İlk ikisi bir sebep değil aslında, sonuç. Bunalım takıldığın için uyuyorsun ve derslerinden geri kalıyorsun. Sabah kalkıp yürüyüş yapmayı denesen? Gerçi bunu bende daha gerçekleştiremedim ama. Spor salonuna yazılabilirsin mesela çok dinç oluyorsun belli saatteki uyku yetiyor. Derse de çok çalışmana gerek yok bir-iki saatlik verimli çalışmak bile yeter bence. Yapabileceğine inan. Hiçbir şey için geç değil :)Aslında bir şey olmadı.
Kendimi toparlamaya çalışıyordum eskiden.
Toparlanamadım.
Sürekli uyuyan, derslerinden kalan, bunalım takılan biri oldum.
İlk ikisi bir sebep değil aslında, sonuç. Bunalım takıldığın için uyuyorsun ve derslerinden geri kalıyorsun. Sabah kalkıp yürüyüş yapmayı denesen? Gerçi bunu bende daha gerçekleştiremedim ama. Spor salonuna yazılabilirsin mesela çok dinç oluyorsun belli saatteki uyku yetiyor. Derse de çok çalışmana gerek yok bir-iki saatlik verimli çalışmak bile yeter bence. Yapabileceğine inan. Hiçbir şey için geç değil :)
Salonda yatabilirsin. Ben öyle yapıyorum.Bir sonraki sene çalışıp derslerini verebilirsin. Okul, ders bunlar bir yere kadar önemli. Uyuyarak geçen zamanını düşün öncelikle. Dediğim gibi bunalım halinden kurtulman lazımOkulu bir sene daha uzattıktan sonra, geç aslında. Bir sene değil. Bir sene daha. Derslerin çoğundan kaldığım için, çalışacak dersim kalmadı.
Sporu keşke yapabilsem. Umarım yaparım.
Hava ve güneş almayan bir odam var. Bu yüzden de sürekli uyudum bütün dönem.
Hiç bir şeyi kurtaramadım kısaca.
Bu konuya bile yazmıyordum. En sonunda kendimle yüzleşip, geldim.
Salonda yatabilirsin. Ben öyle yapıyorum.Bir sonraki sene çalışıp derslerini verebilirsin. Okul, ders bunlar bir yere kadar önemli. Uyuyarak geçen zamanını düşün öncelikle. Dediğim gibi bunalım halinden kurtulman lazım
ohhh, supersinn. Bizde bitirsek hemn iptal edip 1000 tl lik limit açıcaz sadece ama çok imkansız gorunuyo sanırım..Shirine-alish
İyi ki söyledin. Çok önemli bir şey farkettim.
Ay çok mutlu oldum şu an ya.
Şuraya yazmadığım dönemde yaptığım güzel bir şey var. Ulaşabildiğim nadir hedeflerden.
Kredi kartımın borcunu ödeyip, limitini düşürdüm.
ohhh, supersinn. Bizde bitirsek hemn iptal edip 1000 tl lik limit açıcaz sadece ama çok imkansız gorunuyo sanırım..
yok kız 10 bin koşedeki bozukluklarla kapanmaz. İnşlşh Allh yardımcı olurda, dişşmizi sıkıyoruz şuan baya bi
İnşallah yaparsınız ya. Ben kenara, ne olursa olsun dokunmadığım cuzi miktarlarda para koyarak kapattım. Sen eline geçen bozukluğu at kenara. Damlaya damlaya göl oluyor, gerçekten.
yok kız 10 bin koşedeki bozukluklarla kapanmaz. İnşlşh Allh yardımcı olurda, dişşmizi sıkıyoruz şuan baya bi
Hayırdır umarım çok kötü bir durumunuz yokturŞu konuyu açtığımda kötü bir halde idim.
Şu an, konuyu açtığım zamanı mumla arar oldum.
Hayırdır umarım çok kötü bir durumunuz yoktur
1-kafana bir şey mi takıyorsun seni uykudan alıkoyuyor?Merhaba,
Bu saatte buraya yazıyorsam demek ki uyku düzenimi düzenleyememişim. Uykum varken yatağa yatıyorum, biraz uyuklayıp sonra daha uyuyamıyorum. İnatlaşıyorum. Ne kadar dirensem de en sonunda saatlerce youtube da video izlemeye varıyor iş. En azından kalkıp çalışmaya karar verdim ben de. Artık gün içinde bir kaç saat uyuyacağım. Başım da ağrıyor ama çalışmam lazım, hayat zor ama ben daha zorum. Yapacak bir şey yok.
1-kafana bir şey mi takıyorsun seni uykudan alıkoyuyor?
2-öğleden sonra çay-kahve içmeyi kesip dene
3-akşam yemeğini 20den önce tamamla, uyuyana kadar midenin işi bitsin
4-yatmadan önceki son 2 saat ekrandan uzak dur, kitap oku mesela