Ooo sarma eline sağlıkSelamlar
Sabah bizde 100. Yıl marşıyla uyandık
Oyun oynadığımız LEGO figürler var onlar bile kutladılar bugünü
Kutlamalardan geldik sarma sardım çok yoruldum bı kaç yıl yapmam. Birazdan spor yapıp dinlenip kitap okurum. 56.4 çıktım sabah
Kasım ayı hedeflerin nelerMikan
30 tane minik hedefler aslında düzenli yapılması gereken ama bir türlü düzene oturtulamayan şeyler. İşte yürüyüş yap, maske yap, oje sür, kek yap, kendine bir hediye al, vs diye gidiyor. En azından ayda 1 kez de olsa yapmak iyi hissettiriyorSelamlar
Sabah bizde 100. Yıl marşıyla uyandık
Oyun oynadığımız LEGO figürler var onlar bile kutladılar bugünü
Kutlamalardan geldik sarma sardım çok yoruldum bı kaç yıl yapmam. Birazdan spor yapıp dinlenip kitap okurum. 56.4 çıktım sabah
Kasım ayı hedeflerin nelerMikan
30 tane minik hedefler aslında düzenli yapılması gereken ama bir türlü düzene oturtulamayan şeyler. İşte yürüyüş yap, maske yap, oje sür, kek yap, kendine bir hediye al, vs diye gidiyor. En azından ayda 1 kez de olsa yapmak iyi hissettiriyor
Sağol canımOoo sarma eline sağlık
Yinede iyi yılda bir bile olsa ben hiç yapmıyorumSağol canım8 9 ay daha yapmam bir yılda olabilir bidaha ki 29 Ekim de yaparım
Sende mantı yaptın ama kotamiz doldu artık seneye bakarızYinede iyi yılda bir bile olsa ben hiç yapmıyorum
Eylülde de hazırlamıştım 3te 2sini yapmıştım.daha farkındalıklı geçmişti. Ekim de hazırlamamıştım, zaten çok hızlı geçti bu ay sanki. Bakalım Kasım beni kasmasınhepsini yaparsiin o Kasım bu Kasım olsun hadi bismillah
Bu ay çabuk geçti gerçekten. Hic oturup dinlenip keyif yapamadığım bi ay oldu olsun sağlık olsunEylülde de hazırlamıştım 3te 2sini yapmıştım.daha farkındalıklı geçmişti. Ekim de hazırlamamıştım, zaten çok hızlı geçti bu ay sanki. Bakalım Kasım beni kasmasın
Eylül ekim yoğun aylar, bundan sonrasında daha rahat oluruz benceBu ay çabuk geçti gerçekten. Hic oturup dinlenip keyif yapamadığım bi ay oldu olsun sağlık olsun
Nasip kısmetSende mantı yaptın ama kotamiz doldu artık seneye bakarız