Eşimle dolaşırken en yakın saat hangisi varsa ona girdik kutsal damacanaHangi film di
Giderken yorumlara bakmamışmıydın
Onun sadece 1 ini izledim diğerlerinin fragmanı bile kötü geldi banaEşimle dolaşırken en yakın saat hangisi varsa ona girdik kutsal damacana
Kirpi sonic e girsek daha keyif alırdık
Türk komedi sevmiyorum çok yapay geliyor.Onun sadece 1 ini izledim diğerlerinin fragmanı bile kötü geldi bana
Oluyor arada öyle şeyler
Eşimle dolaşırken en yakın saat hangisi varsa ona girdik kutsal damacana
Kirpi sonic e girsek daha keyif alırdık
Zamanına yazık olur o dereceAyyy kötü bi seçim olmuş gerçekten hiç izlemedim ama izlemeyeyim de mümkünse
Dizi baya akıcı heyecanlı hemen bitirmiştimYaa ne güzel
Benim dediğim kitap çok pahalı nette bakmistim kütüphaneden bulup okudum
Hangi filme gitmiştiniz . Cassandra ya başladım bende gerçekten güzel sıkılmadan izliyorum
Artık güzel film yok eskiden daha güzeldi Harry Potter, yüzüklerin efendisi hey gidi günlerBizde en son eşimle baş başa Recep İvedik e gitmiştiksonra zirvede bıraktık hiç gitmedik
Artık güzel film yok eskiden daha güzeldi Harry Potter, yüzüklerin efendisi hey gidi günler
İyi diziler var yinede idare ediyoruzŞimdi hiç bişeyin tadı yok
Dur şimdi ben bunları düşünüp kederlenemem temizlik günüm
Evet evet . Sherlock u bekliyorum yıllardır. En sevdiğim dizi oydu . Bide la casa de papel ikisini çok sevmiştim bitince boşluğa düşmüştümİyi diziler var yinede idare ediyoruz
Hobbit okumaya başladım akşamları, o bitince tekrar izleyeceğiz filmleriArtık güzel film yok eskiden daha güzeldi Harry Potter, yüzüklerin efendisi hey gidi günler
Sherlock ve merlin bizim oğlumla en sevdiğimiz iki diziEvet evet . Sherlock u bekliyorum yıllardır. En sevdiğim dizi oydu . Bide la casa de papel ikisini çok sevmiştim bitince boşluğa düşmüştüm
Yakışıklı bir prens vardı onu hatırlıyorum sadeceSherlock ve merlin bizim oğlumla en sevdiğimiz iki dizi
Hele merlini kaç kere izledim hala sonu belki bir umut farklıdır diye bekliyorum
Aynı kırıklığı oğlum da yaşadı
ArthurYakışıklı bir prens vardı onu hatırlıyorum sadece
vampir günlükleri miSmallville the OC bunlar da güzeldi
Bi de bir vampir dizisi vardı adı neydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?