Teşekkür ederizGünaydın minimal bayanlar, hepinize sevgiler
nice mutlu yıllara mikanım, benim oğlumunki de cumartesi
geçmiş olsun mia, hemencecik atlatın inşallah, tam tatil dönemine denk geldi, okuldan geri kalmadan geçsin gitsin.
eline sağlık, en son işler bitip kahve faslına geçmek ne güzel.
Teşekkürler mia, internetten ayakkabıları takip et illa ki çok daha uygun fiyata denk getirirsin.Mikan wendy mutlu yıllar dilerim
Kızlar ellerinize sağlık işler yapılmış.
Bizde dün dışarıdaydık yemek yedik sonra eşim ayakkabi baktı benimde o sıra hoşuma giden bir model ayakkabıyı gördüm hatta denedim ama fiyatını görünce nazikçe yerine bıraktım
Aynı modelin erkek versiyonunu da eşime beğenmiştim oda almadı.
Sonra arkadaşlarla buluştuk akşam eve geldik .
Sen söyleyince baktım mağaza fiyatıyla aynı favorilere ekledim bakalımTeşekkürler mia, internetten ayakkabıları takip et illa ki çok daha uygun fiyata denk getirirsin.
Teşekkür ederizMikan wendy mutlu yıllar dilerim
Kızlar ellerinize sağlık işler yapılmış.
Bizde dün dışarıdaydık yemek yedik sonra eşim ayakkabi baktı benimde o sıra hoşuma giden bir model ayakkabıyı gördüm hatta denedim ama fiyatını görünce nazikçe yerine bıraktım
Aynı modelin erkek versiyonunu da eşime beğenmiştim oda almadı.
Sonra arkadaşlarla buluştuk akşam eve geldik .
Teşekkür ederiz
Bu aralar ben de çok şeyi elime alıp sonra geri bırakıyorum
Darısı bize eşim Mart diyor bakalım
Ekonomik olarak dibe batmıştım yavaş yavaş çıkıyorum yüzeye
Ay ev çok güzel ve temiz ama kıyafeti nasıl azaltabildiniz ben bazen birilerine artık giymedikleirmi veriyorum peşindne bir ağlamadıgım kalıyor. O kadar çok seviyorumki giysilerimi. Dolapta yer yok sıgmıyo tıka basa iki gardrop kullanıyoruz eşimleBir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
Evimin son güncel hali
Teşekkür ederimAy ev çok güzel ve temiz ama kıyafeti nasıl azaltabildiniz ben bazen birilerine artık giymedikleirmi veriyorum peşindne bir ağlamadıgım kalıyor. O kadar çok seviyorumki giysilerimi. Dolapta yer yok sıgmıyo tıka basa iki gardrop kullanıyoruz eşimle
Benimde yılbaşına inşallahDarısı bize eşim Mart diyor bakalım
Canım Ata’mDarısı bize eşim Mart diyor bakalım