Liste vardi aslinda is yerimde kayitli yarin atarim116 sayfanın hepsini okuyamadım. 40. Sayfadan sonra bıraktım. Minimal yaşam bana çok uygun aslında ama nerden başlayacağımi ve neler yapacağımi kafamda oturtamıyorum.
Listesi var mi bu işin yolu yordamı ne? Böyle hallettikce küçük pembe tikler atsam yanina da mutlu olsam diyorum.
Ben kendimce bi liste yaptım ama büyük adımlardan oluşuyor ve ben hic başlamak istemiyorum islere
Liste vardi aslinda is yerimde kayitli yarin atarim
Once kiyafet ayiklamasi yaparsan sonra taki toka coraplar cekmeceler mutfak esyalari baza altlari diye gidiyor
Ben banyodan bile 1 poset cop cikartmistim
Simdi heryer sade sayilir
Seni görünce çık süslü bakımlı bi hatun geliyor gözüme zaten :)Ben sezonlarda alıyorum kendime kıyafet.
aldıklarımı giyerim hep.
diğer sade kıyafetlerle kombin yaparım.
Bende bir iki dura gelmiyor hiç giymeden mevsim bitiyor veyaBen bu aralar pek almıyorum. Ama zamanında doldurmuşum. Evet alalım giyelim ama bi kışta bir kazağı bir iki kere giyebiliyorum. Dolayısıyla doyamıyorum. Eskimiyor. Eskimeyince vermeye kıyamıyorum. Ama üzerine yeniden alıyorum. Derken tuhaf bir kısır döngü içinde buluyorum kendimi.
Bu sezon çok almadan elimdekileri giymeye çalışacağım
Seni görünce çık süslü bakımlı bi hatun geliyor gözüme zaten :)
tamam bekliyorum yarın listeyi
günaydın.. göz taraması için mi götürdünüz kızınızı kaç aylık şu anda? benimki 18 aylık ben göz taramasına götürmemiştim de götürmem gerekiyor sanırım.Günaydınlar
Dün göz dr gittik ailecek.
kızımın gözlerinde problem yokmuş sağlıklı.
bende kuruluk varmış.
eşimde alerji :)
Eve geldiğimizde çok geçti saat
mutfagı zar zor toparladım kızım yanına çağırdı hep
kendime birsey almadım.
kızıma oyuncak aldık o kadar.
bugün banyo temizlenicek.
çamaşır yıkanır.
çiçeklerimi sularım
yemek olarak kızartma düşündüm.
işlere de yogunluk vericem
günaydın.. göz taraması için mi götürdünüz kızınızı kaç aylık şu anda? benimki 18 aylık ben göz taramasına götürmemiştim de götürmem gerekiyor sanırım.
anladım geçmiş olsun o zaman size :)15 aylık göz kayması vardı geçmişti ama kontrol olsun istedik.
anladım geçmiş olsun o zaman size :)
ben de bir randevu alayım da götüreyim en kısa zamanda çünkü çocukların 4 te 1 inde göz tembelliği olabiliyormuş bunu okuyunca panik oldum.
hastanede kızım çok ağlamasa ettiririm ama tartıya bile ağlayarak çıkıyor kesinlikle durmuyor :)aynen her yıl kontrol ettirmek lazım aslında.
hastanede kızım çok ağlamasa ettiririm ama tartıya bile ağlayarak çıkıyor kesinlikle durmuyor :)
kıyamam ya Allah uzun güzel ömür versin inşallah :))bizimki de öyle
dün dr göz damlası damlattı.
her gördüğünde agladı :)
baya uğraştırdı bizi.
ben bunu unutmuştum iyi oldu paylaşman teşekkür ederimOldu sanırım liste burdaLorentz