- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
Demek 2 kere okumak gerekiyormuşYaa birsey söyleyeceğim olayı anladım gerçekten
Ne anlatmak istediğini kitapta
Çok mutluyum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek 2 kere okumak gerekiyormuşYaa birsey söyleyeceğim olayı anladım gerçekten
Ne anlatmak istediğini kitapta
Çok mutluyum şuan
Anca kavradımDemek 2 kere okumak gerekiyormuş
Fena değil sakin kafayla okumak lazım yoksa karışıyorAnca kavradım
Mikan sayende ya yoksa elime almazdım.
Senin nasıl gidiyor.
Evet sessiz bir yerde okumak gerekFena değil sakin kafayla okumak lazım yoksa karışıyor
Kolay gelsinBiraz da dışarda okuyayım
Gardrop değişimi ile uğraşıyorum bir yandan, yorucu ve uzun sürecek gibi
Gecmis olsun canım inşallah ilerlemezSlmlar
Rüzgarlı burası, her yer hemen toz oluyor. Robot alt katı süpürdü ben de sildim. WC lavabo yıkadım. Çorba yaptım, çocuklar için.
Daha valiz duruyor, yarısını dün boşalttım. Üst katı temizlemem lazımm, artık oraya yarın bakarım sanırım.
Sabahın köründe uyandığım için kitaptan 20 sayfa daha okudum
Küçük oğlum ve kızım hasta oldu arabada klima çarptı sanırım. Oğlana antibiyotik başladık, kızın ki umarım ilerlemez
Teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun. Annemgilde tavan vantilatörüne alışınca klima hemen etkiledi maalesefGecmis olsun canım inşallah ilerlemez
Beni de klima çarpmış galiba her yerim tutulmuş 3 gündür zor hareket ediyorum. Kas gevşetici içtim bugün biraz daha iyiyim
Sağol canım Açsak olmuyor açmasak hiç olmazTeşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun. Annemgilde tavan vantilatörüne alışınca klima hemen etkiledi maalesef
Afiyet olsun, bamyanın tadı hiç değişmiyor o yüzden çok seviyorum ben deOyuna dalmışız bir baktım saat 6 hazırlanıp markete gittik gelince yemek yaptım fırında tavuk.
Dün dondurucuya koyduğum bamyayı pisirdim güzel oldu tadı bu kış için koyacağım.