- Konu Sahibi morsevenbayan
Panplus hap ise yariyor diye duymustum, bi zararı da yokmuş ama net bi bilgim yok acikcasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bu türde şikayeti olan kişilere L-recapin şampuan ve toniği öneriyorum ilgilenirsen yardımcı olabilirimBunun cvbini bilen banada yardimci olursunuz saçlarım bildiginiz kopuyor hiç böyle olmamıştı dok gidemiyorum sürekli hastanelerdeyix ailecek hastayız cildiyeye fırsat bulursam kaçıcam ama neden böyle olmuş olabilir
Geçmiş olsun umarım tedavin işe yarar evet mutlaka buraya yaz olur mubende dr gittim tahlillerde b12 vitamini eksikligim varmış 10 tane iğne minoxsidil ve sawpoo verdi faydasını görürsem yazarım saçlarım avuç avuç dökülüyor ..
Canım merhaba nasılsın burada da karşılaştık ben gittim erkeklik hormonum sınırda ve demir,b12,d vitaminim ve tiroid malesef az çalışıyormuş ona göre ilaç verdi birde eczanede saç analizi yaptı dipleri tıkalı olduğu için şampuan ve losyon verdi onları kullanıyorum
Bende yaptım sığır iliği kürünü gerçekten işe yaradı fakat içeriden olunca o çıkan saçlarda döküldü canım önce içeriden varsa ona bir baktır derim
Canım şampuanına çam terabentin koy başkasına ihtiyacın kalmıcak inş
Denemekte fayda var inş yararIlk firsatta bunu da denerim ama ben yogun kortizon tedavisi aldım ondan sonra basladi zaten bu dokulmelerde ise yarar mi ki![]()
Evet uzun zamandır karşılaşmamıştık canım endokrin doktoruna gittim daha 1 ay oldu 3 ay sonra gel dedi eczanedeki bayanda 3 hafta sonra dedi bakalım umarım işe yararGecmis olsun canim iyi oldu karsilastigimiz bayadir yokum buralarda konusamiyoruz :)) sen hangi doktora gittin benim bahsettigim doktor mu ve verdigi ilaclar ise yaradimi
Geçmiş olsun canım aman tuz tüketimine dikkat et kortizon alınca tuz tüketirsen kilo alırsın rabbim şifa versinIlk firsatta bunu da denerim ama ben yogun kortizon tedavisi aldım ondan sonra basladi zaten bu dokulmelerde ise yarar mi ki![]()
İlk kez duyuyorum böyle birşeyiBanada bildirim geldi kızlar soğuk lazerle saç dökülmesini önleyebilirsiniz ben aldım yurt dışındam getirttim ama 3 kez kulanabildim vaktm olmadı şimdi ihtiyacım olduğundan satıyorum ilgilenenler mesaj atabilir
Bildiğiniz ışın tedavisi gibi bişey lazer dye geçiyor merkezlere gidip çok daha fazla ücret vermeden evde kendiniz seanslar şeklinde ypıyorsunuz.ilk etkisi kan dolaşımını hızlandırıyor saçı kalınlaştırıp dökülmesini engelliyor.yurt dışından getirttim bende zatenGeçmiş olsun canım aman tuz tüketimine dikkat et kortizon alınca tuz tüketirsen kilo alırsın rabbim şifa versin
Ürünün ismini biliyor MusunuzSac dökülmesi için erkek arkadasımın kullandığı bir ürün var.
Saç dökülmesini durdurdu ve zayıf saçlarını güçlendirdi.
Darısı bizlerinde başına inşallahBenim de bir ara çok döküldü ameliyat sonrasında, bana eczacımız sabahları ceviz, badem tüketmemi ve sakadat yememi tavsiye etmişti ve olmazsa olmazı kırmızı et oldu yaklaşık altı ay sonunda saç dökülmemde azalma oldu şimdilerde ise kuaföre gittiğimde ara makası attırıyorum.
Evet biliyorum. Recapin şampuan ve tonik.Ürünün ismini biliyor Musunuz