ben bir ara dubleks evde yasiyordum, ve hincahinc esya doluydu,
o evden cikan esyalarla annemlerin koy evini yeniledik, ustune de bir cok tanidigima esya dagittim, sattiklarimi saymiyorum
simdi cok rahatim,
salonum amerikan mutfak, bir l koltuk, bir kucuk orta sehpa, bir kucuk tv unitesi, 4-6 kisilik yemek masasi var. Hali yok, tum esyalarin altina supurge vileda giriyor.
Evin en cok kullanilan ve en pislenen bolgesi, ve temizligi sipsak oluveriyor.
Yatak odalarinda herkesin bir dolabi var ve yataklar ve dolaplar yerden yuksek, hali yok, temizlik gene sipsak oluveriyor.
Esiden evimde kucuk ev aleti hanedanligi vardi, simdi sadece cok cok gerekli gorduklerim blender ve ekmek kizartma mak.
herkesin dolabina sigacak kadar esyasi olabilir. Eskiden yaz gelince kisliklari dolaptan kaldirmak zorunda kalirdim, sigamazdi cunku. Simdi yaz kis ayni dolapta. Bir tek montlar icin dis askimiz var, yazin onlari bavula koyuyorum o kadar.
Bir corba tenceresi, bir pilav tenceresi, bir sos tenceresi, bir duduklu, bir pankek tavasi, bir de dev tencere var evde. Diger tabak bardak da bize kadar bir takim bir yedek takim seklinde, zaten hepsi kullaniliyor bir tam gunde. Aksam makinadalar.