Hayvan Çiftliğini okudum ben de.Hayvan çiftliğini yeni okudum bitirdim çok sevdim bende
filmini de gördüm ama kitaptan mi uyarlanmış acaba izlendin miHayvan Çiftliğini okudum ben de.
Vahşetin Çağrısını da okumuştum. O da bir köpeğin hikayesi.
Ben liseye giderken okumuştum. Uçurtma avcısını da okumuştum. İkisi de çok güzeldi. Ağlayarak okumuştum ikisini deBen de arkadaşımdan Bin Muhteşem Güneşi aldım, çok güzel dedi. Henüz başlamadım.Mikan sanırım sen okumuştun bu kitabı.
Ben söylemiştim ya yaz yeni ajandayaKitap önerilerini de yazarmisiniz kızlar yeni ajandama not alıyım.
Filmi izlemedim ama sen söyleyince fragmanına baktım şimdi. Evet kitaptan uyarlanmış.filmini de gördüm ama kitaptan mi uyarlanmış acaba izlendin mi
Evet çok etkileyici bir kitap, insanlar neler yaşıyor dedirtiyorBen de arkadaşımdan Bin Muhteşem Güneşi aldım, çok güzel dedi. Henüz başlamadım.Mikan sanırım sen okumuştun bu kitabı.
Evet ben yazmıştım sonra o defteri Eylüle verdim sayfayı kopartım ama şimdi nerde bilmiyorumBen söylemiştim ya yaz yeni ajandaya
Kristin Hannah Bülbül
Önce kitabı okuyayım o zaman sonra filmini izlerimFilmi izlemedim ama sen söyleyince fragmanına baktım şimdi. Evet kitaptan uyarlanmış.
Evet çok etkileyici bir kitap, insanlar neler yaşıyor dedirtiyor
Talebeyi favorilere eklemiştimBirde mikanin söylediği kitap vardı ya Talebe o da çok güzeldi. Gazap üzümleri de çok güzeldi.
Ben liseye giderken okumuştum. Uçurtma avcısını da okumuştum. İkisi de çok güzeldi. Ağlayarak okumuştum ikisini de
Ben liseye giderken okumuştum. Uçurtma avcısını da okumuştum. İkisi de çok güzeldi. Ağlayarak okumuştum ikisini de
İlk sıraya yazdımBen söylemiştim ya yaz yeni ajandaya
Kristin Hannah Bülbül