Popüler Konu Minimal Yaşam

çıkmıyor lekeler babannesi de yeni ne alırsam onu giydiriyor saklıyorum aldıklarımı bulup giydiriyor yineee. gereksiz inatlaşma oldu acil çözmem lazım hırsla gereksiz harcama yapıyorum.

çıkmıyor lekeler babannesi de yeni ne alırsam onu giydiriyor saklıyorum aldıklarımı bulup giydiriyor yineee. gereksiz inatlaşma oldu acil çözmem lazım hırsla gereksiz harcama yapıyorum.

Söyle bence gezmelik kıyafet kalmıyor de
tanıştırıyım su ve sabun de :)
bence çok alma ihtiyaç hissettiğinde almalısın.
benim annemde de yedek var.
o yüzden kıyafetler bölünüyor.
annem kirlileri göndermiyor elinde yıkıyıp makineye atıyormuş.
o yüzden belkide idareli kullanabiliyorum :)

Mia- nın konusunu temizlik konusunda döndürdük iki dakika :)
neyse temizlikte de azalmak önemli biz onları konuşuyoruz asıl amacımız minimalleşmek nasılsa

ben yine roosmanın reklamını yapıyor gibi olacağım ama bir tane leke çıkarıcı sabunu var 4-5 tl arası lekeyi ıslatıp üzerine sabunu sürüyorsun sonra makinaya atıyorsun
belki beyaz kalıp sabunda aynı işi görür
ama yıkandıktan sonra oluşan lekelere bende çözüm bulamadım :)

Sormayın ya bide yün ne annem ne kv attiriyor ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum İstanbul'dayım yazın hepsini havalandırmak için çıkartmıştır ne yazikki yağmur ve doluda hepsi ıslandı yıkamaya verdin yani 2 hafta uğraştım temizlemek için çok zor gerçekten ama bı çaresine bakicam böyle olmaz

Rossman ürünleri gerçekten güzel ya her yolum düştüğünde alicam galiba ihtiyacım olani

burda yok öyle marka
ben arap sabunu seviyorum ya kokusunu
diğer yerlere de elecdanın tavsiye ettiklerinden alıcam
elimdekiler bitsin.

12 tane var diyosun mesela evine en fazla kaç kişi gelir ki
benim 3 yılda sadece görümcemler kalmıştı
diğer akrabalar hep burda
kalmak isteyen annemde kalıyor.
en fazla 3 aile gelse 2 yorgan battaniyeler yeter diye düşünüyorum.

Kışın kv Ler gelir 4 ay falan başkada kimse gelmez memleketim İstanbul'a uzak annem bozuluyor aticam diyince kv de aynı bilmiyorum bakalım azaltma yoluna gidicem böyle olmaz temizliği çok zor yün de olunca küçük çocukla uğraşması zorluyor beni

Geçen babam diyo ki çocuklarının çeyizine koyarsın.
içimden dedim ki ben bunu çocuklarıma yapamam

geçenlerde yorgansız kalmıştık kızım batırmıştı ikisinide.
hadi yün kullanıyım dedim.
eşim istemedi başta
ağır oluyo hem kokuyor dedi.

Yarın saat 2 de kızımı göz dr götürücem.
3-4 gibi geri dönsek.
evde işlerimi yaparım.

bugün uykum var ama çoğu işi halletmek şart.

Aynen öyle kesinlikle bende koymam çocuğuma az ve öz olacak her şeyi inşallah ya ben köyde yetiştiğini için yün yorgan siz yapamiyorum kışın ama benim çok fazla var o beni rahatsız ediyor iki yün yorgan iki elyaf Yorgan 3 battaniye 5 tane falan yastık olsa yeter zaten kimsem yok burada gereksiz 6 yıllık evliyim çoğunu hicc kullanmadım annen oğluma yapmış küçük büyük yorgan getirmedin kalabalığını ne yapicam diye gerek yok

Eşimde evlenmeden önce hep yün yorgan kullanırmış
ilk yıllar kışın örtünürüz dese de elyafa alıştı.
bide exra battaniye çıkartıyorum ona yetiyor.

aslında titiz olan kayınvalidem tembel olan annemdir :) bu konuda neden böyle bilemiyorum uzlaşmaya varmamız lazım gereksiz inatlaşma var ben leke görüp sinirlenince annem para veriyor yenisini alayım diye, kuzenler ve kardeşim de çok kıyafet alıyor hediye olarak :)

elzem ihtiyaç olmayan hiçbirşey almayacağım onun yerine altın hesabı açtım ona gr altın alacağım bugün başladım

Eşimde evlenmeden önce hep yün yorgan kullanırmış
ilk yıllar kışın örtünürüz dese de elyafa alıştı.
bide exra battaniye çıkartıyorum ona yetiyor.
Ne yapsam da göndersem bu yorganları sonbaharda bizde elyaf kullanıyoruz ne biliyim kışın üşüyorum elyafla

Aynı ben

Nasıl çözeceğiz bu problemi peki...insanın ruhunu yoruyor gerçekten de
İyi akşamlar
Kıyafette ben sınırlandırmıyorum kendimi
Tamam kötü bi alışkanlık ama mutluyum :)

Kıyafet dısında birçok şeyi alırken düşünüyorum
Yalnız sınırlamam bu yönde mesela bu ara yani uzun bi süre kozmetik almıyorum almıcam
Mutfak icin yani çeyiz icin az bi eşya yeterli

İki uc takım herşeyim olacak

Ama gençlik bir kere geliyor kıyafet alalım yahu :) yaslanınca istesekte giyemicez

Ben bu aralar pek almıyorum. Ama zamanında doldurmuşum. Evet alalım giyelim ama bi kışta bir kazağı bir iki kere giyebiliyorum. Dolayısıyla doyamıyorum. Eskimiyor. Eskimeyince vermeye kıyamıyorum. Ama üzerine yeniden alıyorum. Derken tuhaf bir kısır döngü içinde buluyorum kendimi.
Bu sezon çok almadan elimdekileri giymeye çalışacağım

Ben sezonlarda alıyorum kendime kıyafet.
aldıklarımı giyerim hep.
diğer sade kıyafetlerle kombin yaparım.

10-15 gün sonra yine denetime geliceklermiş.
yine stresli günler başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…