- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Ay hiç güleceğim yoktuEvet Çıktı malesef ☺ anlıma düşüyordu ne uzuyor ne kısalıyordu, gönül rahatlığıyla toplayamıyordum, geriye toplayınca süpermene benziyordum ☺ ama alması daha kötüymüş..alınca düz bir çizgi gibi durdu anlım, en iyisi doğal haliymiş
Bir kere çok takmayı bırak, daha kötü oluyor. Stres falan. İkincisi biotini duydum da diğeri tanıdık gelmiyor. Benim kardeşime de doktor verdi,saçları seyrektı falan. sonuç çok etkili olmadı, hala çalı gibi saçları. Benim tavsiyem beslnemene dikkat et. Saç karetinle (doğru yazamadım siz anladınız) alakalıdır. Havuç gibi sebzeler (daha çok var, internetten araştır) saçları güçlendirir. Yemek seçme, bu tür sebzelerden bol ye ve düzenli ye. Bir de badem yağı diyorlar. Ama ben kipriklerde kullandım, uzun süreçte bir faydasını görmedim. Yine de ünlü bir markanın saç spreyine tonla vereceğine saçlar için özel bitkisel yağğ karşımları var. Saçı güçlendirip yumuşacık yapıyor, gür gösteriyor. onları dene. Ben 4 liraya marketten bir tane almıştım. Ne yalan söylyeyim, hayatımda saçlarım hiç bu kadar yumuşak ve dolgun olmamıştı. Bir de fönle saçlarını asla yakma. Hiçbir şey saça yüksek ısıdan fazla zarar veremez.Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Evet şimdilerde süpermen süpermen geziyorum yineAy hiç güleceğim yoktuiyi çıkmışlar ya çıkmasalardı daha çok takardın canım
Ne güzel darısı bizlerin başına sana da maşallahEvet şimdilerde süpermen süpermen geziyorum yine
Yok hiç önemli değil valla hiç rahatsız olmadım:)Tamam canım çok sağol senide rahatsız ettim devamlı hakkını helal et
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Dahiliye doktoruna gidin.Öncelikle kazene ve yorum yapan, fikir belirten, deneyimlerini paylaşanlara çok teşekkürler. Bugün sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim bende sağlık ocagına gittim orada ki doktor sonuçların normal görünüyor ama cildiye için bunlar normal mi bilemem dedi ilaç felan verebilir oraya git dedi. Bende gittiğimi ilacı aldığımı ve doktorun hormonel değilse genetik olabileceğini söylediğini söyledim. doktor da ilaçları da almışsın acelesi yok onları bi kullan yine o tarafa gidersen uğra cildiyeye dedi. babam 50 yaşında saçları sadece beyaz dökülme yok çevremde ki insanların saçları gayet iyi durumda anlamıyorum genetiklik tek bana nasıl denk gelmişya da inanmak istemiyorum bilmiyorum. İnsan elindekinin kıymetini bilmeli derler gerçekten doğru, saçlarımın yarısı gitti diğer yarısının bende kalması için uğraşıcam bundan sonra. minoxili ve biotini 3 ay kullanmayı düşünüyorum bunun yanında da bıttım sabunu ve defne sabunu aldım dönüşümlü olarak onları kullanıcam. evde bioblas vardı onun içine de sarımsak doğradım saçlarımın altlarını onunla yıkıycam. bi de karanfil ya da ısırgan almayı düşünüyorum son durulama suyunu bunlardan biri ile yapıcam, kullanalar hangisini önerirsiniz ? Dünyada ve ülkemizde bu olaylar olurken benim bi saçı kafama takmam çok bencilce ama 21 yaşında olunca ister istemez üzülüyorum ben yine cildiye doktoruma gidicem ama sonuçlardan anlayan ya da kendi sonuçları ile karşılaştırabilecek olan varsa özelden fotoğraf atabilirim. saçlarım inşallah biraz toplarsa sarımsak felan da kullanırım ama şimdilik çok yormk istemiyorum. herkese sonsuz sevgiler
saç dökülmesi sorunu bendede var hemde çok kullandığım bir kür var 2 aylık bir kür sinameki otu bemiks bepanthen evigen vitamin ampulleri kullanıyorum bunun yanında dax supergro kullanıyorum çok iyi geldi ban uzamasınada yardımcı alnımda saç çıkmaya başladı yeni gözle görülür farklaSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Öncelikle kazene ve yorum yapan, fikir belirten, deneyimlerini paylaşanlara çok teşekkürler. Bugün sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim bende sağlık ocagına gittim orada ki doktor sonuçların normal görünüyor ama cildiye için bunlar normal mi bilemem dedi ilaç felan verebilir oraya git dedi. Bende gittiğimi ilacı aldığımı ve doktorun hormonel değilse genetik olabileceğini söylediğini söyledim. doktor da ilaçları da almışsın acelesi yok onları bi kullan yine o tarafa gidersen uğra cildiyeye dedi. babam 50 yaşında saçları sadece beyaz dökülme yok çevremde ki insanların saçları gayet iyi durumda anlamıyorum genetiklik tek bana nasıl denk gelmişya da inanmak istemiyorum bilmiyorum. İnsan elindekinin kıymetini bilmeli derler gerçekten doğru, saçlarımın yarısı gitti diğer yarısının bende kalması için uğraşıcam bundan sonra. minoxili ve biotini 3 ay kullanmayı düşünüyorum bunun yanında da bıttım sabunu ve defne sabunu aldım dönüşümlü olarak onları kullanıcam. evde bioblas vardı onun içine de sarımsak doğradım saçlarımın altlarını onunla yıkıycam. bi de karanfil ya da ısırgan almayı düşünüyorum son durulama suyunu bunlardan biri ile yapıcam, kullanalar hangisini önerirsiniz ? Dünyada ve ülkemizde bu olaylar olurken benim bi saçı kafama takmam çok bencilce ama 21 yaşında olunca ister istemez üzülüyorum ben yine cildiye doktoruma gidicem ama sonuçlardan anlayan ya da kendi sonuçları ile karşılaştırabilecek olan varsa özelden fotoğraf atabilirim. saçlarım inşallah biraz toplarsa sarımsak felan da kullanırım ama şimdilik çok yormk istemiyorum. herkese sonsuz sevgiler
Tedavi görmediniz pekiCNM BİR ZAMANLAR BENDE SENİN GİBİYDİM. BANADA HORMON TESTİ YAPTILAR KAN EKSİKLİĞİ VE DEMİR EKSİKLİĞİ ÇIKTI 6 YILDIR DÖKÜLME HİÇ DURMADI
Ne vitamini kullandın canımKizlar ya kullandigimiz vitaminlerin hemen etki etmesini beklemek cok mu sey vi dusunce ne zaman etki eder kullanilan vitaminler 10 gun oldu ben daha kullanali erkenmi bi sonuc beklemek icin
benim bildiğim sarımsakla yağı karıştırıp saçlarına sür .Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?