Popüler Konu Minimal Yaşam

oo halısızlık mııııı? ben şoook !
evde küçük çocuk var mı?
yerler parke ev doğalgazlı sanırım....

oo halısızlık mııııı? ben şoook !
evde küçük çocuk var mı?
yerler parke ev doğalgazlı sanırım....

9 yaşında oğlum var. odalar parke, hol ve mutfak taş zemin. ev doğalgazlı ama dediğim gibi çok soğuk bir şehirde yaşıyorum, burda halısız duran pek nadirdir. ama biz alıştık böyle.

9 yaşında oğlum var. odalar parke, hol ve mutfak taş zemin. ev doğalgazlı ama dediğim gibi çok soğuk bir şehirde yaşıyorum, burda halısız duran pek nadirdir. ama biz alıştık böyle.

hm..
normal o vakit ..
benim oğlum henüz 18 aylık
her şeyi kendi yapmakistiyor yemek yemek meyve su içmek ..haliyle dökülüyor

Plaj çantamın içindekileri bu yaz için yenilemek istiyordum, plaj terliğini mudo dan aldım. 20 tl idi.
Pareo da pierre cardin marka 55 tl olan (hepsi burada) birini beğendim. 8 TL kargo ücreti ödememek için 105 TL lik alış veriş yaptım. kendim için uzun süredir alış veriş yapmadığımdan ve bir şeyler beğenemediğimden, her zamanki gibi çocuk için alış veriş yaptım. yani 55 tl lik alış veriş bana 105 liraya mal oldu. Ancak çocuk için de şu an yeteri kadar kıyafeti var diye, büyük beden aldım. Umarım zamanı gelince sağlıkla giyer.
Bu şekilde aldığım çok kıyafet var ve ben bazılarını unuttuğum, zamanında çıkarmadığım için bedenlerinin küçüldüğü, bazılarına da ihtiyaç olmadığı için kullanmadığım etiketli epey kıyafet var. onları da hediye olarak gittiğimde götürüyorum

bu hafta 3 gün elden çıkardığım : çocuk alt penye pijama (balkonda bir yerleri silip çöpe attım) kutusuyla duran 12 yıllık canon marka dijital fotograf makinesi (zamanında iyi paraya alınmıştı ve onu çöpe attım) ve broş (arkadaşıma verdim). Hafta sonu evde olmayacağım için atma işi kalacak, gelince telafisini yaparım artık

kızlar halı örtüsü hakkında en düşünüyorsunuz?
ben kullanıyorum. halılarım açık renk bu yaz 2 kez yıkamaya verdim. benim de küçük bir kızım var elinde birşeyler yediği zaman düşüyor leke oluyor. baktım böyle olmayacak lastikli örtü aldım. memnunum.

ooo şimdiden yaz alışverişi :)
bir an önce gelse keşke yaz..

peki internet üzerinden mi aldın başk amağazadan mı? bir de kırışıyor mu?
çocukların takılma riski nedir?

ooo şimdiden yaz alışverişi :)
bir an önce gelse keşke yaz..
2-3 yazdır elimdekilerle idare ediyordum, almam gerekenleri öteliyordum yani ihtiyaçtı, yaza doğru da iki ayağımbir pabuca girmesin.
2 ay sonra da plaj elbiseleri almak istiyorum, ama kafamda bir tarz falan yok, tatillerde insanlar neler giyer , hiç üstlerine başlarına dikkat etmem. deniz için olan şortlarımdan elbiselerimden sıkıldım artık elden çıkarırım onları

hafta sonu oğluma 2 gömlek, 1 kazak aldık, hemen evden 2 çocuk gömleği ve bir kazak attım, bu gün sipariş verdiklerimin yerine elden ne çıkarsam da sayı eşitlense onu düşünmeye başladım

Selam Kızlar
Ben de 1 ocaktan itibaren her gün birşey atacağım
Ama dün üzerimden çıkardığım atleti (kısa geliyordu) bugün de bir tane kğlotlu çorap attım.

Bu aralar almıyorum birşey. Almamak beni mutlu ediyor. Herşeyden bol bol var evimde.

plaj giyim ürünlerine pentinin online satış sitesinden bir bakın isterseniz %70 e varan indirimler var. belki aradığınız tarz bir şey bulabilirsiniz.

plaj giyim ürünlerine pentinin online satış sitesinden bir bakın isterseniz %70 e varan indirimler var. belki aradığınız tarz bir şey bulabilirsiniz.
teşekkür ederim. sen söyledikten sonra inceledim. ürünlerin bedenleri kalmamış, beğendiğim ürünlerde XS var ya da stokta yok diyor. sezon tam biterken indirimli almak gerekiyor sanırım
Bu gün bir gecelik ve sabahlık attım, kullanışlı bir model olmadığından giyilmiyordu, yıllardır saklıyordum belki giyerim diye ve bir tane şık not defteri öğrenciye verilmek üzere ayrıldı (cuma ve cumartesi için ayıklanacak olan bitti)

Selam kızlar
Dün izinliydim.
evde temizlik yaptım.
Kızımla uğraştım.
Işıklı toplardan sipariş ettim önümüzdeki hafta gelicekler.

Şimdi kızıma tulum anneme doğal temizlik ürünü sipariş edicem.

ve rahat rahat okuyayım burayı :)

Benimde eşimin nisan da
eşim çocukluğumuzdaki o sekerleri çikolataları cok sever.
geçenlerde nostalji paketi diye gördüm sitede.
onu sipariş vericem.
yanına belki saat yada gömlek alabilirim.

Günaydın
Dün işyerimdeki çekmecemi düzenledim
Atılacakları attım

Evden de çıkardığım ürünler var
Yeni cüzdan aldım
Eskisini ona boşattım onu da atacağım

Benimde cüzdanım 10 yıllık vardır.
yeni cüzdan da beğenemiyorum.

Benimde cüzdanım 10 yıllık vardır.
yeni cüzdan da beğenemiyorum.

Yani kaliteli ve deri ise kullanmaya devam edebilirsin
Benim aldığım 1.5 seneyi geçmiştir.
Kenarları soyulmaya başlamıştı
Bende yenilemek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…