Popüler Konu Minimal Yaşam

Zarar vermiyor aslında bende birkaç tane kıyafet dışında hepsi kurutmaya gidiyor.
Kazaklar eşofmanlar hep kurutmaya atarım birsey olmuyor.

Kumaş pantolonum ve yünlü hırkam dışında herşeyi kurutmaya atarım.

Selam kızlar
Dün eve geç gelince sabahta geç uyandık
Kızım kahvaltı yaparken dün yıkanan bulaşıkları yerleştirdim.
Yatakları topladım.
Birazdan kahvaltımı yaparım
Şimdilik bu kadar.

Planlama işlerine önümüzdeki ay devam edeceğim o yüzden ay sonuna kadar adım adım plan yapacağım.

Günaydın kızlar, sabah rutinim öyle yoğun ki anlatamam, kalk duş al, üzerini giyin, hızlıca çatı katı, çocukların odaları ve kendi odamı düzenle, çocukları giydir, el yüz yıka (bu ayrıntıyı özellikle belirtiyorum ona ikna etme süresini de ekleyin) çocuklara pratik kahvaltı, çocukları okula bırakıp işe gitme. saat 6-45ten 9'a nasıl geçiyor hiç anlamıyorum inanın, umarım daha relax günler yakındadır.

bugün diğer evden avizeler gelecek ve evde var olan tablolarımız yerini bulacak, perdeler gelecek, ben evde yokum ama bayaa yoğun bi gün, hayırlısıyla hepsini güzelce atlatmış oluruz inşallah.

Kader orağım gel sarılalım

Kolaylıklar diliyorum son detaylar kalmış.
Sabah telaşı illaki oluyor kendi işlerinin çoğunu kendileri yapabilirler. Mümkün değil gibi geliyor ama uyum sağlayacaklardır.

Slm kızlar
Bugün okuldan sonra toplantı vardı 5 buçuk gibi evdeydim
Fırında balık ve salata yaptım
Mutfağı topladım
Çayımı aldım dinleniyorum
Kasım ayını planlayacağım ben de
Eylül daha planlı ve dolu geçmişti
Ekim çoğunlukla spontane geçti
Pazartesi büyük oğlumun doğumgünü
Bizbize kutlayalım dedim ama arkadaş grubumuzun çocuklarıyla kutlamak istiyor
Ben de davet edeceğim arkadaşlarla vakit geçirmeyi seviyorum sadece hazırlık temizlik olayına girmek istemiyordum
Neyse akşam kutlayacağız
Menü düşündüm hemen
Tuzlu kurabiye
Cupcake
Yufkada peynirli börek
Patlamış mısır
Pasta da olacak zaten bence gayet yeterli sizce ?

Sarma aradı gözlerim mikan

Yada bir salata

Nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun

Teşekkür ederiz

Akşam yemeğinden sonra gelecekleri için de oralara girmedim açıkçası ama bilmiyorum çocuklar makarna salatası sever
Patates salatası ya da kısır da yapabilirim bilemedim
O zaman börek fılan da hiç uğraşma canım
Pasta tuzlu kurabiye yeter
Mısır fılan da varmış
Meyve koyarsın eğer istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…