- 23 Eylül 2013
- 23.861
- 48.526
Evet tadı süperdiAfiyet olsun, bamyanın tadı hiç değişmiyor o yüzden çok seviyorum ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tadı süperdiAfiyet olsun, bamyanın tadı hiç değişmiyor o yüzden çok seviyorum ben de
Biz de domates doğrayıp attık buzluğa annemleDolma biberin tadı değişmiyor mesela ama biberin tadı değişiyor.
Sarımsak da koyuyorum dondurucuya yaptıkça yazıyım fikir olur hemde.
Kabak doğrayınca sonra çıkartıp kizartinca nasıl oluyor. Nasıl yapıyorsunBiz de domates doğrayıp attık buzluğa annemle
Bamya şokladık
Patlıcan kızarttık
Yeşil börülce haşlayıp attık
Biber közleyip kabuğunu soymadan attım böylece yeni közlenmiş gibi bir tadı oluyor kışın
Yeşil fasülye şoklayacağım
Patlıcan közleyeceğim
Kabak doğrayıp çiğden atacağım daha inşallah
Benim şu sıralar hobim: kızımı giydirmek, süslemekBebek kıyafetleri çıkıyor karşıma hep
Çok güzel değil mi ya ama annelik duygularımla oynuyor
Eki Görüntüle 3467052
Oluyor suyunu sıkacaksın kızartma da yemek de oluyor. Bi de kararma olmadığı için taze gibi duruyorKabak doğrayınca sonra çıkartıp kizartinca nasıl oluyor. Nasıl yapıyorsun
Ekran fotoğrafi aldım yemek listem içinDondurucu listesi
Bamya
Taze fasulye
Kızartılmış patlıcan
Ispanak
Nohut
Kuru fasulye
Kuru biber ve patlıcan dolması
Dolma biber
Bezelye
Mantı
Sarma
Patatesli börek
Kışın 10 günümü dondurucudan kullanmış oluyorum farkli farkli çeşitlendiriyorum
4-5 kere dışarıdan yemek yeriz.
Kalan diğer günler köfte patates, etli yemekler, balık, kışın sebzelerden Pırasa vs derken aylik yemek işi tamamlanıyor.
Kolay gelsin. Benim de temizlik günümdü. Ütü ve çamaşır katlama kaldıSelam kızlar
Temizlik günüm bugün
Bitmek üzere saat 1 de başladım ancak motive oluyorum
Çok mola verdim aralarda 3 saatlik iş uzadı da uzadı.
Banyo wc kaldı.
Duş kahve molası ve yemek yaparım.
45 dk sonra gelirim buralara
Eline sağlıkKolay gelsin. Benim de temizlik günümdü. Ütü ve çamaşır katlama kaldı
Yarın sabah balkonları yıkarim. Akşam menüde makarna var
Geçmiş olsun canımSelamlar
Dün temizlik zor geçti yani iş olarak değil enerjim yoktu odaklanamadim
En son banyoyu temizlerken mavi ekran verdim zor bitirdim
Normalden erken uyudum baş ağrım yine başladı sıcaklardan mi acaba bilmiyorum.
Bugün işim yoktu zaten enerjimde yok.
Markete gitmek için yine zor hazırlandım ama gidemedik arabanın aküsü bitmis galiba. Eve geri döndük
Akşam çıkacağız artık.
Birazdan yemek yaparım.
Sağol canim bugün daha iyiyimGeçmiş olsun canım
Bende temizliği bitirdim oğlum kefir istedi. Kefir i aciyordum ki boom her yer kefir oldu benim yüzüme geldi çoğu neyse ki
Oturuyoruz sen napiyorsun hayat sana güzel Hiroş.Selam gençler napiyonuz bakiyim
Klimanın karşısında bu şekilde yatiyo bütün günOturuyoruz sen napiyorsun hayat sana güzel Hiroş.