Geçmiş olsun canımUzun zamandır benim de öyleydi vallauzun zaman önce planlanan bir şeydi. Cuma akşamı da kızımın bir anda kulağı ağırdı acile gittik az kalsın gidemeyecektim zaten ama eşim git ben idare ederim deyince gittim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ya onu ben yerim
Ertuğrul'un da 20 Eurosu var her ay onu bozdurcam LEGO alcam diye legoyu sipariş ettiriyo parayı vermiyoyazdan bu yana kaç bin liralık LEGO aldık hâlâ verecek kiyamiyo
Çok şükürTeşekkür ederim, çok şükür enfeksiyon yeni başladığı için ilaca ve damlaya başlar başlamaz etkisini gösterdi
Ne ara yaptınız maşallah size ben daha başlayacağım inşallahBugün evi komple süpürüp sildik.
WC’leri lavaboları yıkadım.
Bolca çamaşır yıkandı, yıkanıyor.
Diğer günlerde her odaya yarımşar saat verip biraz derin temizlik yapmak istiyorum.
Yarın hedefimde mutfak var.
Birazdan annem ve kızımla pazara gideceğiz. Şu an kahvemi içiyorum
Evet kıyalım dimi
Birikimi öğrenmesi için o parayı almanız gerekiyor amaoy kıyamam.
Ama kiymaniz gerekiyor birseyler alınca paranın bittiğini bilmeli.
Eylül bazen film üyeliği istiyor arada alıyoruz ve parasını da ondan alıyoruz.arada para harcatiyoruz çocuğa
Geç olsun güç olmasınBende yeni başladım
Uykumu alamadim enerjim yok ama mecburum ev çok kötü
Balkon vardı dimi bana neden hatırlattın yok sayiyodum orayı
Kim siliyor camları ayy ne güzel bir şey cam silmemekEllerinize sağlık kızlar. Ben cam silmiyorum hiç, taşınırken şart koştum camları ister sen sil ister birini tut sildir ben dokunmam diye
Neyse pazara gittik geldik, anneme Nergis aldım missss gibi kokuyorlar
Çocuklar acıkmıştı. Makarna salatası yaptım. 2 ölçü kek yaptım, yarısı kayınvalideme gidecek.
çocukları yıkadım, kendim yıkandım.
Akşama karışık kızartma ve kanat kızartma yapacak annem.
Biraz kitap okuyacağım şimdi.
EşimKim siliyor camları ayy ne güzel bir şey cam silmemek
Birini bulsam bende silmem sadece cam için gelen kimseyi bulamadım normal temizlikte 1500 tl den başlıyormuş ki ben diğer yerleri başkasına yaptıramamsadece cam silme için de fiyat fazla geliyor.
Hepsi aynı galibaBenim işlerim de yeni bitti yemek yapamadım makarna yeter bugün çok bile
Oh ne güzel camları bende şart koşsam eşim silme boşver der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?