Minyon bebek mi gelişim geriliği mi

ronua

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
432
585
23
Merhaba hanımlar. Eşimle ikimiz de minyon tipli insanlarız. Bebeğimiz de öyle. Bebeği yaşıtlarından geride olup yemek, spor veya başka bir şeyle destekleyip faydasını gören var mı ? Kafama çok takıyorum. Yardımcı yorumlarınız bana yol gösterir. İlk çocuğum ve elimden geleni yapmak istiyorum

İstediginiz destegi yapsaniz da yine de anne baba minyonken cocuklarin cok iri olma ihtimali yok. Yani yapacaginiz hicbir takviye genetigi degistirmiyor maalesef

İstediginiz destegi yapsaniz da yine de anne baba minyonken cocuklarin cok iyi olma ihtimali yok. Yani yapacaginiz hicbir takviye genetigi degistirmiyor maalesef
Onun farkındayım. Ama hani on satim uzayacağına on üç santim uzasın diye ne yapabilirim diyorum

benimki hem minyon hem de prematüre. ben çok takmıyorum kilosuna ama doktor rapor çıkaralım takviye mama verelim dedi.

Valla ben hamileyken doktorum sen öyle büyük bir bebek bekleme sen ve eşin minyonsuz dedi 39 hafta 51 cm dogdu kontrole gittimizde doktorlar çok çok iyi gleişimi maşallah güzel emzirmişsin diyor ama bence bu benim hamileyken her gün düzenli süt içip yumurta yememle alakalı bazen gündeyarım litre süt içiyordum. Bebeğin büyüsün biraz süt yumurta bunlara özen gösterirsne bi tık daha toparlar diye düşünüyorum. Bu arada günde en az iki üç yumurta yiyordum. Son ay yeme düzenim gitit psikolojik sorunalr vs çocuğun gelişimi durmuştu zaten doktor farkedince hemen doguma alındım. Şuan iyi çok şükür

Benim de doğduktan sonra altı aya kadar çok iyiydi. Hatta ilk ay iki kilo almıştı. Dişler çıkmaya başladığından beri toparlanamadı. Tahlil yaptırdık. Doktor iyi dedi sadece demir biraz düşük. Onun dışında demir, multivitamin, balık yağı, çinko başladık. Bunları kullanıp faydasını gören var mıdır diye buraya da yazayım dedim

Onun farkındayım. Ama hani on satim uzayacağına on üç santim uzasın diye ne yapabilirim diyorum
Anliyorum ama basliktaki “gelisim geriligi” ile alakali icerigi cozemedim

Anliyorum ama basliktaki “gelisim geriligi” ile alakali icerigi cozemedim
Gelişim geriliği ve minyon diye yazmamın sebebi hani minyon olup da bebeğinde gelişim geriliği olan ve buna kısmen çözüm bulan insanların yorumlarını okumak

Başlayacak mısınız mamaya peki
başladım mamaya da yaz sıcağı, diş , 2 yaş başlangıcı ve iştahsız bebek. içirebilecek olsam yemeğini yedirirdim diye düşünüyorum. bizde özellikle balık yağı güzel iştah açıyor.

Aa çok faydaaalı bunlar öevremdne gördüğüm için yazıyorum ishal yapabilir korkma saatlerinş güzel ayarlarsan hem hızlı kilo alacaktır hemde bağışıklıgı güçlenecektir. Bide pekmez içir. Yaşını doldurdumu bilmiyorum. Doldurmadıysa pekmez vermemelisin

Vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Avokadosuydu, tam buğdaylı bebe bisküvisiydi, muzu, cevizi, kırmızı eti, yoğurdu … en iyisini en faydalısını vermeye çalışıyorum ama persentilin en düşüğünden bile daha düşüğe inmiş.

İki gündür afedersiniz günde dört defa büyük tuvalete çıkıyor. İçirdiklerimden olabilir mi

İki gündür afedersiniz günde dört defa büyük tuvalete çıkıyor. İçirdiklerimden olabilir mi
Evet içirdiklerinden kaynaklanıyor yined evir doktoruna sorun ama bu normal ben bile dmeir ilacı kullanırken aynısı oluyorum küçücük çocukta nasıl olmasın. Kilo kaybettirmez bu.

İkinizin ortalamasi olur. Ailede uzun boylu varsa çekinik gen olarak alabilir. Tabi ki siz sporla doktor tavsiyesi olan takviyelerle destekleyin.saglikli büyüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…