Popüler Konu Minimal Yaşam

116 sayfanın hepsini okuyamadım. 40. Sayfadan sonra bıraktım. Minimal yaşam bana çok uygun aslında ama nerden başlayacağımi ve neler yapacağımi kafamda oturtamıyorum.

Listesi var mi bu işin yolu yordamı ne? Böyle hallettikce küçük pembe tikler atsam yanina da mutlu olsam diyorum.

Ben kendimce bi liste yaptım ama büyük adımlardan oluşuyor ve ben hic başlamak istemiyorum islere

Liste vardi aslinda is yerimde kayitli yarin atarim
Once kiyafet ayiklamasi yaparsan sonra taki toka coraplar cekmeceler mutfak esyalari baza altlari diye gidiyor
Ben banyodan bile 1 poset cop cikartmistim
Simdi heryer sade sayilir

Liste vardi aslinda is yerimde kayitli yarin atarim
Once kiyafet ayiklamasi yaparsan sonra taki toka coraplar cekmeceler mutfak esyalari baza altlari diye gidiyor
Ben banyodan bile 1 poset cop cikartmistim
Simdi heryer sade sayilir

tamam bekliyorum yarın listeyi

Bende bir iki dura gelmiyor hiç giymeden mevsim bitiyor veya
Bazen hiç yok başka şey gibi aynı seye dadanıyorum
Etiketi kesilmemiş iki senelik ürünüm olabilir
Abartı gibi ama değil alışveriş hastasıyım ama gençken giyilsin yahu :) bi bu konuda kasmıyorum kendimi işte tek beğenmediğim ama değiştirmek istemediğim huyum da bu :) ben gibisin o zaman :)

Günaydınlar
Dün göz dr gittik ailecek.
kızımın gözlerinde problem yokmuş sağlıklı.
bende kuruluk varmış.
eşimde alerji :)

Eve geldiğimizde çok geçti saat
mutfagı zar zor toparladım kızım yanına çağırdı hep

kendime birsey almadım.
kızıma oyuncak aldık o kadar.

bugün banyo temizlenicek.
çamaşır yıkanır.
çiçeklerimi sularım
yemek olarak kızartma düşündüm.

işlere de yogunluk vericem

günaydın.. göz taraması için mi götürdünüz kızınızı kaç aylık şu anda? benimki 18 aylık ben göz taramasına götürmemiştim de götürmem gerekiyor sanırım.

bizimki de öyle
dün dr göz damlası damlattı.
her gördüğünde agladı :)
baya uğraştırdı bizi.
kıyamam ya Allah uzun güzel ömür versin inşallah :))
bu arada sadeleşme yolundayım ben de topikle alakasız değilim yani :) ama çok yolum var çeyizimden gelinliğime kayınvalidemin her geldiğinde getirdiği kızım için dantel havlu vs hepsi evimde henüz :)
hepinize kolaylıklar diliyorum

Oldu sanırım liste burda Lorentz
ben bunu unutmuştum iyi oldu paylaşman teşekkür ederim

yeni yıla girmeden düzen ve sadeleşme işini yeniden elden geçireceğim
sağlıklı gıdalar tüketme alışkanlığı kazanacağım (paketli gıdalardan kurtulacağım)
bakımlı olmak için rutin oluşturacağım
51. madde tüm korkularınızı bir kağıda yazın
55. madde haftada 1 kere şehirden uzaklaşın diyor ben bunu ayda 1 olarak kendime uyarladım :)
*72. madde bugüne kadar yapmak isteyip yapamadığınız şeylerin listesi / bu benim için en önemli madde bundan sonra keşkesiz hayat için uğraşacağım listemi yapmaya başlıyorum belki sonra sizinle de paylaşırum
77. madde sene içinde yapmayı planladığınız şeyleri yazın / bunu hepimiz 2018 için yapalım mıııı....

diğer maddeleri uyguluyorum tabiki geliştirmeye ve süreklilik kazandırmaya ihtiyacım var.

yeni yıl yeni umutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…