- 19 Şubat 2021
- 4.610
- 10.938
- 38
Neden kızmıştınBenim de okuldan tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali bir tavır aldığım arkadaş vardı. Mesafe koymuştum. Dağın haberi olmuş o da beni görmezden geliyorsevinsem mi üzülsem mi bilemedim, aslında ilişkimizi düzeltmek gibi bir isteğim hiç yok ama o biraz baskın karakter beni sinir ediyor tavırları bi gün büyük kavga edebiliriz gibi geliyor
Çok minnoşBak yavrulardan biri bu
Burda büyük gibi çıkmış elim kadar inan
Görünce insan kayıtsız kalamıyor
Benim gibi besleyen çok var
Sevmeyen de çok demek ki
Her gün yüz yüze bakmasak umrumda değil de işteNeden kızmıştın
Boşver düzeltme bazı insanlar yokken güzel
Aman bırak ya terbiyesiz davranmışHer gün yüz yüze bakmasak umrumda değil de işte
Burda da anlatmıştım sanırım beni herkesin içinde azarlamıştı hem de hiç bir şey yapmamama rağmen, kendi kendine bağırıp çağırmıştı ben şoka girmiştim hiç beklemiyordum falan işte
Pasif agresif tepki vermede üstüme yoktırAman bırak ya terbiyesiz davranmış
Çok iyi yapmışsın mesafe koymakla
Hayatında olsa ne olmasa ne
Yeni farkına vardıysa daha da sinirlenmistirPasif agresif tepki vermede üstüme yoktır
Öyle olduDaha çok iş çıkmış
Olmaz olur mu . Hemen yan apartmanda 10 yaşlarında bi kız çocuğu yavrulara yuva yapmış her günde mama su getiriyoBak yavrulardan biri bu
Burda büyük gibi çıkmış elim kadar inan
Görünce insan kayıtsız kalamıyor
Benim gibi besleyen çok var
Sevmeyen de çok demek ki
Aaa bende şok şuanHer gün yüz yüze bakmasak umrumda değil de işte
Burda da anlatmıştım sanırım beni herkesin içinde azarlamıştı hem de hiç bir şey yapmamama rağmen, kendi kendine bağırıp çağırmıştı ben şoka girmiştim hiç beklemiyordum falan işte
Keşke yaAaa bende şok şuan
Kadına bak seeeeen gıcık oldum şuan . Çıkışa çağır hepimiz geliriz
Bende senin gibi hiç cevap verememKeşke ya
Aman ben ne zaman hazır cevap olacağım
Ben de ya donup kalıyorumBende senin gibi hiç cevap veremem
Kendi kalpleri pis tabi eminim kendileri gibi çocuk yetiştirdiklerineOlmaz olur mu . Hemen yan apartmanda 10 yaşlarında bi kız çocuğu yavrulara yuva yapmış her günde mama su getiriyoiki tane kadın konuşuyorlardı kaldırimda çok yer kapliyomus çok pismisler. Kendi kalpleri pis Bı insan ne yaşayıp bu kadar kalbi karariyo acaba
Ah ah aynı aynı benBen de ya donup kalıyorum
Hatta laf sokulduğunu bile sonra anladığım zamanlar oluyor
Hiç beklemediğim insanlardan hiç beklemediğim sorular ya da hadsiz konuşmalar duyuyorum ne cevap vereceğimi de bilemiyorum
Teşekkür ederimBende takip edicem konuyu çok dikkatimi çekti vallahi harikasınız