Neyse kurabiyemizi de yediğimize göre gelelim kuru fasülyenin faydalarına
2025 Hedeflerim
1- Çocuklarla ilişkimi geliştirmek Geçen oğlumla konuşuyorduk gayet havadan sudan oğlum dedi ki neden kızıyorsun
Dedim kızmıyorum dedi kızıyorsun dedim benim konuşma tarzım bu kızmıyorum derken cidden kızdım artık
Sonuç olarak benim çocuklarımla konuşurken üslup problemim var
bi de
mesela güldürmek için şaka yapıyorum( mizahi yönüm güçlüdür en azından bana göre
) ağlıyorlar
yani gülelim diye dedim diyorum onlar ağlıyor gibi gibi
Bu konuda çok kitap okudum, eğitimlere katıldım falan ama yok yani uygulamada sınıfta kalıyorum. Bu konuya eğilmek hedefim.
2- Sağlıklı ve ölçülü beslenmek Ben sağlıksız beslenmiyorum fazla besleniyorum. Sağlıklı şeyleri de olsa çok yiyorum
2 haftadır porsiyonlarımı dengelemeye çalışıyorum iyi gidiyor ilk hafta 1 kilo verdim bakalım bu hafta da tartıya yansıyacak mı
3- Yurtdışı tatiline gitmek Beklediğim bir para var gelirse bu yaz İspanya’ya gitmeyi planlıyorum. İnşallah nasip olur
4-İnsan ilişkilerimde mesafemi kendim ayarlamak Biliyorsunuz ki bu yıl çok sorguladığım, bir nevi gözümün açıldığı bir sene oldu bu konuda. Ben çoğu zaman uyumlu, sakin bir insan oldum. Hayatımın farklı dönemlerinde hep köklü dostluklarım oldu. Arkadaşlık konusunda asla kendimi yalnız hissetmedim. Lakin yetişkinlikte insanlarla yakın samimi ilişki kurmak daha mı zor yoksa çoluk çocuğa karışınca bi de eşle de dost gibi olunca gerek mi duyulmuyor bilmiyorum. Ama bazı kişileri kafamda yanlış yerlere yerleştirmişim. Özellikle onlarla ilişkim konusunda rota yeniden oluşturulacak
5- Her gün az ya da çok demeden kitap okumak Bu sene kitap listesi hazırlamayacağım. Sayı da yazmayacağım. Hedefim az çok demeden her gün okumak. Geçen sene listemden sadece 3 kitap okumuşum: Sefiller 1-2 ve Tutunamayanalar
Bunları hatırlatmam gerekiyordu biliyorsunuz
2025 için 25 hedef belirleyebilirdim ama realist olup 5 hedef belirledim
Herkese mutlu yıllar şimdiden