Ohh ne güzel olmuşBüyük kızımı okula bıraktım, okula kayak kursuna başladı, küçükler anneanne yolcusu oldular :)
Hafta sonu da oldukça yoğundu, kayak için termal içlik eldiven çorap falan aldık kızıma, oğlumda durur mu o da futbol içliği ve krampon aldırdı bana, 2 gündür onlarla yatıp onlarla kalkıyorortanca da bişi istemem ama şapkayı çok sevdim dedi polar tatlış bi şapka, çok pahalıydı ama kıyamadım hayır demeye bi tur orada battım. sonra hep beraber yemek yedik, sonrası sinema keyfi, mısırla içecekler derken para harcadım ama çocuklar mutsuz olmadılar genelde tam tersi oluyodu, o kadar dünyayı ser önlerine eve gittiklerinde çok kötü bi gündü desinler. Bu sefer keyifle gittik eve şükür ki.
Pazar da görümcemler gelmiş ankaradan, sabah market alışverişi sonrası kahvaltı yapıp kahveye onlara geçtik, akşam yemeğine davet ettik, akşam yemeği eşim halletti saolsun, hiç bir şey yapmadım :) çocuklar oyun oynayacağız dedi ve biz rahatça çay içtik.
dolu dolu geçmiş ya bizim hafta sonu, daha evde yaptığım işler var ki sormayın. bitmiyor bi karmaşa, her hafta aynı şeyler.
Yaa aşırı imrendim hiç öyle imkanım olmuyo en fazla bime gidiyorum okula bıraktığım zamanGünaydınlar
Cumartesi çok güzel bir gün oldu. Akşama kadar kızlarla gezdik, sahilde kahvaltı yaptık, bol bol alışveriş yaptık. Akşam eşler geldi yemekleri on numara olan bir restoran var hep beraber yemek yedik. Ordan da stand up gösterisine bilet almıştık ona geçtik. Keyifli bir gündü. Pazar misafir gelecekti ama iptal ettim, çünkü çok çok yorgundum. Haftaya erteledik bakalım. Özlemişim ama böyle free takılmayı
Ooo kayak kursu çok havalıBüyük kızımı okula bıraktım, okula kayak kursuna başladı, küçükler anneanne yolcusu oldular :)
Hafta sonu da oldukça yoğundu, kayak için termal içlik eldiven çorap falan aldık kızıma, oğlumda durur mu o da futbol içliği ve krampon aldırdı bana, 2 gündür onlarla yatıp onlarla kalkıyorortanca da bişi istemem ama şapkayı çok sevdim dedi polar tatlış bi şapka, çok pahalıydı ama kıyamadım hayır demeye bi tur orada battım. sonra hep beraber yemek yedik, sonrası sinema keyfi, mısırla içecekler derken para harcadım ama çocuklar mutsuz olmadılar genelde tam tersi oluyodu, o kadar dünyayı ser önlerine eve gittiklerinde çok kötü bi gündü desinler. Bu sefer keyifle gittik eve şükür ki.
Pazar da görümcemler gelmiş ankaradan, sabah market alışverişi sonrası kahvaltı yapıp kahveye onlara geçtik, akşam yemeğine davet ettik, akşam yemeği eşim halletti saolsun, hiç bir şey yapmadım :) çocuklar oyun oynayacağız dedi ve biz rahatça çay içtik.
dolu dolu geçmiş ya bizim hafta sonu, daha evde yaptığım işler var ki sormayın. bitmiyor bi karmaşa, her hafta aynı şeyler.
Ne güzel arkadaş ortamıGünaydınlar
Cumartesi çok güzel bir gün oldu. Akşama kadar kızlarla gezdik, sahilde kahvaltı yaptık, bol bol alışveriş yaptık. Akşam eşler geldi yemekleri on numara olan bir restoran var hep beraber yemek yedik. Ordan da stand up gösterisine bilet almıştık ona geçtik. Keyifli bir gündü. Pazar misafir gelecekti ama iptal ettim, çünkü çok çok yorgundum. Haftaya erteledik bakalım. Özlemişim ama böyle free takılmayı
kesinlikle çok şanslılar, yalvarıyorum bi kursa gitsinler diye ama istemem deseler ancak, piyano, resim, cimnastik lütfen birini isteyin de götüreyim diyorum. bize böyle imkan verilmedi hiçOhh ne güzel olmuş
Kayak kursu çok iyi değil mii ya şimdi ki çocuklar ne kadar şanslı ne güzel
ahahaha ya, bim çok iyiYaa aşırı imrendim hiç öyle imkanım olmuyo en fazla bime gidiyorum okula bıraktığım zaman
ay karne hediyesine bayıldımm, kızın da minimal olacaktı tabi daha ne olsunSelam kızlar
Pazar günü kızımı anneme bıraktık
Öncesinde sevdiği yerde yemek yedik.
Alışveriş yapacaksanız beni bırakınca yapın dedi.
Birsey istemediği için para verdik karne hediyesi olarak altin dolar daha mutlu ediyor çocuğu
Anneme gittik orada biraz oturduk sonra çarşıya çıktık.
Eşim mandalina çekirdeği ekmisti küçük saksi baktık ama mevsimi değil galiba çok seçenek yoktu.
Biraz alışveriş yaptık sonra arkadaşlarla buluştuk.
Yarın yurtdışına gidecekler o yüzden uzun uzun oturduk sohbet ettik. Eve geldik.
Ayy muhteşem maşallah size elinize sağlıkGünaydın hanımlar,
Hafta sonları rutine bağladım artık.
AÖF sınavlarım vardı.
Pazar günü kızımın arkadaşının doğum gününe gittik. Eve geldikten sonra temizliğe başladım.
Yatak odası
Nevresimler silkelendi.
yatak süpürüldü.
nevresimler düzenlendi
halı süpürüldü.
oda robota süpürtüldü.
yerler eşe sildirildi
Hol-Koridor
süpürüldü
yerler eşe sildirildi.
Çocuk Odası
Nevresimleri silkelendi.
Yatak süpürüldü.
nevresimler düzenlendi.
yerler eşe sildirildi
mutfak
kilimi silkelendi.
yerler robota süpürtüldü.
yerler eşe sildirildi.
Mutfak balkonu
kilimleri silkelendi.
süpürüldü.
silindi.
salon
koltuklar süpürüldü.
koltuklar eşle birlikte silindi. ne de olsa erkek gücü.
yerler süpürüldü, silindi.
kırlentler, battaniyeler silkelendi.
banyo
duşakabin çamaşır sulu jel cifle ovuldu.
wc asperox mavi ile dezenfekte edildi. (tuvalet fırçası dahil)
ayna silindi.
lavabo ovuldu.
yerler süpürüldü.
paspası makineye atıldı.
yerler silindi.
çamaşır yıkandı (1-2 makine) + katlandı + yerine yerleştirildi.
Zaman kısıtlıydı ama iyi iş çıkarıldı bence
ne zamandır listeli temizlik yazmıyordumAyy muhteşem maşallah size elinize sağlık
Evet eskiden yazardınne zamandır listeli temizlik yazmıyordum
bana da motivasyon olsun.
Ya onu ben yerimEuro işini çözdüm eylülden aldım yerine dolar koyacağım birde farkını ekleyeceğim.
Uzun zamandır benim de öyleydi vallaYaa aşırı imrendim hiç öyle imkanım olmuyo en fazla bime gidiyorum okula bıraktığım zaman
Geçmiş olsunUzun zamandır benim de öyleydi vallauzun zaman önce planlanan bir şeydi. Cuma akşamı da kızımın bir anda kulağı ağırdı acile gittik az kalsın gidemeyecektim zaten ama eşim git ben idare ederim deyince gittim
Teşekkür ederim, çok şükür enfeksiyon yeni başladığı için ilaca ve damlaya başlar başlamaz etkisini gösterdiGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?