Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
Bende de aynı sorun söz konusu bioxil başladım faydasını görüo gbiyim 1 kez kullandım ama henüz artı sarımsak yagı uyguluorum bakalım inş fayda eder

Ben minoxidil cok denedim. Sacimi kuruttu. Olanlari inceltti. Azicik olan artis urunu biraktigim dakika tekrar dokuldu. Ben sahsen fayda gormedim minoxidilden.

Su an benim kullandiklarim

Selenyum
Biotin
Hindistan cevizi yagi maskesi
Ilik maskesi

2 ay oldu, Simdilik bir iyilesme var. tabii 4-5 ay sonunda birsey soylemek daha yerinde olur. Subat mart gibi tekrar yazarim sonuclari

Once kesinlikle doktora gidip vucudunuzdaki denge ve degerlerinize baktirmaniz gerekir ek olarakta kullandigim ve kullanmaktan da memnun kaldigim bazi urunler var. Ama oncesinde belirtmeliyim ki
1. Sacinizin diplerine asla argan yagi vb urunler kullanmayin /ozellikle sac tipiniz yagliysa
2. Satilan hicbir yagi saf haliyle kullanmayin cunku saf yaglar su icermez ve saclarinizi beslemez o yuzden zeytin yagi vb yaglarla kesinlikle seyreltmeniz gerekir ki faydali olsun.
Bebek sampuanlarina alistirin saclarini parabwn vb maddeler olmadigi icin daha sagliklidir.
3. Saclarinizi islakken ve kuruyken taramayin. Hafif nemli olsun.
4. Bakim yapmadan once saclarinizda nemli olsun yaginiza su atamiyosaniz sacinizi nemliyken yaglayin ordaki su yetecektir ona.
5. Sacinizi yaglasiktan sonra yikarken sabunlayip soguk suyla yikayin aksi takdirde yag cikmaz yapisir.
6. Tarayarak saciniza yagsurun. Kil koklerini uyarirmis sac taramak.
7. Yag olarak ozellikle belli bir karisim yapmam aktardaki su 10 lu bitki yagi karisimini alir ayda 1 yaparim yagli oldugu icin saclarimhep yapamiyorum ben.
8. Saciniza sac kremi kullanmamaya ozen gosterin genelde dus sonrasi surules sprey ya daserum urunlerini tercih edin.
9. Sacinizi kuruturken tamamen kurutmayin az nemli birakin.
10. Arada isirgan otunu kaynatip son durulama suyunda saciniza surun inanilmaz parlatir.
11. Keciboynuzu pekmezininde pek faydasini gorsum sabah ac karna 1 yk olucak.tirnak sac icin cok besleyici soguk press olucak yalniz bunu ibrahim saracoglundan dinlemistim memnunda kaldimacikcadi
Karisim olarak ben bebek sampuanina hani su pompaliolanlarina
Bepanthen
Evigen ve bemix bir tup kiriyorum
Ve havanda da 8 dogum kontrol hapini ezip sampuana atiyorum. Kil koklerini besledigi soylenmisti bana. Acikcasi pek bir zararini gormedim. Sadece bu kur biraz uzun suruyo yani bu karisimli bir sampuani bitirdikten sonra aldiginiz sampuana birsey yapmiyorsunuz sade kullaniyosunuz o bitince 3. Alinana tekrar karisim yapiyosunuz. Boyle bir ay ara verip bir ay devam edebilirsiniz.

Ayni zamanda yine son durulama suyunuzda bir spreyli siseye lavanta suyu koyup yine dustan sonra sikabilirsiniz sahane kokuyo koku cok rahatsz ederse durulayip etkisini azaltabilirsiniz.
Biraz uzun oldu kusura bakmayin aklima geldikce yazmaya calisicam

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
Merhaba,ben b vitamini ve bepanthene ampulu sac dıplerime kırıp 2 saat sonra yıkayarak bunu çözdüm geçmiş olsun

Bende aynı şekilde doktora gittim hormon testi istedi ve minoxil erkekler icin olanı verdi erkek tipi dokulmem var diye cok uzun sure denemedim bi sise denedim cunku gecici cozum oldugunu ogrendm hormon değerim yüksek cıktı. Sabah aksam saçıma uyguluyorum canlanmıstı baya saclarım

Selam zeytinyağı limon ve 3 4 damla elma sirkesi karışımını haftada 1 veya 2 gün saçına sür 1 saat beklet ve yıka umarım iyi gelir şifa olsın

Merhaba ayni sey bendede olmustu hatta kisim kisim kel kaldi bi kac yer. Sarimsak ezip surun duzenli sekilde. Sabaha kadar bekletin. Bide marketteki sampuanlari bi sure birakmalisinjz sarimsakli zigavus sampuan kullanin bende sac cikmaya basladi ve dokulmeler azaldi. +balik yiyin bol bol ins duzelir cnm

Güncelleme 43.sayfada
Evet kızlar benimde uyguladığı m formül ler var yazin bakalım 1 tane yumurta sarısı 3 kaşık zeytin yağı 2 kaşık bal 1 kaşık sirke karıştırin hepsini saça uygulayıp site filme sarın üzerine bir tülbent tada bone olabilir 2 saat bekle yilan kendi önce güzel arindirin sonra şampuan uygulayın diğer bir tane daha veriyorum bir Pet şişeye zeytin yağı konulur içine bir baş sarımsak yani 15 adet olur temizleyip şişeye koyun karanlık bir yerde 1 ay bekletin ve bunu içindekiler kalacak şekilde 1 ay boyunca hafta da bir kez 2.ci ayda 2 hafta da bir kez olarak uygulayın bekleme süresi ve uygulaması ilkiyle aynı çok etkili kolay gelsin şifa diliyorum

Kizlar benim suan isime yaradigi icin sze yazmak istedim dokulmem yok deseniz olacak ve yeni saclarim yerini almaya basladi doktor bana pan plus losyon ve plantur sampuan yazdi losyon cok hosuma gitti kolay kullnimi arada bazen isirgan suyu yapiorum sacim yumusacik oluo bence deneyin he bide b 12 hapi vermisti doktorum ins isinize yarar cok sınir bozucu bi durum

Güncelleme 43.sayfada

merhaba uzun zaman oldu açmadım sayfayı yeni görüyorum nasıl bir dökülme ? çözüm aradın mı ? şu an durum ne ?

merhabalar. sac dokulmesine gul kurutub suyuyle sac yikamak iyi gelir diye duymustum ve masaj firca tarakla 50 kere saclari bastirarak taramak iyi geldigini gecen televizyonda bir doktor soyledigini izledim gecmis olsun

Saç için en önemli olanlar: B12 Vitamini, E vitamini, Çinko
Eczaneden alınabılıcek bu vıtamınlerın herbırı gunde 1 adet veya 2 gunde bır seklınde. 2-4 ay kullanımdan sonra vucuttakı degerler oturunca saclar a etkısı olumlu.

Eger Serum tıpı ılac kullanacaklar ıcın (Erkek). Bioxin Forte en etkılı urun olarak goruluyor sımdılık.
Kısa vadede dokulmeyi ve zayıflamayı durduruyor. saclar bıraz daha kabarık duryor yıkama sonrası ve yaglanmayı ve kırıkları azaltıyor.
Gunluk Vıtamınler le beraber kullanılabılır.

Eklentiler

• Bioxcin-Forte-Yogun-Sac-Dokulmes_5869_1.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 112
  • 11352.webp
    13 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…