Popüler Konu Minimal Yaşam

Taşınacağımız ev belli ama buradan çıkmaya daha zamanımız var, bu sırada eksikleri halletmeye fazlalıkları göndermeye çalışıyorum , artık daha bilinçli alışveriş yapıyorum ama yine de zamanla biriken şeyler var tabiki, dokunmadığımız kullanmadığımız bir şey olmasın istiyorum evde bakalım nasıl olacak baya emek istiyor 🥲
Neden ev değişikliği
Tayin veya okul nedeni ile mi

İyi geliyor küçük büyük farketmez arada mekân değişikliği ☺️

Güzel anılarınız olur inşallah 🙏

Bir krem var, contratubex diye ameliyatlar sonrası da veriyor doktorlar, hemen ondan alıp kullanmaya başlarsan iz kalmaz diye düşünüyorum, benzeri kayınpederime oldu yüzüne o ilaçla geçirdik, çok üzüldüm çok korkmuşsundur 😢
Evet bende de var iyi hatırlattın kullanayım çünkü geçmiyor gerçekten izler başka türlü ☺️

Sürekli hareket halinde alışkınım aslında ama bu kadarını beklemiyordum 😔

Yok aynı ilçede taşınacağız, ev sahibimizle yıllardır sıkıntılıyız, tak dedi artık yaza çıkacağız umarım
😔insanı yoruyor kiracı olmak

Ben de yüksek katlı bir binada oturuyordum 6 şubat depremi sonrası taşındım
Şimdi ocak sonu gibi tekrar taşınacağım 🤦‍♀️

Çok zor işler evde de bişey yapasım gelmiyor nasılsa taşınacağım diye

İnşallah bu ev sahibi gönlünüze göre olur🙏

Bu gece çok garip bir olay yaşadım

Saat 2 de kedim şifonyerin üzerinden yatağa atladı
Hep yapıyordu ama ben sesini duyduğum için yüzümü koruyordum
Bu sefer duymamışım
Direk burnuma atladı yaaa
4 kilo var kendisi yazarken bile burnum sızlıyor

Burnum kanamaya başladı
Acıdan ağladım uyuyamadım
Burnum kırılmadı ama dudağım patlamış şiş
Sabah kanları güzel yıkayamadım sandım burnum dudağım yanağım çizik içinde
Yüzüme atlayınca oda korkmuş korkuyla çizmiş ben burnumun acısından o acıları hissetmemişim bile
Geçmiş olsun 😢 benim oğlum da 2 gün önce abisinin yatağından kendi yatağına atlarken burnuma tosladı ama bildiğiniz kavgada yumruk yemiş gibi oldum kanamadı ama şişti. Nasıl ağırdığını tahmin edebiliyorum 😞

Bu sefer duymamışım

Burnum kanamaya başladı
Yüzüme atlayınca oda korkmuş korkuyla çizmiş ben burnumun acısından o acıları hissetmemişim bile
Geçmiş olsun 😔
Görünmez kaza olmuş üzüldüm

Taşınacağımız ev belli ama buradan çıkmaya daha zamanımız var, bu sırada eksikleri halletmeye fazlalıkları göndermeye çalışıyorum , artık daha bilinçli alışveriş yapıyorum ama yine de zamanla biriken şeyler var tabiki, dokunmadığımız kullanmadığımız bir şey olmasın istiyorum evde bakalım nasıl olacak baya emek istiyor 🥲
Yavaş yavaş yapınca zorlamaz seni hemde ev belli olunca neyi nereye koyacağını da düşünürsün daha pratik olur 😊

Bugün daha iyi hissediyorum, sabah oğlumu okuluna bırakıp kısa bir yürüyüş yaptım ekmek alıp eve döndüm. Annemle sabah kahvesi içtim. Sonra güzel bir kahvaltı sonrası arkadaşım kahveye çağırmıştı oraya geçip hızlı bir kahve eşliğinde sohbet iyi geldi. Şimdi de okuldayım. Yeni kıyafetlerimi giydim belki ondan da daha iyi hissediyor olabilirim 😂
süpersin :KK200:
Bir ikizler olarak seni çok iyi anlıyorum 🤦‍♀️

5 dakika önce mutluyken 5 dakika sonra savaş çıkmış gibi oluyor 🤦‍♀️
bende ikizler olarak 2'nize sarılıyorum, bence çok tatlıyız biz :KK70:

Bu sefer duymamışım

Burnum kanamaya başladı
ay ben çok korkarım gece böyle işlerden, odanın kapısını kapatsan durmaz mı içeride?
Geçmiş olsun 😢 benim oğlum da 2 gün önce abisinin yatağından kendi yatağına atlarken burnuma tosladı ama bildiğiniz kavgada yumruk yemiş gibi oldum kanamadı ama şişti. Nasıl ağırdığını tahmin edebiliyorum 😞
geçmiş olsun canım, en çok acıyan yerlerden biri dimi burnumuz, sızlar resmen.

Evet çok acıyor hala 😔
Şükür kırılmadı🙏

Sana da çok geçmiş olsun
Görünmez kazalar😔

süpersin :KK200:

bende ikizler olarak 2'nize sarılıyorum, bence çok tatlıyız biz :KK70:

ay ben çok korkarım gece böyle işlerden, odanın kapısını kapatsan durmaz mı içeride?

geçmiş olsun canım, en çok acıyan yerlerden biri dimi burnumuz, sızlar resmen.
😂😂bence de tatlıyız ama nedense bizi pek sevmiyorlar 😂😂

Teşekkür ederim bebeklikten beri oğlumun odası kapalı alışkın olduğu halde ona bile miyavlıyor bazen

Ben kapatsam hiç susmaz alışkın yanımda yatmaya

Bir gün uyurken boğacak beni😂😂😂ufak tefek kazalarla kurtulduğuma şükrediyorum

Teşekkür ederim bebeklikten beri oğlumun odası kapalı alışkın olduğu halde ona bile miyavlıyor bazen

onunla geçmiş olsun, inşallah bir daha yapmaz. yaran hafif iyileşince sür kremi, gerçi yumuşak dokuda kabuk çok tutmaz ama yine de kanayan yaraya sürme olur mu.

IMG_2251.jpeg

Umarım altı çizili yerleri görebiliyorsunuzdur, bu reelsi izleyince aklıma burası geldi 😂

Biri de şey yazmış;

2025 hedefleri;
1. Hamile kalma 😂

Benim ki de bu aralar geceleri dolabı tirmaliyo sürekli beni uyandırmak için uyanıyorum yere yatiyo sevecekmisim gece saat üüüç ikinci gün aldım kucağıma sarıldım gitmek istedi hayır sevcem dedim kaçtı bidaha gelmedi 😁😁

X