oo halısızlık mııııı? ben şoook !her gün ev süpüren biri olarak, halıların ne kadar çok toz tuttuğunu farkettiğimden beri halı kullanmıyorum. bu sene bir ara serdim, evi değiştirdik ve kış memleketinde yaşıyoruz ama yine yapamadım kaldırdım. böyle çok rahat.
tabiki evet çocuk olduğu için : normalde hiç sevmem ..halıyı örteceksem halı neden var?
örtü takacağıma halıyı kaldırırım gibi geliyor.
çocuk var da kirleniyor diye mi örtü kullanmak istiyorsunuz?
oo halısızlık mııııı? ben şoook !
evde küçük çocuk var mı?
yerler parke ev doğalgazlı sanırım....
9 yaşında oğlum var. odalar parke, hol ve mutfak taş zemin. ev doğalgazlı ama dediğim gibi çok soğuk bir şehirde yaşıyorum, burda halısız duran pek nadirdir. ama biz alıştık böyle.
kızlar halı örtüsü hakkında en düşünüyorsunuz?
ben kullanıyorum. halılarım açık renk bu yaz 2 kez yıkamaya verdim. benim de küçük bir kızım var elinde birşeyler yediği zaman düşüyor leke oluyor. baktım böyle olmayacak lastikli örtü aldım. memnunum.kızlar halı örtüsü hakkında en düşünüyorsunuz?
ooo şimdiden yaz alışverişi :)Plaj çantamın içindekileri bu yaz için yenilemek istiyordum, plaj terliğini mudo dan aldım. 20 tl idi.
Pareo da pierre cardin marka 55 tl olan (hepsi burada) birini beğendim. 8 TL kargo ücreti ödememek için 105 TL lik alış veriş yaptım. kendim için uzun süredir alış veriş yapmadığımdan ve bir şeyler beğenemediğimden, her zamanki gibi çocuk için alış veriş yaptım. yani 55 tl lik alış veriş bana 105 liraya mal oldu. Ancak çocuk için de şu an yeteri kadar kıyafeti var diye, büyük beden aldım. Umarım zamanı gelince sağlıkla giyer.
Bu şekilde aldığım çok kıyafet var ve ben bazılarını unuttuğum, zamanında çıkarmadığım için bedenlerinin küçüldüğü, bazılarına da ihtiyaç olmadığı için kullanmadığım etiketli epey kıyafet var. onları da hediye olarak gittiğimde götürüyorum
peki internet üzerinden mi aldın başk amağazadan mı? bir de kırışıyor mu?ben kullanıyorum. halılarım açık renk bu yaz 2 kez yıkamaya verdim. benim de küçük bir kızım var elinde birşeyler yediği zaman düşüyor leke oluyor. baktım böyle olmayacak lastikli örtü aldım. memnunum.
2-3 yazdır elimdekilerle idare ediyordum, almam gerekenleri öteliyordum yani ihtiyaçtı, yaza doğru da iki ayağımbir pabuca girmesin.ooo şimdiden yaz alışverişi :)
bir an önce gelse keşke yaz..
mağazadan aldım, internetten değil. gayet gergin. hatta gerginlikten halının bir köşesini kaldırdı biraz ama onu da koltuk kenarına falan denk getirirseniz sorun olmaz.peki internet üzerinden mi aldın başk amağazadan mı? bir de kırışıyor mu?
çocukların takılma riski nedir?
plaj giyim ürünlerine pentinin online satış sitesinden bir bakın isterseniz %70 e varan indirimler var. belki aradığınız tarz bir şey bulabilirsiniz.2-3 yazdır elimdekilerle idare ediyordum, almam gerekenleri öteliyordum yani ihtiyaçtı, yaza doğru da iki ayağımbir pabuca girmesin.
2 ay sonra da plaj elbiseleri almak istiyorum, ama kafamda bir tarz falan yok, tatillerde insanlar neler giyer , hiç üstlerine başlarına dikkat etmem. deniz için olan şortlarımdan elbiselerimden sıkıldım artık elden çıkarırım onları
hafta sonu oğluma 2 gömlek, 1 kazak aldık, hemen evden 2 çocuk gömleği ve bir kazak attım, bu gün sipariş verdiklerimin yerine elden ne çıkarsam da sayı eşitlense onu düşünmeye başladım
teşekkür ederim. sen söyledikten sonra inceledim. ürünlerin bedenleri kalmamış, beğendiğim ürünlerde XS var ya da stokta yok diyor. sezon tam biterken indirimli almak gerekiyor sanırımplaj giyim ürünlerine pentinin online satış sitesinden bir bakın isterseniz %70 e varan indirimler var. belki aradığınız tarz bir şey bulabilirsiniz.
Doğum günün kutlu olsun
Ben de bu sene eşime bana hediye alma sakın dedim
Umarım söz dinler
Günaydınlar.
Yeni yaşın kutlu olsunMia- cığım.
Benim eşimin de doğum günü yaklaşıyor 7 Ocak.Bu yıl ne almalı veya yapmalıyım bilemedim.Fikirlere açığım.Alınacak biçok şeyi aldım, zorlanıyorum:)
Dün evden 1 yeni delinmiş çorap, 2 eski kitap ayracı, buzlukta bir yıldan fazla duran ve tadı bozulan 2 poşet balkabağı (bebeğim hiç sevmedi, kullanamadım, buzlukta olunca tatlısı da güzel olmuyor), 1 yeni biten tıbbi el kremi atıldı.
Atılacak bir şey kalmadı diyorum ama gene çıkıyor oysa bakıldığında evim o kadar sade ki, hiç fazlalık yok, göz yormuyor.
Sürekli çekmeceleri, dolapları gözlemliyorum.Periyodik olarak ayıklıyorum.
Ev yaşam alanımız, depoya dönüştürmek istemedim hiç.Dolap olsa bilse dolmak zorunda değil.
Ferahlık, karmaşadan uzaklık, sadelik öyle hoş ki....
Günaydın
Dün işyerimdeki çekmecemi düzenledim
Atılacakları attım
Evden de çıkardığım ürünler var
Yeni cüzdan aldım
Eskisini ona boşattım onu da atacağım
Benimde cüzdanım 10 yıllık vardır.
yeni cüzdan da beğenemiyorum.