Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım ben bu türde şikayeti olan kişilere L-recapin şampuan ve toniği öneriyorum ilgilenirsen yardımcı olabilirim

Banada bildirim geldi kızlar soğuk lazerle saç dökülmesini önleyebilirsiniz ben aldım yurt dışındam getirttim ama 3 kez kulanabildim vaktm olmadı şimdi ihtiyacım olduğundan satıyorum ilgilenenler mesaj atabilir

Bende yaptım sığır iliği kürünü gerçekten işe yaradı fakat içeriden olunca o çıkan saçlarda döküldü canım önce içeriden varsa ona bir baktır derim

Gecmis olsun canim iyi oldu karsilastigimiz bayadir yokum buralarda konusamiyoruz :)) sen hangi doktora gittin benim bahsettigim doktor mu ve verdigi ilaclar ise yaradimi

Gecmis olsun canim iyi oldu karsilastigimiz bayadir yokum buralarda konusamiyoruz :)) sen hangi doktora gittin benim bahsettigim doktor mu ve verdigi ilaclar ise yaradimi
Evet uzun zamandır karşılaşmamıştık canım endokrin doktoruna gittim daha 1 ay oldu 3 ay sonra gel dedi eczanedeki bayanda 3 hafta sonra dedi bakalım umarım işe yarar

İlk kez duyuyorum böyle birşeyi

Geçmiş olsun canım aman tuz tüketimine dikkat et kortizon alınca tuz tüketirsen kilo alırsın rabbim şifa versin
Bildiğiniz ışın tedavisi gibi bişey lazer dye geçiyor merkezlere gidip çok daha fazla ücret vermeden evde kendiniz seanslar şeklinde ypıyorsunuz.ilk etkisi kan dolaşımını hızlandırıyor saçı kalınlaştırıp dökülmesini engelliyor.yurt dışından getirttim bende zaten

Benim de bir ara çok döküldü ameliyat sonrasında, bana eczacımız sabahları ceviz, badem tüketmemi ve sakadat yememi tavsiye etmişti ve olmazsa olmazı kırmızı et oldu yaklaşık altı ay sonunda saç dökülmemde azalma oldu şimdilerde ise kuaföre gittiğimde ara makası attırıyorum.

Darısı bizlerinde başına inşallah

Lr'ın L-recapin şampuan ve toniğini söyleyen oldu mu okuyamadım gerideki sayfaları. Kelliğe değil ama dökülmeye çözüm. Cansız saç köklerini güçlendirip çıkarıyor.

Eklentiler

• IMG_6922.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…