Popüler Konu Minimal Yaşam

Benim de okuldan tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali bir tavır aldığım arkadaş vardı. Mesafe koymuştum. Dağın haberi olmuş o da beni görmezden geliyor😅 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, aslında ilişkimizi düzeltmek gibi bir isteğim hiç yok ama o biraz baskın karakter beni sinir ediyor tavırları bi gün büyük kavga edebiliriz gibi geliyor 😂
Neden kızmıştın
Boşver düzeltme bazı insanlar yokken güzel 🙈

Bak yavrulardan biri bu
Burda büyük gibi çıkmış elim kadar inan

Görünce insan kayıtsız kalamıyor😔
Benim gibi besleyen çok var
Sevmeyen de çok demek ki😔
Çok minnoş 🤩

Küçükken çok kedi besledim, büyüdükçe uzaklaştım neden bilmiyorum. Ben kendim böyle ilgili değilim ama ilgilenenleri görünce mutlu oluyorum keşke ben de böyle duyarlı davranabilsem diyorum mesela. İnsanlar değişik sen yapmıyorsun bari yapana engel olma.

Neden kızmıştın
Boşver düzeltme bazı insanlar yokken güzel 🙈
Her gün yüz yüze bakmasak umrumda değil de işte

Burda da anlatmıştım sanırım beni herkesin içinde azarlamıştı hem de hiç bir şey yapmamama rağmen, kendi kendine bağırıp çağırmıştı ben şoka girmiştim hiç beklemiyordum falan işte 🙄

Burda da anlatmıştım sanırım beni herkesin içinde azarlamıştı hem de hiç bir şey yapmamama rağmen, kendi kendine bağırıp çağırmıştı ben şoka girmiştim hiç beklemiyordum falan işte 🙄
Aman bırak ya terbiyesiz davranmış
Çok iyi yapmışsın mesafe koymakla

Hayatında olsa ne olmasa ne

Bak yavrulardan biri bu
Burda büyük gibi çıkmış elim kadar inan

Görünce insan kayıtsız kalamıyor😔
Benim gibi besleyen çok var
Sevmeyen de çok demek ki😔
Olmaz olur mu . Hemen yan apartmanda 10 yaşlarında bi kız çocuğu yavrulara yuva yapmış her günde mama su getiriyo 🤩 iki tane kadın konuşuyorlardı kaldırimda çok yer kapliyomus çok pismisler. Kendi kalpleri pis Bı insan ne yaşayıp bu kadar kalbi karariyo acaba

Aaa bende şok şuan 😂😂
Kadına bak seeeeen gıcık oldum şuan . Çıkışa çağır hepimiz geliriz 😁😁😁

Olmaz olur mu . Hemen yan apartmanda 10 yaşlarında bi kız çocuğu yavrulara yuva yapmış her günde mama su getiriyo 🤩 iki tane kadın konuşuyorlardı kaldırimda çok yer kapliyomus çok pismisler. Kendi kalpleri pis Bı insan ne yaşayıp bu kadar kalbi karariyo acaba
Kendi kalpleri pis tabi eminim kendileri gibi çocuk yetiştirdiklerine

Ne hayvan ne ağaç ne su umurlarındadır

Ben de ya donup kalıyorum

Hatta laf sokulduğunu bile sonra anladığım zamanlar oluyor

Hiç beklemediğim insanlardan hiç beklemediğim sorular ya da hadsiz konuşmalar duyuyorum ne cevap vereceğimi de bilemiyorum😔
Ah ah aynı aynı ben 😓 sonradan fark ettiğim de çok oluyor
Yani o an anlamamışsam sonra da dank etmesin ya çok utanç verici oluyor 😂

X