Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de saçımın tepe bölgesine minoxil sürüyorum 1 aydır ,epey bir beyaz saçım arttı sizlerde böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba?
merhaba ,
yeni saç çıkmadı henüz varolan saçlarımda beyazlama oldu....
zuhalcim ben yüzde 2 lik olanı kullanıyorum..Daha önceden de alın bölgem için kullanmıştım ufak ufak saçlar sıkmıştı...ama düzenli kullanamamıştım sonradan...şu an günde üç tane de priorin tablet kullanıyorum ayrıca gün aşırı da ısırgan kürü uyguluyorum ..
Son 1,,5 aydır aşırı deredecede dökülme var ...moralim çok bozuk ama elimden geldiğince yüksek tutmaya çalışıyorum...stres de döküyor saçları malum...
saçlarımı da gidip kısacık kestirdim dökülen saçlarımı görmemek için...
zaten yapı olarak çok ince telli saçlarım...inşallah biran önce düzelir hepimizin saçları...
canım bence minoksil değilde diğerleri beyazlatma yapmıştır yada saçına birden fazla uygulama yaptığından olabilir benimde ince telli seyrek çabuk yağlanan saçlarım var maalesef ve kendimi bildim bileli dökülme problemim var nedenini doktor hormonlarımdan olabileceğini söledi hap kullanıyorum ama tabi dışardanda destek almak gerekiyo ben şuan minoksili kullanıyorum ama her gün olarak değil öle alıştırmamak için yapıyorum bunu ama onun dışında kullandığım badem yağı ve 3lü ampül(bemiks evigen bepanten) var ben bunu burdaki yorumlardan ve doktora danışarak aldım kullanıyorum ve saçlarımda dökülmede bayağı bi azalma var sana bunu tavsiye edebilirim burdaki yorumlara sende bak çünkü kullananların çoğu memnun ben bişeye başlarken zaten 1 2 kişinin değil çoğunluğunun kullandıktan sora memnun kalıp kalmadığına dikkat ederim bi çok kişide olumlu sonuç almış bide doktora sordum oda reçeteye yazıyomuş hastalarına banada ölçüsünü yazdı eczanede hazırlattım başlarda dökülmem ice arttı ki buda herkeste olmuş bu yüzden bırakmayı bile düşündüm ama sonradan bayağı bi azaldı şuan çok şükür dökülmem azaldı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ayrıca saçın hızlı uzamasını ve dahada bakımlı olmasını sağlıyo karar senin yinede sende bi bak yorumlara burdan bi araştır derim ben
teşekkür ederim canım yorumların için...badem yağını ve üçlü ampülü ne sıklıkla kullanıyorsun?Ben dermatoloğa gitmiştim 1 ay önce tahliller istedi demir depom sınırın altında çıktı demir ilacına gerek olmadığını besin yoluyla bunu halledebileceğimi söyledi onun dışında herhangi birşey vermedi minoxile devam etmemi söyledi...bakalım inşallah bu dökülmeler durur ve hepimiz de sağlıkla saçlara kavuşuruz....
canım ilk 2 hafta 3 güne bir uyguladım sonrada haftada 1 uyguladım doktorda eczanedekilerde böle dedi şimdi 10 güne bir uyguluyorum inşALLAH faydasını görürsün canım eğer dökülmen aynı olursa bunu kullan bide bu arada senin dökülmen sonradanmı oldu yoksa hep dökülüyomuydu
benım korkum da sureklı kullanılması:26:aylarca bu urunu kullanmak ıstemem dogrusu...ozellıkle dogum sonrası yogun bır dokulmem var,ve bazı yerlerde açılmam oldu..cok uzgunum ıstedıgım gıbı sac modelı yapamıyorum bu yuzden....1haftadır sureklı arastırıyorum ve kafam cook karıstı...ama galıba mınoxıl bıraz daha ılerıde almaya dunuyorum..aldıgım evıgen ve bemıks vıtamınlerı kullanmayı denıcem sanırım...hatta dun vıtamın yumurta sarısı artı vıtamın karısımı uyguladım bakalı bır kutumu bıtıreyım dıyorum olmazsa mınoxıl alım dıyorum...cvplarınız teskur ederım arkadaslar..kullananlar yorum beklıyorum ama
canım ben de doğum sonrası yoğun saç dökülmesi yaşıyorum.tepemde hafif seyrelme var.doktora gittim,minoxil sprey günde 2 defa,revigen tablet 1 tane ve bir yağ karışımı verdi.kullanıcam bakalım sonucu yazarım.minoxili teyzemde kullandı çok memnun kalmıştı.saç çıkarıyo demişti.bakalım görcez inş.
minoksilde 7.ayım ve kafam çok kaşınıyo Minoksili sıktığım yer uf delireceğimm kaşıntıdan
evet canım saç çıkarıyo ama bırakıncada dökülmede artış oluyo ama benim merak ettiğim minoksil hamileyken ve emzirme döneminde kullanılmıyo kullanım klavuzundada yazıyo bu... sana emzirme dönemindemi önerdi doktor...
canım benim kızım emmeyi erken bıraktı,o yüzden verdi doktor minoxil.emzirme döneminde olsam vermezdi yani.sordu emziriyo musun diye çünkü.
minoksilde 7.ayım ve kafam çok kaşınıyo Minoksili sıktığım yer uf delireceğimm kaşıntıdan
7 ay baya uzun bir zaman bende kullanıyorum 1 ay dolmadı dökülmelerim azalmadı. Bu 7 aylık süreçten bahsedermisiniz?