Ohh afiyet olsunBugün okulda kısır yaptık 20 kişilik falan
Sonra eve geldim hava güzeldi annem ve kızımla çarşıya çıktık. Oğlum yılbaşı çekilişi yapmıştı. Onun için hediye aldım. Alınması gereken bir kaç bir şey daha vardı onları hallettim. Yoruldum biraz neyseki yarın boş gün
onlar da bekliyordur şimdi gün mün yapiyolardi noldu acaba diyolardirOhh afiyet olsun
Geçen sene, kısır, sarma, kahvaltı günü düzenliyorduk sürekli ama baktık ki erkek öğretmenler tabağını bırakıp gidiyor biz saatlerce bulaşık yıkayıp ortalığı topluyoruz pes ettikbu sene 3 kadın öğretmeniz hiç uğraşamayız
Yaaa keşkeOh afiyet olsun keske bende olaydım belki iyi gelirdi bedenim sağ ama ruhum yok modumdayim şuan
Her okulda var böylesi demek kiOhh afiyet olsun
Geçen sene, kısır, sarma, kahvaltı günü düzenliyorduk sürekli ama baktık ki erkek öğretmenler tabağını bırakıp gidiyor biz saatlerce bulaşık yıkayıp ortalığı topluyoruz pes ettikbu sene 3 kadın öğretmeniz hiç uğraşamayız
Bayılırım Hatay kisirinaYaaa keşkebu tarafa gelirsen yaparım sana bir Hatay kısırı
Bu ne yaa kedi terörüVeterineri de dövüp geldik
Tavukçu olan mıSelamssss
Dün akşamdan işleri yapınca bugün bütün gün yattım
Mücver,,,mercimekli bulgur pilavı yoğurt yedik bilin bakalım kim yemedi büyük kız 1 tane mücver zorla