Merhaba kızlar ben de bugün aldım Minoxil. Cildiye doktorunun önerisiyle.
Bende 1.5 sene PCOS tedavisi gördüm erkeklik hormonum yani testesteronum çok yüksekti şuan normal değerine döndü çok şükür. Saçlarımda erkek tipi dökülme var yani üst kısımda artık o dereceki saçlarımı nasıl tarasam da kelimi kapatsam derdindeyim. Son 2 aydır çok daha fazla belirginleşti kelliğim. Kullanmadığım şampuan kalmamıştı. Bugün gittim cildiyeye çok kafa bir doktor vardı zaten =) dedi bu Minoxil de çıkarmazsa başka da birşey çıkarmaz saçını dedi. Eczaneden alırken eczacıya da sordum bir işe yarıyormu boşuna para vermiyim dedim o da bir eczacı arkadaşının kullandığını ve saçlarının çıktığını söyledi. Ben de aldım kullanıcı yorumlarını araştırıyorum işte. İşe yaradı diyen de var pek birşey olmadı diyende... Deneyip görücem artık bendeki sonucu. Ama ürünü en az 1 sene kullanıcam ben. Sonrasında doktor kontrolünde azaltır bırakırım belki.
Bugün lazer için gittiğim güzellik salonunda Saç Ozonlama diye birşey duydum saç dökülmesi kepek yağlanma cansızlık elektriklenme gibi sorunlara iyi geliyormuş seansı 20 TL dedi bayan bir kere de onu deneyeceğim belki bir işe yarar.
Yarın kullanmaya başlıycam Minoxili. Kullandıkçe yorum yaparım artık
canım ben kullanıyorum minoksili saç çıkartıyo doğru zaten nerene sürersen sür saç kıl çıkartıyo ama bıraktığın zaman dahada artıyo dökülmen ve bunu hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanamıyosun ben her gün yapmıyorum saçım alışmasın diye bırakırkendebirden bırakmıcam akşamları yapıyorum ama bi gün yapıyosam diğer gün yapmıyorum sende böle yap istersen