Günaydın
Oğlum bugün daha iyi şükür. Hafta sonu çamaşırları felan hallettim. Bugüne yardımcı olsun diye ufak ufak toparladım evdeydik zaten diğer hafta sonu için söz veremem
Kitabımı okudum güzel gidiyo oblomov 100. Sayfaya yaklaştım adam yatma vaziyetinden koltuğa geçti daha ama eğlenceli gidiyo zaten kitabın konusu oymuş

Dün bizde Eskişehire gittik anneannesini özlemiş annemde Eylülü özlemiş
Evlerine gittik oyy bizim kızımız mi gelmiş diye Eylüle gidiyorlar bizi gören yok
Cocuk evde peynir yemiyor annenem de peynir var tadı çok güzel diyor peynir yemeyen cocuk aralarındaki bağ çok güzel
Bizde çarşıya gittik eşime pantolon aldık bayramda giyersin dedim kitap baktım bulamadım listedeki kitaplardan neyse internetten alırım artık dedim.
Sinemaya gittik hiç güzel değildi film.
Sonra eve geldik.

Hangi film di
Giderken yorumlara bakmamışmıydın

Bahçeme bahar gelmiş kızlar
yaa, gelmiş oralara bahar, bizim burada dize kadar kar var hala, tekrar yağacakmış çarşamba.

bahar gelmesin şimdi zaten, soğuk alıyor çiçekleri, ne meyve ne sebze oluyor sonra.
geçmiş olsun diyecektim, toparlanmış oğluşun, çok sevindim.
Günaydın kızlar
Bugün öğretmen yokmuş o yüzden geç uyandık
öğretmene şaşırmadım

Yaa ne güzel
Benim dediğim kitap çok pahalı nette bakmistim kütüphaneden bulup okudum
Hangi filme gitmiştiniz . Cassandra ya başladım bende gerçekten güzel sıkılmadan izliyorum

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…