- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
Bina ne zaman bitecekmiş, sonra tam gün olacak dimi?Mikan seni anlıyorum ya
Benim oğlum da öğlenci ya sanki bişeyler yanlış gidiyor
Gün yarımmış gibi yetmiyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bina ne zaman bitecekmiş, sonra tam gün olacak dimi?Mikan seni anlıyorum ya
Benim oğlum da öğlenci ya sanki bişeyler yanlış gidiyor
Gün yarımmış gibi yetmiyor gibi
Kasım ara tatilinden sonra dediler ama bana birinci dönem sonu gibi ancak bitermiş gibi geliyorBina ne zaman bitecekmiş, sonra tam gün olacak dimi?
kızın da okul yaşına daha var dimiÖğlencilik hiç bana göre değilmiş ya, çocuklar da küçük ya kalk onları hazırla kahvaltı yaptır vs gönder kızım da okula gitse mesela geri uyurum o da yok, ayyy ne şikayet ettim ya
İnşallah kış gelmeden biterKasım ara tatilinden sonra dediler ama bana birinci dönem sonu gibi ancak bitermiş gibi geliyor
Bitince tam gün olacak evet
2 senesi var daha ya 2 yaşında 4 yaşına kadar bir aksilik olmazsa göndermem sanırımkızın da okul yaşına daha var dimi
Evet 4 yaş güzel bir yaş2 senesi var daha ya 2 yaşında 4 yaşına kadar bir aksilik olmazsa göndermem sanırım
Anneanne babaanne artık bakmayız diyene kadar devamEvet 4 yaş güzel bir yaş
Evde olmak 4 yaştan sonra çocuğa bişey katmıyor
Abileri de okulda olacak
Öncesi de erken evde bakan biri varsa
Çok hasta oluyorlar
Geçmiş olsunSelamlar nasılsınız kızlar bu hafta temizliğe başliyorum
3 gündur baş ağrısı çekiyorum geçmiyo geçmedi hâlâ bugünde çok ağrıyo
Birazdan haftalık alışverişe gideriz
Pazara markete. Yemek listesi yapayım
Yarın kek poğaça yaparım.
Çok geçmiş olsunSelamlar nasılsınız kızlar bu hafta temizliğe başliyorum
3 gündur baş ağrısı çekiyorum geçmiyo geçmedi hâlâ bugünde çok ağrıyo
Birazdan haftalık alışverişe gideriz
Pazara markete. Yemek listesi yapayım
Yarın kek poğaça yaparım.
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. Sabah yine ayni ağrıyla uyandım. Dün bide kafamı çarptım dolaba biraz kanadı zaten agriyoduÇok geçmiş olsun
Bu günlerce süren baş ağrısı bende de var.
Bugün eşimin arkadaşlarıyla piknikteydik, eve zor attım kendimi. İlaç içip uyudum iyi geldi.
Sağol canım kendimi iyi hissedersem başlarım inşallahSlmlar,
Bildirim gelmemiş bugün. Scss94 geçmiş olsun, büyük temizlik başlıyor mu ?
Mia- afiyetle yemek nasip olsun inşallah
Ben ne yaptım?
Sabah kahvaltı sonrası 3 kilo badem kırdım
2 sepet çamaşır katladım.
1 mak yıkandı serdim.
Üst katı süpürdüm.
Yemeği dışardan söyledik, sadece salata yaptım.
Yarın gün var arkadaşta aynı zamanda bebek hayırlayacağız. Kızımla gideriz diye düşünüyorum.
Sabah eşimin sınav görevi var , anca çocuklara bakarım diye düşünüyorum
Sana da geçmiş olsun, sinüzit falan mı var ?Çok geçmiş olsun
Bugün eşimin arkadaşlarıyla piknikteydik, eve zor attım kendimi. İlaç içip uyudum iyi geldi.
Nazar mı var üstünde, tütsü adaçayı falan yak bence geçmiş olsun tekrarSağol canım kendimi iyi hissedersem başlarım inşallah
Sağol canım bende düşündüm yakayım evde var . Uçarak kafa attım dolaba çok komikti ama çok acıdıNazar mı var üstünde, tütsü adaçayı falan yak bence geçmiş olsun tekrar
Geçmiş olsun yaSağol canım bende düşündüm yakayım evde var . Uçarak kafa attım dolaba çok komikti ama çok acıdı
Geçmiş olsunÇok geçmiş olsun
Benim de var öyle bir anım çok acımıştı günlerce de dokununca acıdı senin umarım uzun sürmezSağol canım bende düşündüm yakayım evde var . Uçarak kafa attım dolaba çok komikti ama çok acıdı