- 8 Şubat 2016
- 6.402
- 14.382
- 30
Afiyet olsunKuşbaşılı oluyor
Eşim sevmez bamya ama böyle seviyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunKuşbaşılı oluyor
Eşim sevmez bamya ama böyle seviyor
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Boşver dinlenmişsindir5 dk uzanayım dedim uyumuş kalmışım kaldı işler güçler
Pek de değil. :))Boşver dinlenmişsindir
Kolay gelsiiinSelam kızlar
Bugün bol bol iş zamanı.
Daha yeni başlıyorum
Sağol canımKolay gelsiiin
Yaa geçmiş olsun canım yorma kendiniSağol canım
Aslında faranjitim başladı ilaç kullanıyorum halsizlik yapiyor ama yavaş yavaş yapacağım işleri.
Eline sağlık umarım tüm enerjini banyoya harcamamışsındır.Kolay gelsin Mia-
Ben de banyodan başladım. Kirli sepeti, temizlik kovaları, ne varsa yıkadım köpük köpük. Çamaşır makinesini sildim duşakabin yıkadım. Yerleri kuruladım falan baya iyi geldi. Darısı diğer yerlere inşallah.
Aynen mola uzun sürdü biraz sonra hadi dedim tuttum elimden mutfağa girdim orayı da bitirdim şimdi de kalan odaları süpürürüm yarın da yerleri silerim artık hepsini bi arada yapamıyorum.Eline sağlık umarım tüm enerjini banyoya harcamamışsındır.
Ohh afiyet olsun. Bende helva kavuruyorum bugün yeme işini abarttım reglim ondan yoksa hiç böyle huylarim yokSlmlar
Bugün bütün gün elektrik kesikti.
Gün vardı oraya geçtik oğlanlarla.
Hediyeleştik bugün hediye aldığım arkadaşım da bana hediye almış.
Çekiliş yaptığımız gün göz göze gelmiştik tahmin etmiştim birbirimize çıktığımızı
Seneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.
Eve geldim. Çocuklar yemek yedi, mutfağı topladım. WC lavabo yıkadım. Kurutmaya çamaşır attım. Makineye de yeni çamaşırlar.
Mısır patlattım çocuklara film açtım.
Çayımı içiyorum. Kitap okuyacağım ben de.