4-5 kür yaptım acaba tekrar denesem mi..
4 5 kür derken 4 5 keremi yaptın peki nasıl sıklıkta yani haftada kaç kere yaptın ne kadar sürede beklettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4-5 kür yaptım acaba tekrar denesem mi..
arkdslar benimde saclarım 3 aydır cok dökülüo dün paraya kıyıp özel hastanede doktora gittim bana minoksil verdi ama bu yorumları görünce acaip moralim bozuldu bende kansızlık varmıs ama strestende olabilir dedi doktor, ayrıca perfectil die bi hap verdi saca iyi geliomus kullanmaya basladım..
ama minoksil konusunda tereddütlerim var napmalıyım sizce kullanmalı mıyım?? bıraknca yine dvam ederse döklme yada işe yaramazsa(( ltfn yardımmmmmmm
Ben minoxili bıraktım ortalama 40 gün kullandım eskiden tararken 3-5 tel dökülen saçlarım minoxilden sonra avuç avuç dökülmeye başladı başka bir cildiye uzmanına gittim tahlil yaptı minoxili bırak dedi. Tam 1 ay boyunca her yıkamamda avuç avuç gitti saçlarım minoxile başlamadan önce daha çok saçım vardı vallahi hepten kel oldum. Son 2-3 gündür biraz biraz daha azaldı dökülme maşallah diyim yoksa kafamda hiç saç kalmayacak
minoksil kullanalı bugün 1 sene oldu
ön kısmımda açıklık vardı tamamen kapandı.
çalışmaya başladığım için sadece akşamları kullanıyorum
saçınızda açıklık varsa kesin kullanın derim
bırakınca döküldüğünü söyleyen arkdşlar var.bu yüzden bırakmayı düşünmüyorum akşamları kullanıcam
erkekler için olanını kullandım ben açıklık olduğu için.
ön kısmımdaki açıklık kapandığı içinde şimdi bayanlar için olanına geçicem..
Şu an iki ürün arasında kaldım. Biri bu sprey diğeri Klorane kinin içeren dökülmeye karşı şampuan. Her ikisinde de olumlu yorumlar çok fazla... Hangisini kullansam ki... Bilemedim. :26:
Cnm bende özel hastaneye gittim kadın bana direk minoksil verdi sonra eve geldim kullanmadan bi yorumları okuyim dedim bide ne göreyim ömür byu kullanmak gerekiyormus..(
genede sen bilirsin ama ben kullanmadım baska careler aradım.. sonundada azaltan klorane sampuanı ve serumlarını buldum yinede sana kalmıs..ömürboyu kullanmak korkutuyo insanı ve hamilelerede yasak düşün yani
Arada okuduğum olumsuz yorumlar vardı ama bunu bilmiyordum. Kötü oldu bu... Bu arada bu şampuanı senin açtığın topicle buldum. :) Şuan düşünüyorum sanırım bu şampuanı kullanacağım bi süre... Etkisini fark ettiğimde serumlara geçeceğim.