Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim de özellikle yanlarda ve kulak arkalarında seyreklik vardı. Bugünkü gittiğim dr bunun saçlarımı sıkı topmamamdan kaynaklandığını, elimden geldiğince açık bırakmamı veya gevşek toplamamı söyledi. Bazı ilaçlar ve şampuanlar da verdi ama yarın alıcam onları. Bir de antidepresanıma devam etmemi söyledi. Stres de çok büyük bir etken bildiğiniz üzere.

Hangi şampuanı verdi doktorunuz

Saç köklerin de tıkanmış olabilir, ben de eczaneden bi şampuan almıştım geçen ay, dökülmeye son verdi diyemem ama %50 oranında azalttığını düşünüyorum. Durumdan aşırı rahatsız olmadım ama olsaydım ekstra bi uygulama yapardım; sarımsak sürmek gibi mesela...

Head and shoulders ve maxact ıch. Her duşta birini sırayla kullanıp 10 dk bekletip yıkayacaksın dedi. Bir de eczacının hazırlayacağı bir karışım var. Onu her gece yatmadan saç derime sürüp masaj yapmamı söyledi.
bende kaşıntı kızarıklık yanma ağrı kepek gibi problemler de vardı. Egzamaya da benziyor yani. muhtemelen onun için verdi bunları.
Ayrıca priorin kapsül ve zinco.
Ben rutin olarak baktırıyorum zaten kan değerlerime, demire, vitaminlere. Onlar da eksik oldukça tamamla dedi.
İnşallah sonuç alırım.
Stres yaptıkça da daha çok dökülüyor. O yüzden gerekirse kendinizi kandırın saçlarım iyi, dökülmüyor diye. kozmetik yöntemlerle de bunu gizleyin ki insanlar sürekli sorup hatırlatmasın. Bu konuda genelde anlayışsızlar çünkü.

Bugün banada eczacı aynısını dedi siz hangi ürünü kullandınız

Kesinlikle canım insanlarımızın geneli patavatsız

Bugün banada eczacı aynısını dedi siz hangi ürünü kullandınız
"Ducray"diye bir şampuan.. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, kuru olması ve çabuk köpürmemesi bebek şampuanlarını anımsattırdı biraz, parfümlü olmamasına rağmen kötü bir kokusu yok, zaten parfümsüz olması daha bir güven verdi. Aslında saçlarıma çok eziyet eden biriyim, Maşa uygulamadan dışarı çıkmam mesela, haliyle dinlenemiyor saçlarım.. dinlendirseydim daha iyi sonuç alabilirdim kimbilir..

Eşimde kullanmıştı ducray güzel şampuan canım şuan devam ediyor Musun o şampuana

Yorumların hepsini okuyamadım belki bahsedilmiştir bilmiyorum... aklıma gelmişken onu da yazayım belki faydası olur?... Annemin arkadaşlarından birinde duymuştum, çok şey denemiş ama en sonunda klasik yeşil sabunlarda bulmuş çareyi.. Sonrasında annem de başladı ve memnun olduğunu söylüyor bakalım..

Eşimde kullanmıştı ducray güzel şampuan canım şuan devam ediyor Musun o şampuana
Evet, set almıştım, bir büyük boy ve bir küçük boy şampuan, bi de kremi vardı içerisinde, küçük boy şampuanı yeni bitirdim ve büyük olanına başladım, kremini pek kullandığımı söyleyemem

Umarım tekrar dökülmezler canım şifa olsun sana yeni saçların çıktı peki

1 ay çıplak gözle farketmem için erken sanırım ama Eczanede ürünleri aldığım gün özel bir görüntüleme sistemiyle saç derime bakmıştık, zayıf kalan ve deri altından çıkamayan bir çok saç telimi görmüştüm..yeniden baktırmam gerekiyor aslında ama bir türlü fırsat bulamadım,, ama sizin için en yakın zamanda yeniden baktırıp size yazarım olur mu?☺

Bu arada biraz alakasız kalacak belki ama, bu şampuanı kullanmadan kısa bir süre önce gidip öndeki bebeklik saçlarımı lazer epilasyonla aldırmıştım, çok pişman oldum sonra karışmadım, ve şampuanın etkisi var mı bilmiyorum ama aynı hızda devam ederse 1,5-2 ay kadar sonra geriye atılabilir uzunluğa erişecek gibi görünüyorlar

Ay çok Mutlu olurum canım içimi rahatlattın Allah razı olsun haber bekliyorum. Senden canım

Hadi ya niye öyle birşey yaptın ki çıktı mı peki yerine

Hadi ya niye öyle birşey yaptın ki çıktı mı peki yerine
Evet Çıktı malesef ☺ anlıma düşüyordu ne uzuyor ne kısalıyordu, gönül rahatlığıyla toplayamıyordum, geriye toplayınca süpermene benziyordum ☺ ama alması daha kötüymüş..alınca düz bir çizgi gibi durdu anlım, en iyisi doğal haliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…