Bizim bu ay için ortak bir kitabımız vardı neydi o yaMaça kizi 8 az kaldı bitecek baya 8 kitaplik bir seri çok okuyunca bıktım galiba.
O muBizim bu ay için ortak bir kitabımız vardı neydi o ya
Ben hatirliycam sankiO muneydi ya
Sen okumuşmuydunBen hatirliycam sanki
Bilmiyorum kiSen okumuşmuydun
Aklıma Tutunamayanlar geliyo.. yazacaktım mikanda yazmış o galibaBilmiyorum ki
Ne güzel verimli bir gün olmuşSelamlar.
Bugün kitap okudum
Sonra saçlarıma bakım yağı sürdüm.
Bekleme süresinde camasir serdim kuruyanlari katladim tavukları sosladim Eylül de banyo yaptı.
2 saat kadar geçti süre.
Kese enzim peeling vs yaptım
Nemlendirme serum derken haftalik bakım günümü yapmış oldum.
Çarşamba veya perşembe bakım günüm.
Dün yorgundum anca kendime geldim.
Sonra hazırlanıp mutfağa geldim tavuğu fırına koydum kendime kahve yaptım balkona geçtim tam size yazacaktım ki kahveyi masaya değil boşluğa koyduğumu farketmemle hayatıma renk geldi.
Bardak kırıldı heryer kahve oldu
Sildim sonra yıkadım derken tükendim.
Birsey kirildigina üzülmem ama cam kırığı temizlemeyi hiç sevmem.
Sonra kendime tekrar kahve yaptım.
Makarna ve salata yaptım sofra saati gelince ancak gelebildim buraya.
2 gündür fotoğraf paylaşmıyorum yarın devam edeceğim
Birlikte okuyalım o zamanBilmiyorum ki
Listemi notlara kaydetmesem hayatta aklıma gelmezdim maşallah sana nasıl hatırladınAklıma Tutunamayanlar geliyo.. yazacaktım mikanda yazmış o galiba
Tutamadık MikanBuldum buldumTutunamayanlar
Eylül de başlıyoruz hayırlı olsunAklıma Tutunamayanlar geliyo.. yazacaktım mikanda yazmış o galiba
Sizin listelenizi de dikkatle incelemiştimListemi notlara kaydetmesem hayatta aklıma gelmezdim maşallah sana nasıl hatırladın
Valla öyle olduTutamadık Mikandeme öyle şeyler
Eylül de başlayalım mı bari
Hatırladık güzel oldu okuyunca anlayacaksınızListemi notlara kaydetmesem hayatta aklıma gelmezdim maşallah sana nasıl hatırladın
BaşaracağızYapabiliriz ya hep birlikte inşallah
Ben de bu ay yine pedagoji okuyup daha iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyorumBen Eylül’de Sabahattin Ali okuyup melankolik takılacağımı söylemiştim zaten