• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoksil kullanan var m aranzda arkadalar ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
minoksil saçın dökülmesini durdurmuyor

Son düzenleme:
arkadaşlar bayanlarda minoxidil in hiç bir yararı yok erkek için olanları işe yarıyor (minoxil) üstelik sprey gibi bişey ve ebatı çok küçük

%5 likten bahsediyorsun sanırım
%5 lik bayanlarda işe yarıyor,ama kıllanmada yapıyor
bide erkeklerde minoksil çok işe yaramıyor
çünki onların saç dökülmesi genetik ağırlıklı

işe yaramıyor diye kestirip atmak bence çok saçma :olmaz: öncelikle dökülmenin nedenini araştırın doktor tavsiyesinde size uygun olanı kullanın 8 9 aydır saç dökülmem var cildiyeye gittim bunun yanında dermatologlarla görüştüm sorunun kansızlık oldugunu öğrendim saçlarımda bariz açılmalar var doktorum bioxsin şampuan artı serumu yanında da haftada 2 kez minoxsil forte %5 lik spreyi verdi çoğu sitelerde bioxsin hakkında kötü yorumlar okudum ben memnunum kullanmaya devam edicem çünkü bioxsine bi işey yaramıyor vss diyenlerin dökülmesi genetik erkek tipi dökülme araştırdım özellikle şakkıdı 2 gündür de minoxil kullanmaya başladım şimdilik bişey yok enaz 2 ayda etki gösteriyormuş bu tarz ilaçlar

burda kaç yıldır saç dökülmesiyle uğraşan insanlar var hiçbiri doktora gitmedimi sanıyosunuz.burda herkes gözlemlerini yazıyor .zaten bizim doktorlarımız kişinin dökülmesi genetik de olsa stres,mevsimsel vs de olsa bu ilacı yazıyor.öle kolaylarına geliyor.

minoksilde geneetik dökülmeler için veriliyor zaten
kızlar birde ben demir eksikliğinin saçı seyrekliğe kadar getirecek bir dökülme yaptığını hiç sanmıyorum
mutlaka yanında stres yada ne bilim genetik faktörü vardır

kızlar şunu diyim ben kaç kez doktora gittim herşey normal çıkıyo böle oluncada doktor yapabileceğim bişi yok dio oda deneme yanılmadan gidiyo değişik haplar karışımlar vs vs

Ya arkadaşlar yorumların hemen hemen hepsini okudum kimi iyi demiş kimi işe yaramaz demiş karasız kaldım faydasısını gören kimse yokmu acaba...
canım saç için kullanabileceğin en iyi sprey diyebilirim

bende minoxili 2 haftadır kullanıorum dökülmem arttı..bide bnm saçım heryerinden dökülüyor 5 fısı tepe bölgeleri saçımın ön bölgelerine bi fıs olarak farklı bölgelere sıkıyorum acaba doğrumu bu kullanım şekli

bide devam eden arkadaşlar sonuçları paylaşırsanız sevinirim..

bastan asırı dokmustu... sımdı normale dondu sukur... ve banamı ole gelıo bılmıorm ama dıplerden yenı cıkan saclarda artıs var.. onumuzdekı aylarda daha net gozlem yapıp sızlerle paylasıcam ... gurlesme olcakmı bakalım...sabırla kullanmak lazım bıkac ay.. gozle gorulur sonuc ıcın.. ya sabır:Saruboceq:

Baştan derken ilk bir aymı çok döktü bnm nerdeyse bir ay olucak işalla bu dökülmede kel kalmam.bıktım bu saç dökülmesinden hayatımı zindana çevirdi sabırla bu ilacı kullanıcam yeterki eskisi gibi gür saçlarım olsun ömür boyu kullanmaya razıyım..

evet ılk bır ay doktu.. suanda normale dondu... saclar cıkıo dıpten ama normal cıkan saclarımmı onlar yoksa mınoxıdıkdenmı suanda bılemıorm...kullanmayı bırakma bı ay sonra duzelır dokulmen

kızlar bu ilacı eşim kullandı ve hala elimizde ilaç var bıraktı su sıralar ama devam edecek sanırsam ...
ilaç ilk basta dokuyor sonra cıkarmaya baslıyor...
biz gozle gorulen sac cıkma sonucları aldık ...

bioxin falanda kullandı ama hiç sonuc alamadık ...
bu ilaçtan memnun kaldık cunku baya gelişme yaşadık ...

ben tavsiye ederim cunku canlı ornek eşim ...

kızlar bi sorum daha olucak benim saçlarım heryerden döküldüğü için 5 fısı aynı bölgeye değilde saçımın farklı bölgelerine sıkıyorum sizce bu doğru kullanımmı

kızlar bu ilacı eşim kullandı ve hala elimizde ilaç var bıraktı su sıralar ama devam edecek sanırsam ...
ilaç ilk basta dokuyor sonra cıkarmaya baslıyor...
biz gozle gorulen sac cıkma sonucları aldık ...

bioxin falanda kullandı ama hiç sonuc alamadık ...
bu ilaçtan memnun kaldık cunku baya gelişme yaşadık ...

ben tavsiye ederim cunku canlı ornek eşim ...

peki ara verdigi zaman dokuldumu cikan saclar/// ve hatiri sayilir bi gurlesme oldumu

arkadaşlar benimde yoğun bir saç dökülmem var.arkadaşım minoksil kullanıyordu 6 aydır.gözle görülür değişikliği görünce bende kullanmaya başladım.çok şükür dökülmem hemen azaldı.inş darısı yeni saç tellerine.

Back
X