Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende yapış yapış olmadı hiç,bilemiyorum tabi zlmm canım ben diana hapıyla birlikte kullanıyorum,6 ay kullanıp git faydası oluyor de.benim doktorum öyle demişti.belki vücudunun bir tarafında eksiklik vardır,yani demir,hormonlar yada adetlerinde problem vardır.diana hepsini düzenliyor.cnm 2 ay bitti umudum kalmadı artık kel olcam yakında .sen yine küt kestirmişsin ben erkek saçı gibi kestirdim .bi de benim saç yapış yapış oluo cnm sen de de oluomu ?minoksil kullanırken olmuodu ama kırklanda oldu
canım yaptıysada farketmedim şahsen,saçımdan başka birşey düşünemiyorum,baş ağrısı olduysada minoksile bağlamdım yani hiçben tam 1 hafta oldu minoxidil kullanıyorum.psikolojik mi bilmiyorum ama çok iyi geldi sanki saçlarım canlandı.bioblas saçımı keçe gibi yapmıştı ama minoxsidil kullanalı çok hoş görünhüyor.fakat ilk 3 gün saçlarım daha fazla döküldü.şimdi çok az dökülüyor.
bi sorunum var yalnız bu ilaç çok başağrısı yaptı bende halada başım ağrıyor.![]()
kızlar hipotiroidi olanlar kullanmamalı denmiş bi sitede. öyle mi gerçekten? doktorunuz böyle bişey söyledi mi size
minoxidille saçı cıkan .. dokulmesi duran varmı.. ve ürünü sürekli kullanmak gerekiyor omur boyu.. bırakınca tekrar dokulecek saçlar yani.. ee ne anladım ben bu işten.. bende bi kutu var kullanmadım aylardır.. bi kutudan ne olcakki..
canım %2 kullanmıyormuydun sen?cnm ben zaten 1.5 aydır %5 kullanıorum ama nafile naptıysam durmadı dökülenleri görmemk için kazıtıcam artık