Popüler Konu Minimal Yaşam

Teşekkür ederim kızlar
Oturdukça daha çok hasta hissediyorum kendimi
Zaten salı günü de yapmıştım o yüzden yorucu olmadı fazla.
Çöpleri attım sil süpür toz aldım. Nevresim değişti yıkandı son çamaşırlar yıkanıyor sepet boş bir kaç gün rahatım 😁

Wc banyo hariç isler bitti.uzun bir mola verdim.
Devam edeceğim.

Moladan sonra yemek yaptım kalan yerleri yaparken pişer dedim.
Bamya yemeği yaptım domates sosum vardı soğan dogradim sadece
kızım da menemen istedi fazladan domatesi kavurup ayırdım sadece biberi kavurup ekleyeceğim

Wc banyoyu temizleyip duş aldım yemekler hazır.
Dinleniyim yemek saatine kadar 😊

Yaptığım en iyi şey dondurucu hazırlamak galiba
15 dk sürdü yemeği yapmak.

Slmlar
Bugün bütün gün elektrik kesikti.
Gün vardı oraya geçtik oğlanlarla.
Hediyeleştik bugün hediye aldığım arkadaşım da bana hediye almış.
Çekiliş yaptığımız gün göz göze gelmiştik tahmin etmiştim birbirimize çıktığımızı😂

Seneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.

Eve geldim. Çocuklar yemek yedi, mutfağı topladım. WC lavabo yıkadım. Kurutmaya çamaşır attım. Makineye de yeni çamaşırlar.
Mısır patlattım çocuklara film açtım.
Çayımı içiyorum. Kitap okuyacağım ben de.

Slmlar
Bugün bütün gün elektrik kesikti.
Gün vardı oraya geçtik oğlanlarla.
Hediyeleştik bugün hediye aldığım arkadaşım da bana hediye almış.
Çekiliş yaptığımız gün göz göze gelmiştik tahmin etmiştim birbirimize çıktığımızı😂

Seneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.

Eve geldim. Çocuklar yemek yedi, mutfağı topladım. WC lavabo yıkadım. Kurutmaya çamaşır attım. Makineye de yeni çamaşırlar.
Mısır patlattım çocuklara film açtım.
Çayımı içiyorum. Kitap okuyacağım ben de.
Ohh afiyet olsun. Bende helva kavuruyorum bugün yeme işini abarttım 😆 reglim ondan yoksa hiç böyle huylarim yok 😂😂

X