Popüler Konu Minimal Yaşam

Hafta sonu yardımcı abla vardı bende de, çatıdan başlayıp giriş kata kadar geldi sağolsun ama giriş katı artık çok dip köşe girdirmedim, çok geç kalıyordu yoksa, zaten pek kullanmıyoruz bu ara pekte kirlenmemiş, çatıda takılmayı seviyoruz orayı da dip köşe yaptı sağolsun, hafta sonu kutlama var, süsleriz oraları da. pazar da full gün çamaşır yıka kurut katla ile geçti, 5 makine ile bitirdim, dün bırakmıştım yerleştirme işini, sabah yerleştirdim yerlerine, içim bunaldı artık, bugüne işim yok, rutin işlere devam.

elektrik süpürgemin toz torbasında delik varmış, full içine girmiş tozlar, onu temizledim, iş çıktı boşunu

Teşekkür ederiz senin oğluşa da musmutlu yıllar

Mikan wendy mutlu yıllar dilerim

Kızlar ellerinize sağlık işler yapılmış.

Bizde dün dışarıdaydık yemek yedik sonra eşim ayakkabi baktı benimde o sıra hoşuma giden bir model ayakkabıyı gördüm hatta denedim ama fiyatını görünce nazikçe yerine bıraktım
Aynı modelin erkek versiyonunu da eşime beğenmiştim oda almadı.

Sonra arkadaşlarla buluştuk akşam eve geldik .

Teşekkürler mia, internetten ayakkabıları takip et illa ki çok daha uygun fiyata denk getirirsin.

Teşekkür ederiz

Bu aralar ben de çok şeyi elime alıp sonra geri bırakıyorum

Ay ev çok güzel ve temiz ama kıyafeti nasıl azaltabildiniz ben bazen birilerine artık giymedikleirmi veriyorum peşindne bir ağlamadıgım kalıyor. O kadar çok seviyorumki giysilerimi. Dolapta yer yok sıgmıyo tıka basa iki gardrop kullanıyoruz eşimle

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Oğlumla okulumda tören yapıp geldik, yolda giderken marş açtım, sonra sana Atatürk’ü anlatayım mı dedim, Atatürk’ün bizim için neler yaptığını anlatırken gözlerim doldu konuşmakta zorlandım, bir kere daha minnetle doldum
Çocuklarımıza anlatabildiğimiz, cumhuriyeti yaşayabildiğimiz nice yıllar görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…