Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydın
Mia hava soğuyunca da sakinlesemedik work work work devam
Bugün notlarımı aldım yapacak işlerim var.
Yemek olarak fırın makarna yanına çorba yaparim. Kitap okumak istiyorum bugün lütfen ama

Günaydın
Mia hava soğuyunca da sakinlesemedik work work work devam
Bugün notlarımı aldım yapacak işlerim var.
Yemek olarak fırın makarna yanına çorba yaparim. Kitap okumak istiyorum bugün lütfen ama
Günaydın evet bu ay böyle geçer tahminimce
Önümüzdeki ay rahatlayacağız
Evi toparladım da kahvaltı yapacağım.

Ergenlik zor olur ama büyüdüklerinde ortak pek çok şey yapılabilir.
Ben şu açıdan bakıyorum
Şimdi hep yanımızdalar. Büyüdükçe bizle bir yere gelmek istemeyecekler. Arkadaşlarıyla dışarı çıkacaklar eve geç gelecekler meraklarda kalacağız. Zaten ortalık berbat. Gönül ilişkileri olacak, acı çekecek vs vs ya ne bileyim Rabbim hepimizin evladını iyilerle karşılaştırsın.

Dün tüm gün dışarıdaydım diyebilirim
Sabah arkadaşlarla kahvaltı, okul çıkışı alışveriş, sonra park, akşam arkadaşta çay derken günü bitirdik.
Bugün evde oturup sakin bir gün geçirmek istiyorum. Eylülde okurum dediğim kitaplara başlayamadım bile..

Senin bitmeyen kahvaltılara ve çay partilerine bayılıyorum ya tam benlik

ergenlik durumuyla tokat gibi tanıştım;

kızım orta 2. sınıftayken,bir gün okul toplantısı için eşimle gittik okula, görüştük vs.. çıkışta eşim, kızıma kızdığı için parmağını sallayarak ( arkadaşlarının yanında ) evde görüşeceğiz dedi.....

ve o gün kızımız telefonunu yolda atıp ( konumunu görmememiz için ) eve gelmedi....

yazmak ne kolay, '' eve gelmedi '' ölüyorum sandım, elimde resmiyle sokak sokak kızımı aradım,
ben sanırım o gün 5 sene falan yaşlandım..
hayatımın en korkunç günüydü, hala şu gün olmuş rüyamda gittiğini görüyorum

travmanın babasını yaşadım, yaşadık...

devamında psikolog desteği aldık ve bingooooooo;

psikolog bu konuda doğru davranan tek kişinin çocuk oldugunu söyledi

siz 12-13 yaşındaki çocuğa bu cümleyi kurarsanız o de eve gelmez dedi, çok basit, onların duygu durum gelişiminin sürecinden bahsetti falan.....

gözünü korkutmak asla istemiyorum ve fakat durumun hassasiyetinin farkında olmanızı da istiyorum, benim o gün yaşadıklarımı hiç biriniz yaşamayın ...

ergenlik olayı doktorun yorumuyla, pandemı, deprem falan da çok çok etkilenen nesil olunca bizim grup bu haldeymiş.

dikkat ve sabır gerekiyor, sevgi çokkçaaa gerekiyor..
süreç sonunda tam da olmam gerektiği noktada ve '' doğru davranan '' anne olmam beni rahatlatan tek şey oldu,
ama babayla olan durum ve bu durumun eve yansıması hala 2,5-3 senedir eski rayına oturmadı, zamanla düzelmesi için dua ediyorum, kendimi bazen ince bir ipin üzerinde yürüyor gibi hissediyorum...

sabırlı, sevgi dolu anneler olmamız ilk kural

Bir an kendimi senin yerine koydum da gerçekten delirmemek mümkün değil
Kim bilir neler yaşayacağız

Evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Bu süreçler normal geliyor bana olabilecek şeyler.
Elbet bazı karalar alınır duruma göre ortak yol bulunur. Tamamen serbest değil kontrollü serbest olmalı.
Biz şimdiden Eylüle diyoruz 18 yaşına kadar bizim sorumluluğumuzdasin ileride yine senin yanında olacağız.
Büyü konserlere gidelim diyorum anlatıyorum.

Vakit bulsak üniversiteyi gezdireceğiz.

Çocuklarımızı buyusunler ayakları üzerinde dursun iyi yaşantıları olsun diye çabamız değilmi zaten.
Onları geleceğe hazırlamak zorundayız.
Çocuklar görecek keşfedecek iyi ortamları görecek ki kendisi bir standart oluşturacak
Sonra kendi istemez her ortama girmeyi arkadaşlarını seçmeyi öğrenecek.
Hersey iyi gitmeyecek bazen tecrübe olacak.
Biz elimizden geleni yapalım gerisi onların kararı.

Şimdiki yıllar da güzel olaylara farklı açıdan bakması şaşırması falan

Okurken bile yüreğim sıkıştı

Siz yaşamışsınız üstelik
Çok çok zor çocuk yetiştirmek

coffe bi an düşündüm gerçekten çok kötü bir an yaşamışsınız, benimki de orta 1, girdik sayılır o yola işte, inşallah kazasız belasız atlatırız ergenliği.

erkekler bazen dozajı ayarlayamıyor sanki ya, bazen eşimde yükseliyor koruma iç güdüsü mü haksız görmem mi bilmiyorum dayanamıyorum resmen o an müdahele etme ihtiyacı hissediyorum. Allah hiç bir evladı da annesiz bırakmasın çok zor gerçekten.

cuma gününe yeni yapılan camların perdesi gelecekmiş, annem bize puzzle yapmıştı, bi kaçta tablomuz var, muhtemelen eşim de temizlik öncesi onları hallettirir, cumartesi temizliğim var hadi bakalım, toparlanalım, mutlu olalım. aklıma gelmişken robotu çalıştırayım da ben gelmeye bi yere takılmadan süpürsün yatak odalarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…