- 21 Mart 2016
- 29
- 22
- 88
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Rica ederim canım buraya yaz doktordan çıkınca olurum hepimize faydası olur belli olmaz
İnşallah gidersin canımen kısa zamanda gidicem işten vakit bulursam tabi
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Geçmiş olsun takma takarsan daha kötü olur hormon testi önemli ve birde saç kremi kullanma oda döker doktordan sonuç alamadan bitkisellere bak
Canim sac diplerine sarimsagi havanda dove sac diplerine yani sac derine hafta bir kez uyugula cok iyi gelir ve sarimsakli sampuanlar var inlardan da kullan aktarlarda var emimin faydasini hirursunSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Vala kıymetini bilin gerçek saf zeytin yağı bulabilmek için baya bi çaba gösteriyorum ben :) rollonlu dudak parlatıcınız varsa içini boşaltıp iyi bi yıkayın karbonatla yıkayın bi de içine saf zeytinyağını koyun işte size pratik cilt bakımı ürünüüüüBen bol zeytinlikleri olan bir yerde yaşadığımdan saf zeytinyağına kolay ulaşabiliyorum şükürler olsun..Lakin insan kolay ulaşabildiği şeylere nedense ihmalkar davranıyor..:) Benim gibi..
mrb canım.lr diye bi marka var duydunmu bilmiyorum benimde çok dökülüyo saçlarım hata kestim ama yinede dökülüyodu.çok faydasını gördüm tavsiye ederimSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Merhaba eğer hormonlarla ilgili bir sıkıntınız yoksa LR recapin set kullanabilirsiniz bünün yanında da sivera içecekle desteklerseniz çok faydasını görürsünüz şahsen ben bu şekilde dökülmenin önüne geçtim hatta yeni saçlar bile çıkıyor mesaj atarsanız ayrıntılı görüşebilirizSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Ah teşekkür ederim canım..aa peki sende işe yarayan şampuan vs oldu muGeçmiş olsun canım medobiocomlex bende kullandım pek bir işe yarAmadı bende umarım sana faydası olur
Evet öyleymiş soğan kürünü falan önermişler yapalım bakalım...her gün saçımın gidişini izliyorum pskilojim alt üst oldu...polistik overden kaynaklanabilir sizin ki oda saç dökülmesi yapar.
Canım benim saçım fazlasıyla gür bir kaç tüyo vereyim b12 çok önemli, şampuanıma çam terabentin yağı boca ediyoruyum,sık saç yıkamadan kaçın ve 2şampuan belirle bir şişe bitince diğerini sıraya koy bak gör faydası olacakSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Canım şampuanına çam terabentin koy başkasına ihtiyacın kalmıcak inşBildirimi suan aldim konuya girdim ama tamamini okuyamadim haliyle bende de derin bir yaradir bu konu gençler :) resmen kel kaldım.. bende derin bir arastirma icine girmistim bi ara bu konu icin sigir iligi kuru diye birsey okudum.bu forumda bir aratin cok etkili diyorlar ama isten gucten firsat bulup yapamadim ben bi deniyeyim herkese onericem iyi biseyse:)) bir de anadolu yakasinda isinin ehli bir prof varmis onuda forumdan buldum prof. dr. server serdaroglu.. cumleten gecmis olsun :)
Daha yeni değiştirdim canım Vichy dercos enerji şampuanı ,remolente şampuan birde saç losyonum var bakalım olumlu gelişmeler olursa buraya yazarımAh teşekkür ederim canım..aa peki sende işe yarayan şampuan vs oldu mu
Canım bende koymuştum onu yağlı saçları kurutuyor birde içeriden sorun varsa düzeltmiyor sen şanslı insanlardansınCanım şampuanına çam terabentin koy başkasına ihtiyacın kalmıcak inş
Elsev ve oriflamenin ballı şampuanını kullanıyorum dönüşümlü olarak bende işe yaradı kardeşimin avuç avuç dökülüyordu terabentin ondada işe yaradı ins bi çare bulursun.Daha yeni değiştirdim canım Vichy dercos enerji şampuanı ,remolente şampuan birde saç losyonum var bakalım olumlu gelişmeler olursa buraya yazarım
Güncelleme 43.sayfada
İnşallah canım Allah razı olsun umarım sende aynı sıkıntıları tekrar yaşamazsınız kardeşinleElsev ve oriflamenin ballı şampuanını kullanıyorum dönüşümlü olarak bende işe yaradı kardeşimin avuç avuç dökülüyordu terabentin ondada işe yaradı ins bi çare bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?