Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende o uzun başlık kısmını tam deime temasla sıkıyorum ki saçlarım almasın ilacı derime temas etsin diye,sonrada hemen parmak ucumla dağıtıyorum belli bir bölgeye
ya bunu bi ömür boyu mu kullanmak gerekio. çoğu insan bırakınca kötü olmuş. alıştıra alıştıra bırakılsa azaltılsa filan.
ben önceden 2 3 ay kullanmıştım bırakınca çok dökülmem oldu yanlarım falan açıldı 1 aydan fazla oldu tekrar kullanmaya başlayalı yeni yeni toparlıyo dediğin gibi bırakınca dökülüyo herkeste öle diyo sürekli kullanma problem değil ama şu var mesela hamilelikte kullanılabilirmi bi zararı olmaz heralde ben bunu merak ediyorum:44:
hamilelikte kesinlikle kullanılmaz . hatta hamileliği düsünyorsa 1 ay önceden bu ilacı bırakmak lazımmış canım aman dikkat.
hadi ya ben evli değilim ama inş hamile olduğumda kullanamıcaz yani ama bunun mutlaka bi yöntemi olmalı yani bıraktığım zaman çok dökülcektir bide hamileliktede dökülme oluyomş zaten ice dökülcek zaten az saçım var kel kalırım önlem almazsam acaba napabiliriz o durumda[/QUOTE
canım hamilelikte kullandığın vitaminlero kadar cok oluyor ki aksine saclar çok gürleşiyor benim öyle olmuştu. fakat doğumdan sonra acaip dökülüyor .
onu da ampullerle halledersin.
minoxil iyi hoşta bıraktığın zaman ki tahribat insanı düsündürüyor malesef
canım hamilelikte kullandığın vitaminlero kadar cok oluyor ki aksine saclar çok gürleşiyor benim öyle olmuştu. fakat doğumdan sonra acaip dökülüyor .
onu da ampullerle halledersin.
minoxil iyi hoşta bıraktığın zaman ki tahribat insanı düsündürüyor malesef
hangi vitamınler bunlaaarr.. Çinko , biotin kullanıyorum ama cok da faydasını görmedım ben(
Arkadaşlar hamileyken zaten saç dökülmesi azalır, hormonlarla ilgilidir. Bence şimdi yine aynı demir ve folik asit haplarını alsanız da değişmez. Kendimden biliyorum, kendimi bildim bileli saçların hep dökülürdü, hamileliğin ortalarına doğru bir kesildi , banyodan sonra tarağa bile hiç saç gelmiyordu. Ama doğumdan sonra tekrar aynen döküldü. Şimdi ne kadar çok vitamin demir denediysem faydası yok. Bir de biotini deneyeyim diyordum, ama minoxil herkeste bırakınca dökmüş, onu denemiyeceğim.
arkadaslar bır kac gundur arastırma yapıyorum...bepanthen bemıks evıgen ampul kuruyle ve mınoxıl sprey arasında karasız kaldım..dun eczaneden ampullerı almaya gıttıgımde eczacı kız kendısınde ampullerın ıse yaramadıgını soyledı ve mınoxıl onerdı..cok guvendıgım bır kız yanı asla malını satmak ıcın yalan soylemez...ozelıkle kendı babasında co ıse yaraması dokulme durmus ve sac cıkartmıs o yuzden cok karasız kaldım acaba hanıgısını denesem dıye acaba bu urunu kullanalar var mı kızlarrr çook dokulme var ve hatta on kısımları acıldı bıle artık nolur yardım edın her gece ruyalarıma gırıyoo:2:
Benim hep ara ara demir eksikliğine bağlı kansızlık çıkar tahlillerimde, yıllar öncede bir kez pko denmişti, testesteron falan yüksek çıkmıştı. Ama sonra gittiğin doktorlar sen de pko yok demişlerdi bilmiyorum. Ama bildiğim şu hep saçlarım oluk oluk dökülürken hamileliğimin ortasına doğru bıçak gibi kesilmişti, hayatımda ilk kez banyodan çıkıp saç tarayınca ya da duşta yerde saç olmaması nedir o zaman gördüm, çok güzel bir duyguydu. Tabi doğumdan sonra epey acısı çıktı. Demirimi ilaçlarla yükselttim olmadı çinko içtim olmadı. Pantogar 3 ay kullandım hiç fayda etmedi. Revigen ve dermozinc solusyon kullandım saçımı yağlı göstermekten başka işe yaramadı. Bu sene tekrar demir eks. çıktı yine yükselttim üzerine çinkom alt sınırdaydı çinko içtim yok hatta daha fazla dökülüyor, burdan okudukça ümitlendim karanfilli su, maya arada lavanta ve ısırgan denedim yine olmadı. Şimdi tekrar pko için hormonlara baktıracağım başka çare yok. Bu arada korkma ben hamilelik sonrası kel kalmadıysam sen hiç kalmazsın. Eğer testesteronum falan yüksek çıkarsa ona yönelik ilaç sprey falan kullanmayı düşünüyorum, sen nasıl başladın minoksile, bi de hair fort spreyi kullanan var mı