]()
çok teşekkürler amin inş canım.Başlangıcı yapmışsın, çeyiz alışverişinden kendini alamazsın artık
bağımlılık yapıyor çünkü :)
hakkaten yaa dün aldık bunları mağazadan çıktık bu sefer de gözüm yatak örtülerinde nevresimlerde aaa dedim noluyozzz :) bir şeye bakarken bunu da çeyizime alayım derken buluyorum kendimi
Aldıkların da çok güzel güle güle kullan inşallah.. :)
karacadan aldım canım.Hayırlı olsun canım.
Schafer dan mı aldın?
Başlangıcı yapmışsın, çeyiz alışverişinden kendini alamazsın artık
bağımlılık yapıyor çünkü :)
Aldıkların da çok güzel güle güle kullan inşallah.. :)
teşekkür ederim iyi dileklerin için, devamı gelecek inş ama biraz aralıklı eklerim çünkü daha düğüne var yavaş yavaş alıyorum bunlar ödenince diğerlerine geçeceğim.Başlangıç için güzel şeyler almışın..Ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah devamını da bekleriz...
çok sağolun :)şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım allah devamını getirsin inş.![]()
güzel ipucu arkadaşım aklımda tutacağım bu dediklerini, ben de nevresim mi alsam bunlardan sonra falan diyodum ama dediğin çok mantıklı.Hayırlı olsun ilk adımı atmışsın ve en önemlilerini almışsın gerisi zamanla alınıcak şeyler nevresim yatak örtüsü gibi şeyleri evlenmene yakın zamanlarda al bence önceden alınca yeni modeller çıkıyor almak istiyosun alamıyosun![]()
teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz beğenmenize sevindim arkadaşlar :)baslangıc secımlerın super olmus allah gonul rahatlıgı ıle devamını getırmeyı nasıp etsın. gule gule kullan cnm cok guseller
canım bende yeni başladım ama sen direk tencereden girmişsin çok mantıklı
güle güle kullan ne kadar var bakimm düğüne![]()
canım bende yeni başladım ama sen direk tencereden girmişsin çok mantıklı
valla öyle oldu canım bir uçtan başlayalım hepsini bir arada alamayız dedi annemler, ben de düşündüm annem yanımdayken bunları alayım bari diğerlerini yalnız da alabilirm bu ana mutfak malzemelerinde fikrini almak istedim.( ben başka şehirde çalışıyorum yanıma gelmişlerken aldım aradan çıktı)
düğüne çok canım daha yaa düğün albümü de koyarım inştarih belli değil canım büyük ihtimal de seneye yaz düşünüyoruz ama maddi açıdan külfet olmasın diye artık yavaş yavaş başladık. önceden sıkışmadan alalım hepsi gönlümüze göre olsun dedik.