- 23 Ekim 2018
- 15.068
- 34.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sofrayı toplayınca çalıştırıyorum mutlakaBen de hep sabaha bırakıyorum evet bazen unutuyorum çalıştırdığımı kahvaltıdan sonra kirlileri koyayım diye bir açıyorum temizleri görünce moralim bozuluyor
Afiyet olsun yemekle de uğraşmamak daha iyi olmuştur hastasın birdeBen dün Çökertme kebabını yapamadım. Kayınvalidem içli köfte yapmış yemeğe davet etti içli köfteyi özlemiştim bayadır yememiştim.
Bugün yaparım artık, akşam da arkadaşa gideceğim kız buluşması yapacağız ama oğlumun durumuna göre bakalım
Bende biter bitmez yerleştiriyorum hep sabaha kalmasın diyeSofrayı toplayınca çalıştırıyorum mutlaka
Çay falan iciyoruz bakıyorum bitmis kapağını açıp sabaha bırakıyordum
5 dk yerlestirsek ,sabah ne güzel oluyor.
aaa bu ben hayır boşaltmakta max. 5 dk bile değil, mümkün olduğunca yakınlara koydum yıkanan şeyleri, kaldırırken kolay olsun diye, yine de makine temizken bir şey çıktıysa üşenip üzülüyorum, hatta bazen elimde yıkadığım bile oluyo o partiyi.Ben de hep sabaha bırakıyorum evet bazen unutuyorum çalıştırdığımı kahvaltıdan sonra kirlileri koyayım diye bir açıyorum temizleri görünce moralim bozuluyor
evet evet, hafta içi evde olup bir şeyler yapınca iyi geldi.r günün böyle güzel geçsin
Evde isler vardı hem çalışıyorsun da iyi gelmiştir değişiklik
çökertmeye bayılırım, yapayım bende, ekledim menüme.Ben dün Çökertme kebabını yapamadım. Kayınvalidem içli köfte yapmış yemeğe davet etti içli köfteyi özlemiştim bayadır yememiştim.
Bugün yaparım artık, akşam da arkadaşa gideceğim kız buluşması yapacağız ama oğlumun durumuna göre bakalım
ahahahahah, zor durularsın biraz sankiSaçıma yağ sürdüm yanlışlıkla biraz fazla sürdüm bitlenmem inşallah
Öyle olacak muhtemelen ki bugün kaç kere yikarsam da çıkmaz gibi 2 3 günde ancak çıkarahahahahah, zor durularsın biraz sanki
Saçını ıslatmadan şampuanla iyice sonra suyla yıka daha kolay oluyorSaçıma yağ sürdüm yanlışlıkla biraz fazla sürdüm bitlenmem inşallah
Şimdi yapıyorum hemen inşallah çıkarSaçını ıslatmadan şampuanla iyice sonra suyla yıka daha kolay oluyor
Kuru saça sampuan yap yani sonra yıka sonra 2 kere de köpürür
Geçmiş olsun bu sıralar kimle konuşsam hastaFarklı iklimlerde yaşıyorsunuz
Geçmiş olsun mikan. Benim kız da öksürüyor, burnu akıyor. Ben öksürüyorum. Babası epey hasta. Ailece dökülüyoruz.
Sabah kahvaltıya çağırdı arkadaşlar gittim. Sonra market alışverişimi yaptım. Öksürük halsizleştirdi ama, yoruldum.
Daha çok iş çıkmışŞimdi yapıyorum hemen inşallah çıkar
Şişeyi saçıma devirdim yaaa üsengeclik seviyem
Otobüsün gelmemesi can sıkıcı olmuş sabahtan bir aksilik çıktı mı tüm günü etkiliyorBulaşık makinesini ben de sabah yerleştiriyorum
Akşam mutfağı düzenliyorum ve temiz bırakmaya gayret ediyorum
Bazen bir iki bardak oluyor ama
Bugun değişik bir gün yaşıyorum
Oğlumun otobüsü gelmedi tam 1 saat bekledi çocuk
Sonra mecbur ben götürdüm
Heryer trafik geç kaldık biraz neden çünkü ben yandexe rağmen yanlış yola girdiğim için
Sinirimden ağladım
Eve geldim oğlumu bırakıp hocada geç gelmiş derse yok yazılmamış sevindim
Markete gittim yeşillik meyve aldım kedilere yaş mama aldım
Besliyorum kapları yoktu atmış yine birileri
Çok acıkmış hayvanlar
Çardağın beton kenarına koydum yesinler diye öylr açlardı ki elimden yere koymamı bekleyemediler
Zaten sinirli üzgündüm onların o haline daha çok üzüldüm
Temizlik görevlisi geldi neyse şimdilik burda yesinler ben süpürürüm diyor
Ya zaten kırıntı bırakmıyor neyi süpüreceksin dedim
Kabını atmışlar ben de meraklı değilim burda beslemeye
Heryer çer çöp kedilerin yediği dert millete ya
Sinir kat sayım arttı eve geldim kendime ıspanaklı diye aldığım börek patatesli çıktı hiç sevmem
Ispanak yazan yerde neden patatesli börek olur niye
Hiç saçına yağ sürmemiş benÖyle olacak muhtemelen ki bugün kaç kere yikarsam da çıkmaz gibi 2 3 günde ancak çıkar
Sanırım ben de ağlardım ya da küfür ederdim sinirle bilemedim şimdiBulaşık makinesini ben de sabah yerleştiriyorum
Akşam mutfağı düzenliyorum ve temiz bırakmaya gayret ediyorum
Bazen bir iki bardak oluyor ama
Bugun değişik bir gün yaşıyorum
Oğlumun otobüsü gelmedi tam 1 saat bekledi çocuk
Sonra mecbur ben götürdüm
Heryer trafik geç kaldık biraz neden çünkü ben yandexe rağmen yanlış yola girdiğim için
Sinirimden ağladım
Eve geldim oğlumu bırakıp hocada geç gelmiş derse yok yazılmamış sevindim
Markete gittim yeşillik meyve aldım kedilere yaş mama aldım
Besliyorum kapları yoktu atmış yine birileri
Çok acıkmış hayvanlar
Çardağın beton kenarına koydum yesinler diye öylr açlardı ki elimden yere koymamı bekleyemediler
Zaten sinirli üzgündüm onların o haline daha çok üzüldüm
Temizlik görevlisi geldi neyse şimdilik burda yesinler ben süpürürüm diyor
Ya zaten kırıntı bırakmıyor neyi süpüreceksin dedim
Kabını atmışlar ben de meraklı değilim burda beslemeye
Heryer çer çöp kedilerin yediği dert millete ya
Sinir kat sayım arttı eve geldim kendime ıspanaklı diye aldığım börek patatesli çıktı hiç sevmem
Ispanak yazan yerde neden patatesli börek olur niye
Ne güzel yazmışsınOtobüsün gelmemesi can sıkıcı olmuş sabahtan bir aksilik çıktı mı tüm günü etkiliyor
En azından oğlun yetişmiş derse
Kedilerin karnı doymuş istediği kadar süpürsün şimdi bosver.
Patatesli borekte seni seçmiş
Bak yavrulardan biri buSanırım ben de ağlardım ya da küfür ederdim sinirle bilemedim şimdi
Kedi beslemeni istemeyen birileri var muhtemelen, üzücü
Börek meselesi de tuz biber olmuş, bazı günler böyle aksilikler üst üste geliyor maalesef
Şimdi kendine güzel bir kahve yap ve sakin bir müzik aç
Ya da ateş grubundaysan duş al, iyi gelir