• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Diğer kan değerlerinize bakıldı mı?
Benimde dökülme problemim vardı,2 aydır demir,folik asit ve çinko kullanıyorum kesildi. Demir,folik asit ve çinko eksikliği varsa ondan dökülüyor olabilir.
Minoxil eşim kullandı,memnun kaldı diyemem.Diğeri hakkında bilgim yok maalesef. Geçmiş olsun
Hepsi normal çıktı hormonel olabilir dedi doktor şimdi onun sonucunu bekliyorum ve açıkçası genetik olmasindansa hormonel olmasını tercih ederim çünkü genetigin bi çözümü yok

Bunları kullanmadım ama avuç avuç saçlarımın döküldüğü dönemlerde bi çok şey denedim. Bıttım sabunu kullanıyorum çok faydasını gördüm. Herkeze uygun olmuyor ama. Benim saçlarım çok kuru ve boyasız bana yaradı.

Keşke bir bilgim olsa seve seve paylaşırım ama hicbir bilgim yok. Gectigimiz aya kadar bende akdeniz anemisi var diye teşhis konulmustu ama başka bir hastanede tahlil vs yaptirdim cok normalmiş bütün hormonlarim ama sacim öbek öbek dökülüyor :( artik ruyalarimda kel oldugumu görür oldum. sarımsak cok iyi geliyor diye duymuştum ama denemedim insallah dediğin ilaclar sana iyi gelir

Back
X