Varmış ilk bölümde parti de gördümBen hatırlıyorum
Başrol kız ne iticiydi ya onu hatırlıyorum.
Bi de gay adam vardı güldür güldürdekiyle evlenmişti
Soner i hatırlayamadım ama var mıydı orda
Ben bir de o başroldeki kız nasıl başrol almış onu da hep düşünürdümBen hatırlıyorum
Evet ben de öyle düşünürdüm güzel değildi hadi neyse de çok itici bir karakterdi ya sevilesi değildiBen bir de o başroldeki kız nasıl başrol almış onu da hep düşünürdüm
Çok sıradan gelirdi
Halbuki olması gereken o
Ama öyle bir empoze edilmiş ki başrol hep çok güzel olmak zorundaymış gibi
Kesinlikle çok donuk üstelikEvet ben de öyle düşünürdüm güzel değildi hadi neyse de çok itici bir karakterdi ya sevilesi değildi
Ben hatırlayamadım basketbol felan oynuyorlardı o değil dimi onda arda kural vardı ayy karıştı hepsi o başka bi dizi miydiBen hatırlıyorum
Hayat bilgisini net hatırlıyorum amaO dönem koçum benim vardı onu çok severdim bi de lise defteri kadro çok iyiydi.
Sonra hayat bilgisi dönemi geldi onu da severdim
O koçum benim diBen hatırlayamadım basketbol felan oynuyorlardı o değil dimi onda arda kural vardı ayy karıştı hepsi o başka bi dizi miydi
O lise defteriydi işteBen hatırlayamadım basketbol felan oynuyorlardı o değil dimi onda arda kural vardı ayy karıştı hepsi o başka bi dizi miydi
Arda kural yoktu koçum benimdeO koçum benim di
Ben ikna oldumArda kural yoktu koçum benimdelise defterinde de basketbol oynuyorlardı
Doğru doğruArda kural yoktu koçum benimdelise defterinde de basketbol oynuyorlardı
Evet Tarık Akan vardı ya ne karizmaydıDoğru doğru
Onda Engin Altan Düzyatan oynuyordu
Saçlar da aynı olunca
Arda kural lise defteri
Dimi ne yakışıklı adamdıEvet Tarık Akan vardı ya ne karizmaydılise defterinde Emre Altuğ falan vardı
Ooo ben hiç hatirlamiyorum izlemedim demek kiEvet Tarık Akan vardı ya ne karizmaydılise defterinde Emre Altuğ falan vardı
Kız ben onu da hatırlıyorum, Mehmet Ali alabora çok yakışıklıydı orda meltem cumbul da vardıOoo ben hiç hatirlamiyorum izlemedim demek kigeçen günde teyzemle konusmustuk benden 6 yaş büyük. Yılan hikayesi varmış onu izliyomus orda ki Memoli ye aşıktım diyo
Ben 94 lüyüm. Oyuncuları felan hatırlıyorum ama izlemedim baktım şimdi 5 yaşındaymisim basladigin da 99 da başlamışKız ben onu da hatırlıyorum, Mehmet Ali alabora çok yakışıklıydı orda meltem cumbul da vardısen kaçlıydın