Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Hemen soyliyim bir paket instant mayayi sampuaninuxin içine dokup varsa b vitamini bemix vb. Ekleyip agzini sıkıca kapatıp ters cevirip 24 saat bekletip sacinizi hep bu şampuanla yikiyorsunuz kesin çözüm avuç avuç dökülüyordu Allah korusun sanki kemoterapi giriyormuş gibi elime saç gelince odum patladi bunu uygulayınca 2-3 yıkamada fark etti

Ben de sabun aldım ve ilk yıkama olmasına rağmen memnun kaldım bi süre kullanicam bakalım insallah faydası olur

Stresten uzak durmalisın sınavı çalışır kazanırsın yine ama bak simdise saçın için ayrı stres yasiyosun rahat ol. Bide uzun saç çoğu insana iyi gelmiyo banada çap çap dokuluyodu kestirince duzeliyo.

Bence de kısa saç çok daha sağlıklı ve hacimli oluyor. Kullanımı da çok rahat. Dökülmeye etkisi olduğunu pek sanmıyorum kısaltmanın ama saçı canlandırdığı kesin. Ben kulaklarımım biraz aşağısında kestirdim ve memnunum. Başta biraz garip geliyor, beğenmeyen de oldu. Ama şimdi alıştım ve hep kısa kullanmayı düşünüyorum.

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
Demir eksikliği olabilir, ileri derece demir eksikliği çok fazla saç dökülmesi yapabilir veya sürekli olarak saçlarınızı topluyor da olabilirsiniz annemden biliyorum.. umarım yardımcı olmuşumdur ama bir doktora görünmenizde fayda var.

Aynı sorundan çok uzun zamandır bende muzdaribim malesef... doktora gitmedim açıkcası ne bileyim üşengeçliğimden işte ama az bi dökülme değil benimde artık açılma var saçlarımda çok uzundu kestirdim olmadı kına yaktım yumurta zeytinyağı falan yok onlar da fayda vermedi uzadı tabi tekrar kestirdim ama hala dökülüyor galiba kel kalcam

Merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede vardı. Ben solgarın biotin 1000 kullandım 50 li 35 tlmi neydi sanırım, ertık saçlarım dökülmüyor ve tırnaklarımda kırılmadan harika olduu uzadıı

Benim saç diplerimde açılma yok çok şükür ama incelme vardı ve dökülüyordu. Sebebi kansızlık maalesef Şuan hamilelikten dolayı vitamin ve demir kullanıyorum. Ayrıca 1,5 senedir de bioblas şampuan kullanıyorum ve dökülmem yok. Ama nedendir bilmem? Dökülme dursa da gürleşmiş gibi durmuyor.

Benim de saçımda çok açılma var, saçımın yarısı gitti maalesef dr a gittim, vitaminlerde sorun yok ama genetik olabilir dendi...medobiocomplex şampuan ve alopexy t sprey verdi saç çıkarır dendi... ama dökülmeyi kesemiyorum bende polikistik over de var onun için de tekrar bi gitmem lazım...

Saçlar uzunmuydu peki sizin stres beslenme sigarada kullaniyosanz etileyebilir belki
evet uzundu halada uzun belime kadar şuan ama o eski canlılığı yok tabi,sigara vs kullanmıyorum,beslenmemde düzenlidir,tiroid hastasıyım ondan kaynaklı.

polistik overden kaynaklanabilir sizin ki oda saç dökülmesi yapar.

doktora gidin derim en kısa zamanda,tiroid,kansızlık,vitaminsizlik,çinko ,polistik over vs olabilir.

Ben dökülme ve bakım için hc complex kullaniyorum senelerdir. Hem dökülen yerine çıkıyor hemde çabuk uzatıyor. Saçlarım boyadan yanmisti ama görenler çok sağlıklı ve gür saçlarım olduğunu söylüyor tavsiye ederim

Ne kadar sürede çıktı ablanınız saçları
Şimdi ne desem boş. Ama ilaca başladığı an (hormon) dokulmeler kesildi ve yaklaşık 6 ay sonra normalleşmeye başlamıştı. Bi ara Peruk baktık hatta. Yani morel bozmayin geçer inş. Dedigim gibi kökü sizde. Bi süre kendinizi uzmeyeçek şekilde Peru kullanabilirsiniz eğer dokulmeniz çoksa. Unutmayın morel çok çok önemli

Kan degerlerim normal hormon testi istedi bi de doktor pazartesi sonuçlar çıkacak bakalım
İnş hersey hallolur. Kafanıza takmayn desemde biliyorum takacajsiniz ama unutmayın siz taktikca o durmayacak dokulecek kendinize telkin verin. Cidden kökü sizde.. nasilsa tekrar çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…