Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
Canim sac diplerine sarimsagi havanda dove sac diplerine yani sac derine hafta bir kez uyugula cok iyi gelir ve sarimsakli sampuanlar var inlardan da kullan aktarlarda var emimin faydasini hirursun

Ben bol zeytinlikleri olan bir yerde yaşadığımdan saf zeytinyağına kolay ulaşabiliyorum şükürler olsun..Lakin insan kolay ulaşabildiği şeylere nedense ihmalkar davranıyor..:) Benim gibi..
Vala kıymetini bilin gerçek saf zeytin yağı bulabilmek için baya bi çaba gösteriyorum ben :) rollonlu dudak parlatıcınız varsa içini boşaltıp iyi bi yıkayın karbonatla yıkayın bi de içine saf zeytinyağını koyun işte size pratik cilt bakımı ürünüüüü

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
mrb canım.lr diye bi marka var duydunmu bilmiyorum benimde çok dökülüyo saçlarım hata kestim ama yinede dökülüyodu.çok faydasını gördüm tavsiye ederim

Güncelleme 43.sayfada
Merhaba eğer hormonlarla ilgili bir sıkıntınız yoksa LR recapin set kullanabilirsiniz bünün yanında da sivera içecekle desteklerseniz çok faydasını görürsünüz şahsen ben bu şekilde dökülmenin önüne geçtim hatta yeni saçlar bile çıkıyor mesaj atarsanız ayrıntılı görüşebiliriz

Merhaba cnm.Saç dökülmesi varsa kesinlikle dermatoloğa ve endokrinolojiye gidilmesi gerekiyor.Bir uzman görüşü almak şart.Benim kaslarimda seyirme şikayetiyle nörolojiye gitmiştim kendimi endokrinde buldum.dermatolojide saç egzamasi tanısı aldim.Endokrinde ise hipertiroidi tanısı.ayrica hiperparatiroidi tanısı aldim ve D vitamini eksikliği çıktı aynı zamanda.Tedavimi oldum hala devam ediyorum.hipertiroidi tedavim sonucu çok şükür saç dökülmem durdu ve eski halini aldı.hiperparatiroidi düzeltildi ve D vit eksikliğide giderildi.Yani bir saç dökülmesi diyip geçmemek lazım.Böyle sonuçlar da alınabilir.Ama sonuç güzel tedavimi oldum çok şükür

Son düzenleme:

Güncelleme 43.sayfada
Canım benim saçım fazlasıyla gür bir kaç tüyo vereyim b12 çok önemli, şampuanıma çam terabentin yağı boca ediyoruyum,sık saç yıkamadan kaçın ve 2şampuan belirle bir şişe bitince diğerini sıraya koy bak gör faydası olacak

Canım şampuanına çam terabentin koy başkasına ihtiyacın kalmıcak inş

Daha yeni değiştirdim canım Vichy dercos enerji şampuanı ,remolente şampuan birde saç losyonum var bakalım olumlu gelişmeler olursa buraya yazarım
Elsev ve oriflamenin ballı şampuanını kullanıyorum dönüşümlü olarak bende işe yaradı kardeşimin avuç avuç dökülüyordu terabentin ondada işe yaradı ins bi çare bulursun.

Güncelleme 43.sayfada

saç kıran mı acaba??? benim de iki üç yerimde açılmalar oldu . çok şey denedim kortizonlu iğne haricinde hiçbiri bir işe yaramadı.bir de bıoxcın şampuan kullanıyorum iyi geliyor. ayrıca canım takarsan iyice açılır takmamaya çalış

Bu yağlar vs bana hep işe yataöıyor gibi geliyor. En iyisi en doğal olanı. Saçlarımdam çok çektim zamanında ne kullandıysam fayda etmedi dökülüyor cansız mat elektrikli uzamıyor bir saçta görebileceğiniz ne kadar olumsuzluk varsa hepsi benim saçlarımdaydı. Sonra anne tarifine döndüm küçükken saçıma zeytinyağı sirke yumurta maskesi yapar 1 saat bekletirdi. Ne zaman saçlarımı yapmaya başladım ondn sonra bıraktırdım maskeyi. Sonrası zaten facia. Yaklaşık 1 yıldır yine o maskeyi yapıyorum. Ve saçlarımda benim bile inanamadığım değişimler var. Hem uzuyor hem dökğlmeleri azaldı sürekli küçük küçük saçlar çıkıyor yumuşacık hacimli. En son kuaförün birisi saçıma ne uyguladığımı sordu çok sağlıklı saçlarım olduğunu söyledi. Kesinlikle sampuanmış saç serumuymuş bırakın çözümü onlarda aramayı. Hem dökülmeye hem uzamaya hemde saçı güçlendirmeye yarıyor. 1 ay haftada bir kez uygulayın ara vermeden görürsünüz faydasını. Ben sirke olarak hem elme hemde üzüm sirkesi kullanıyorum 1 yumurta kırıyorum zeytinyağı ve sirkeleri göz kararı döküyorum. Diplerine de uçlarına da yediriyorum 1 saat bekletip yıkıyorum. Elma sirkesi saç rengini açar onu da söyleyim kullanıp kullanmamak size kalmış :)

Elsev ve oriflamenin ballı şampuanını kullanıyorum dönüşümlü olarak bende işe yaradı kardeşimin avuç avuç dökülüyordu terabentin ondada işe yaradı ins bi çare bulursun.
İnşallah canım Allah razı olsun umarım sende aynı sıkıntıları tekrar yaşamazsınız kardeşinle

Uzun zamandir klasik sampuanlardan uzagim ve gayet memnunum. Sac temizligi icin kullandigim malzemeler ise zaman zaman degisiyor; bir ara yumurta sarisini yag ile karistirdiktan sonra sac derisine uyguluyordum, yumurtanin akisi ile de sacin telini yikiyordum, bu formulu bir seneye yakin uyguladim; daha sonra sadece bitkisel ozlu olan temizleyen aktif maddelerle yikadim (parfumsuz, kokusuz, sadece "bitkisel sabun"), daha sonra kimyasal icermeyen sampuan kullandim. Bunlari yazmam ise, sac dokulmesini azaltigini.
Sacin biolojik olusuna gore, sac, yenilenmesi icin dokulmesi gerekir. Dokulme 0% olarak edemeyiz, bu onun tabiatina aykiri. Sadece sac dikplerinin guclenmesine yardimci oluruz: besleyici yaglar, aktif zarar sampuanlardan uzak durarak, saci mekanik olarak fazla cekmemek (siklikla yapinlar fonler mesela)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…