Ben bir ay önce kafamın tepesi açılmaya başladı diye doktora gitmiştim zaten senelerdir saç dökülmesi ve az saçtan muzdaribim. Minoxidile hayat boyu kullanacağim için hiç sıcak bakmıyodum hep erteledim fakat saçlarımın artık gerçekten azalması ve cidden dikkat çeken saçlarımdaki açılma canıma tak etti. Ne var ki dedim her gece 5 fıs yani bundan mı üşeniyorum, her gece dişimi fırçalıyorum yüzümü yıkıyorum, serumla kremlerden üşenmiyorum (ve bunları da hayatımız boyunca kullanıcaz seve seve itiraf edelim:)) ) bundan mı üşenicem dedim. Fiyatı da 50 tl bişi ve inanın saçlarınız ince, az ve çok dökülüyorsa zaten güzel göstermek için ayda 50 tl civarı bişi kesin ödüyorsunuzdur. Doktor testler yaptı herşey normal ve bana erkek tipi dökülme yani genetik dedi. Minoxil kullanabilirsin dedi(zaten bunu bekliyordum) erkek versiyonunu verdi sadece akşam sür hiç bişi olmaz dedi. YAn etkisi var mı yani hayat boyu kullanıcam vücuduma birşey yapmasın tek çekincem bu dedim o da hayır öyle bir yan etkisi yok sadece yastığına falan dikkat et yüzüne gelmesin dedi.
Vee başladım kullanmaya.. İki hafta sonra o açıklık öyle güzel kapamaya başladı ki! Ben herhalde psikolojik iki haftada sonuç mu alnırımış diyodum. Etraftan da ailem akrabalarım senin saçın canlandı ve gürleşti diyince artık müptelasıyım. Her gece 5 fıs fıs fıs:), bazen parmaklarımla ovalıyorum 5 sn, bazen üşenip onu bile yapmıyorum sadece kafamı sağa sola öne arkaya döndürüyorum dağılsın diye. En uykulu anlarımda dişimi bile fırçalamaya üşeniyorum ama en az 3 fıs sıkıyorum acayip basit ve sonuca değer!
Yalnız benim bir sorunum oluştu, kafam inanılmaz kaşınıyor ve sivilce mi bilmem kabartılar (tek tük) oluşmaya başladı. Kafa derimi tırnaklarımla sökmek istiyorum. minoxilden önce de kaşınırdı ama bu kadar çok değil. Erkek tipi olduğu için mi bilemiyorum bu tüp bitince kadın versiyonuna geçicem. Aranızda böyle bi sorunla karşılaşıp kaşıntıyı geçiren var mı? Minoxili bırakmak istemiyorum, çünkü herşeyi denedim saçlarım hiç bu kadar çoğalmamıştı, çok mutluyum:)
Vee başladım kullanmaya.. İki hafta sonra o açıklık öyle güzel kapamaya başladı ki! Ben herhalde psikolojik iki haftada sonuç mu alnırımış diyodum. Etraftan da ailem akrabalarım senin saçın canlandı ve gürleşti diyince artık müptelasıyım. Her gece 5 fıs fıs fıs:), bazen parmaklarımla ovalıyorum 5 sn, bazen üşenip onu bile yapmıyorum sadece kafamı sağa sola öne arkaya döndürüyorum dağılsın diye. En uykulu anlarımda dişimi bile fırçalamaya üşeniyorum ama en az 3 fıs sıkıyorum acayip basit ve sonuca değer!
Yalnız benim bir sorunum oluştu, kafam inanılmaz kaşınıyor ve sivilce mi bilmem kabartılar (tek tük) oluşmaya başladı. Kafa derimi tırnaklarımla sökmek istiyorum. minoxilden önce de kaşınırdı ama bu kadar çok değil. Erkek tipi olduğu için mi bilemiyorum bu tüp bitince kadın versiyonuna geçicem. Aranızda böyle bi sorunla karşılaşıp kaşıntıyı geçiren var mı? Minoxili bırakmak istemiyorum, çünkü herşeyi denedim saçlarım hiç bu kadar çoğalmamıştı, çok mutluyum:)