minoxili kullanmaya başlayalı 2 aya yakın zaman oldu
2 haftadır saçlarımın dökülmesi durdu. önceden duş alırken öbek öbek gelen saçlarım şimdi 10-15 teli geçmiyor. ben minoxil %5 in yanında bir de punplus tablet kullanıyorum sanırım onun da etkisiyle yeni saçlarım da çıkmaya başladı. hatta vücudumun diğer bölgelerindeki kıllarım da güçlenmeye başladı, kaşlarımı uzama hızı 2 katına çıktı, ellerimde daha önce var olmayan kıllar farketmeye başladım, kirpiklerim rimel sürünce daha bi güzel duruyo, ve şu an küçücük bebek saçlarım var bisürü. kısacası ellerimdeki kıllanmalar dışında kullandığım üründen memnunum. bir de özellikle belirtmek istiyorum 3 hafta önce minoxil ve tabletin dışında saçıma sarımsak kullanmaya başladım. burdaki forumlardan birinde okumuştum hangisi su an tam hatırlamıyorum. kız 10-12 diş sarımsağı meyve sıkacağında sıkıp saçının dökülen bölgelerine sürdüğünü söylemişti, işe yaradığını da garanti etmişti. denedim ben de. sarımsaklardn çıkan su çok az olduğu için içine bir yemek kaşığı kadar zeytinyağı ekleyerek sürdüm. belki de dökülmemi durduran bu karışımdır, bilemiyorum.
neticede kullandığım ürünler bunlar ve gidişattan memnunum.