Popüler Konu Minimal Yaşam

ben süreç boyunca tam da dediğiniz nedenden ötürü, kızımı babasının merhametine bile bıkamadım..
yaradılış farkımız bile ikimizin arasına duvar ördü, benim yaklaşımımla onunki arasında dağlar kadar fark oldu..

ve evet ..
allah hiç bir evladı önce annesiz bırakmasın dedim ben de...

umarım çok kolay atlatırsınız, çünkü gerçekten çocuktan çocuğa değişen bir durum da var..

Selam kızlar tuhaf bir gün oldu bugün
Tlc de kalabalık aile izliyorum
Siz neler yaptınız
Mikan halıları serdin mi
Ben işleri yaptım . Süpürgeyi yıkadım hortumunu felan. Yemek yaptım çorba yaptım onu yaktım tekrar yaptım sporumu yaptım biraz dinlendim okula gidiyorum şimdi oğlumu almaya

Selam kızlar tuhaf bir gün oldu bugün
Tlc de kalabalık aile izliyorum
Siz neler yaptınız
Mikan halıları serdin mi
Hayır

Şöyle oldu kuzenim aradı 1 saate yakın onunla sohbet ettik, sonra bir arkadaşımı aradım yine uzun süre onunla konuştuk derken kızımın uyku saati gelmiş beraber uyumuşuz sonra bir uyandım oğlum eşim geldi ben de kendimi mutfağa adadım
limonlu kek(bu sefer oğlumla birlikte:), tuzlu kurabiye yaptım.
Tavuklu bezelye yemeği ve pirinç pilavı da yaptım zaten akşam oldu

Bi sonra ki Çarşamba artık

Hayırlısı olsun

Ben işleri yaptım . Süpürgeyi yıkadım hortumunu felan. Yemek yaptım çorba yaptım onu yaktım tekrar yaptım sporumu yaptım biraz dinlendim okula gidiyorum şimdi oğlumu almaya
Eline sağlık
Benimde ufak tefek yapılacak işler vardı gündem değişti disaridaydim sonra eve gelince dinlendim.

Eline sağlık
Benimde ufak tefek yapılacak işler vardı gündem değişti disaridaydim sonra eve gelince dinlendim.
Sağol canım Çorba yaptığım aklımdan tamamen çıkmış bişey kokuyo ya ne yapmışlar böyle diyerek mutfağa gittim çatir çutur sesler geliyodu

Bir ay önce planlama yapmaya başlamıştık kimler tamamladı acaba

8 günüm iyi motivasyonla bitmiş
10 gün ortalama bitmiş
11 günüm kötü geçmiş

6 gün detaylı temizlik yapmışım
3 gün Eylül hasta olmuş
5 günüm de plan dışı işler çıkmış.

44 sayfa kitap okuyabilmişim.

Ben takip edemedim ya

Ben ilk başta zorlanmisim çok
Zorlandığım şeyleri yazmamaya başlamışım hedeften cikarmisim yazdıklarımın hepsini tamamlamışım.
Kitap okumada sorun var benimde onu duzeltmem lazım fazla dizi izlemisim
Dizi izlemeyi azaltip daha çok kitap okumalıyım

Evet kitap okuma yavaşladı benimde kitap tam sarmadı hızlı okunmuyor ama güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…