- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Bende de aynı sorun söz konusu bioxil başladım faydasını görüo gbiyim 1 kez kullandım ama henüz artı sarımsak yagı uyguluorum bakalım inş fayda ederSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Merhaba,ben b vitamini ve bepanthene ampulu sac dıplerime kırıp 2 saat sonra yıkayarak bunu çözdüm geçmiş olsunSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Merhaba ayni sey bendede olmustu hatta kisim kisim kel kaldi bi kac yer. Sarimsak ezip surun duzenli sekilde. Sabaha kadar bekletin. Bide marketteki sampuanlari bi sure birakmalisinjz sarimsakli zigavus sampuan kullanin bende sac cikmaya basladi ve dokulmeler azaldi. +balik yiyin bol bol ins duzelir cnmBunun cvbini bilen banada yardimci olursunuz saçlarım bildiginiz kopuyor hiç böyle olmamıştı dok gidemiyorum sürekli hastanelerdeyix ailecek hastayız cildiyeye fırsat bulursam kaçıcam ama neden böyle olmuş olabilir
Evet kızlar benimde uyguladığı m formül ler var yazin bakalım 1 tane yumurta sarısı 3 kaşık zeytin yağı 2 kaşık bal 1 kaşık sirke karıştırin hepsini saça uygulayıp site filme sarın üzerine bir tülbent tada bone olabilir 2 saat bekle yilan kendi önce güzel arindirin sonra şampuan uygulayın diğer bir tane daha veriyorum bir Pet şişeye zeytin yağı konulur içine bir baş sarımsak yani 15 adet olur temizleyip şişeye koyun karanlık bir yerde 1 ay bekletin ve bunu içindekiler kalacak şekilde 1 ay boyunca hafta da bir kez 2.ci ayda 2 hafta da bir kez olarak uygulayın bekleme süresi ve uygulaması ilkiyle aynı çok etkili kolay gelsin şifa diliyorumSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Minoxil kullanıyorum su anlık bonyodada doğal sabun.. doktora gittim testlerim de sorun yok dökülmede hala devam ediyormerhaba uzun zaman oldu açmadım sayfayı yeni görüyorum nasıl bir dökülme ? çözüm aradın mı ? şu an durum ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?