4 gündür tatil cocuk sıkıldıAnaaaa
Yorumlar kapalı sadece kendisi mesaj atıyor ama böylesi daha iyi olduSıkılır tabi çocuk
Hocam bugün nereye deseydin
Bence de iyi doğrusunu yapmışYorumlar kapalı sadece kendisi mesaj atıyor ama böylesi daha iyi oldu
Evet çalışanlar için zor olabilir. Gönderen de oluyordur belki ders boş geçiyor sadece. Sınıfta duruyorlardir.Bence de iyi doğrusunu yapmış
Ama çalışan anneler felan vardır yazık zor durumda kalanlar oluyodur bence
Doğru öyle yapiyolardirEvet çalışanlar için zor olabilir. Gönderen de oluyordur belki ders boş geçiyor sadece. Sınıfta duruyorlardir.
Onunda 2 çocuğu var belki hafta içi yapılması gereken şeyler oluyordur. Hastalık vs.Doğru öyle yapiyolardir
Neyse artık sorunları varsa öğretmenin çözülür inşallah en kısa zamanda hep gelir inşallah
Hangi film diDün bizde Eskişehire gittik anneannesini özlemiş annemde Eylülü özlemiş
Evlerine gittik oyy bizim kızımız mi gelmiş diye Eylüle gidiyorlar bizi gören yok
Cocuk evde peynir yemiyor annenem de peynir var tadı çok güzel diyor peynir yemeyen cocuk aralarındaki bağ çok güzel
Bizde çarşıya gittik eşime pantolon aldık bayramda giyersin dedimkitap baktım bulamadım listedeki kitaplardan neyse internetten alırım artık dedim.
Sinemaya gittik hiç güzel değildi film.
Sonra eve geldik.
Kız tanidigimiz 3 çocuklu öğretmen var o hiç böyle yapmıyoOnunda 2 çocuğu var belki hafta içi yapılması gereken şeyler oluyordur. Hastalık vs.
Kızım sıkılıyor arkadaşını özlüyor onun dışında sıkıntı yok
yaa, gelmiş oralara bahar, bizim burada dize kadar kar var hala, tekrar yağacakmış çarşamba.Bahçeme bahar gelmiş kızlar
geçmiş olsun diyecektim, toparlanmış oğluşun, çok sevindim.Günaydın
Oğlum bugün daha iyi şükür. Hafta sonu çamaşırları felan hallettim. Bugüne yardımcı olsun diye ufak ufak toparladım evdeydik zaten diğer hafta sonu için söz veremem
Kitabımı okudum güzel gidiyo oblomov 100. Sayfaya yaklaştım adam yatma vaziyetinden koltuğa geçti dahaama eğlenceli gidiyo zaten kitabın konusu oymuş
öğretmene şaşırmadımGünaydın kızlar
Bugün öğretmen yokmuş o yüzden geç uyandık
mia çok iyimser yaklaşıyor olaya, kesinlikle her öğretmen böyle yapmıyor, hafta içi işi varsa da öğleden sonra vs bi şekilde hallediyorlar.Kız tanidigimiz 3 çocuklu öğretmen var o hiç böyle yapmıyo
Yaa ne güzelDün bizde Eskişehire gittik anneannesini özlemiş annemde Eylülü özlemiş
Evlerine gittik oyy bizim kızımız mi gelmiş diye Eylüle gidiyorlar bizi gören yok
Cocuk evde peynir yemiyor annenem de peynir var tadı çok güzel diyor peynir yemeyen cocuk aralarındaki bağ çok güzel
Bizde çarşıya gittik eşime pantolon aldık bayramda giyersin dedimkitap baktım bulamadım listedeki kitaplardan neyse internetten alırım artık dedim.
Sinemaya gittik hiç güzel değildi film.
Sonra eve geldik.
Çok teşekkür ederimyaa, gelmiş oralara bahar, bizim burada dize kadar kar var hala, tekrar yağacakmış çarşamba.
bahar gelmesin şimdi zaten, soğuk alıyor çiçekleri, ne meyve ne sebze oluyor sonra.
geçmiş olsun diyecektim, toparlanmış oğluşun, çok sevindim.
öğretmene şaşırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?